suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Elninho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Elninho » 22 Mai 2006, 10:11

Salut !
Daca iti spun oricum nu ma crezi, dar am eliberat si avat de 2 kg, crap de 1 kg, sa nu mai vorbim de salaii subdimensionati(35-40 cm), pe care multi s-ar grabi sa-i indese in traista.
No, chiar sunt curios daca de cand discutam pe acest topic, a discutat cineva fata in fata cu Alex (AJVPS Sibiu) despre problemele intalnite?

ps. In zona mea braconajul este considerat sport national. Nu stiu daca a-ti auzit de Dridu, dar acolo este capitala mondiala a braconajului. De fiecare data ma cert cu hatzarii si plasarii de acolo. Dar un raspuns al unui braconier, la intrebarea "Da nu aveti pic de respect pentru pescarii sportivi?", mi-a aratat starea jalnica a mentalitatii unora dintre noi
Raspuns : "Daca vreti respect, mergeti dle pe balti private, dai 500.000 si ai respect cat vrei. Aici noi pescuim, cum am invatat, si prindem, in 2 ore, cat prinzi mata pe o balta cu taxa in 3 zile."
Asa ca va rog, respectati-i si ajutati-i pe cei ce lupta cu morile de vant, poate aveti si ceva de invatat de la ei.

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 22 Mai 2006, 10:37

Pt. Elninho....
Fratioare ai uitat sa specifici marlitele si stiucile eliberate la vistea si zilele in care plecam .... zicand de acasa... azi C&R total...indiferent de ce prindem.... Practicam C&R de acum 4 ani.... Fiecare faceti ce vreti.... dar va zic ca va faceti mult mai bine daca starpiti un braconier decat sa eliberati un peste..... cu ce prindeti voi si retineti (in limita bunului simt) nu ramane balta fara peste..... e vb de ce simtiti.... dar ganditi-va ca pestele care il retineti la anu face multi pui.... deci nu omorati unul... ci sute..... si poate si copii vostri vor sa prinda...
Numai bine si Fir Intins!!! Salutari Alex si spor la treaba :D abia astept sa vin in tara si sa mergem la un Braco :twisted:

Elninho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Elninho » 22 Mai 2006, 11:12

Frate, cinstit sa fiu am uitat de episoadele acestea.
Dar vreau sa mai amintesc aici o partida de clean acum 2 ani la rotativa pe raul Teleajen. Eu luam clenut dupa clenut, ii eliberam de parca drumul lor trecea firesc pe la mine prin palma. iar un cetatean de alta etnie, pigmentat mai des, soma la greu.
La un moment dat incepuse sa se roage de mine sa nu mai dau drumul la pesti :D

Fir intins!!!

pescuitorul
veteran
veteran

ptr grecu

Mesaj de pescuitorul » 22 Mai 2006, 13:56

salutari. pai sa vii ca am avut actiune cu jandarmii si ne plimbam singuri ieri pe olt.nu am gasit decat vreo 6 insi de la arpas pana la avrig si aia toti la porumbacu.asta da prohibitie.si noaptea sa vezi ce liniste e .dar mai e cate unu care calca in oale dar il taxam.cred ca inainte cu 2 saptamani de deschidere o sa mearga astia sa isi ocupe locurile la cat de dornici sunt.
:wink:

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 22 Mai 2006, 14:53

Mi-a zis Elninho ca ai facut actiune si ca fugeau baietii ca potarnichiile.... :lol: ma bucura vestile care le aud de la Sibiu!!! :twisted: Poate ma razgandesc si ma intorc acasa..... :( as vrea eu.... Spor la treaba in continuare Alex... BRAVO iar voua baieti Fir Intins! Ce ati mai prins prin weeck-end???

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Mai 2006, 15:31

Eu cred ca doi ne trag de limba unde mergem iar pe balta vin in control si stiu unde sa ne gaseasca :lol: :lol: :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

ptr fishi

Mesaj de pescuitorul » 22 Mai 2006, 16:40

Desi e buna gluma sa stii ca nu ne luam dupa ce se vb pe net.informatiile sunt culese si se stie exact cand sa se mearga dar trebuie spus ca sunt dati in care se merge si sa se testeze alte variante.Era la un moment dat vb ca se merge dimineata ca sunt aia la birou dar s-a terminat si aia.
Si nu cred ca ne-am intalnit duminica pe balta.Dar daca ai norocul sa ne intalnimputem si discuta ca poate asa le spui si tu unora ca se vrea sa se faca treaba la sibiu.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 22 Mai 2006, 21:16

salut!
ce mai faceti? cum si pe unde va-ti petrecut week-end-ul ? 8)
eu a-m fost la Bradu pe balti (pt prima data) si nu am facut nici un drac .
a-m incercat la naluca toata dimineata si nimic :cry: . un amic cu care a-m fost inpreuna , o luat la pescut , 5 marlite si o stiuca de aproape 2 kile. :mrgreen:
intr-un final am dat si eu la pescut si am avut 2 rateuri .daca a-m vazut ca nu ii facut sa iau stiuca , a-m dat dupa rosioara si babusca. :(
ii clar ca este ceva peste pe baltile astea , dar nu se prinde defiecare data . :) :)
astept replici !!! :lol: :lol: 8)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 22 Mai 2006, 22:17

pescuitorul scrie:Desi e buna gluma sa stii ca nu ne luam dupa ce se vb pe net.informatiile sunt culese si se stie exact cand sa se mearga dar trebuie spus ca sunt dati in care se merge si sa se testeze alte variante.Era la un moment dat vb ca se merge dimineata ca sunt aia la birou dar s-a terminat si aia.
Si nu cred ca ne-am intalnit duminica pe balta.Dar daca ai norocul sa ne intalnimputem si discuta ca poate asa le spui si tu unora ca se vrea sa se faca treaba la sibiu.
Salut!
toata stima...esti unul din putzinii care-si vad de treaba :wink:
poate te mutzi si la Fagaras macar vreo 2 ani 3 acolo...pt ca pe aici nu vine nimeni, nu te intreaba nimeni de sanatate baga baietii plasele cu o nesimtzire nemaipomenita...
Cel putzin in iarna asta la Dridif la copca, nu se opreau pana nu luat 20 de kg de caras si 3 - 4 stiuci de 4 - 5 kg bucata...ca sa nu mai zic de Halmeag care e plasuita de localnici in fiecare noapte... :cry: si multe altele Vistea...si tot asa... :roll:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 22 Mai 2006, 22:21

sorry ca am scris de 2 ori aceeasi chestie , dar mi-a cazut netu` si nu credeam ca sa postat
rog operatorii sa stearga unul din mesaje

multumesc... :lol:

Scrie răspuns