Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
Sorin scrie:Astept inca nr de telefon al Dlui de la filiala din Sibiu..........
daca te duci la filiala si ceri nr de telefon pt a-i anunta pe baieti , ti-l da fara probleme.
eu a-m fost anul trecut si mi-au dat si nr de mobil si fix-ul de la filiala.
sa fie numai asa si sa vina cand sunt anuntati.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
Sorin
- Moderator

acu il am , si sunt curios daca atunci can voi suna vine cineva.....sper.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
nickydarnico
- senior

-
sincer mi-o fost frica sa ii sun ca atunci cand mi-a dat nr de tel. , m-o intrebat cine sunt si unde stau ..... (dubios)
dar acuma vad ca nu sunt singurul care are intentia de a lua masuri .

-
nickydarnico
- senior

-
-
grecu_kid
- junior

Se pare ca nu am vb prostii... Baieti sa stiti ca aveti acolo o persoana care tine cu voi (Alex) si face multe pt voi.... iar dupa ce o sa colaborati o sa vedeti ca este cum zic eu.... din pacate eu acum locuiesc in Barcelona iar pt Sibiu.... simt doar DOR si ma doare sufletul ca nu mai pot fi acolo sa mai starpesc cat pot BRACONIERII......
Sper sa va uniti voi si sa faceti ceva util.... va sugerez sa nu il sunati pe Dl varga si cel care il veti suna pe Alex intai sa dati o fuga pana la filiala si intai sa vb cu el sa stie cu cine vb....
Va doresc FIR INTINS la toti si sper sa aud numai lucruri bune de acolo... Cu stima si respect GRECU
-
Sorin
- Moderator

pai s-or fi gandit sa nu fi sunat vreunu la misto ,.... desi sa te intrebe unde stai....

.....e tare.
pescuiasca si el va
-
grecu_kid
- junior

e normal sa te intrebe... si la politie, salvare si pompieri te intreaba.... si v-am zis ca sunt multi care sunau sa il trimita la plimbare sa isi poata face ei treaba....
-
pescuitorul
- veteran

Multumesc celor care au colaborat cu mine si deasemenea "multumesc"celor care fac pamflete pe seama mea.Ar fi foarte multe de spus dar in primul rand vreau ca acest mesaj sa fie o urare ptr toti cei care " ma iubesc":
" In viata voastra de pescar sa prindeti atat peste cat am mancat eu de la braconieri si atati prieteni sa aveti cati am sau avut eu braconieri".
Totusi cred ca trebuie sa ne luptam impreuna pentru ceea ce este al nostru,nu doar sa comentam.
Pacat ca am aflat de acest site asa tarziu dar ii invit pe toti care au o mica problema sa o discutam fata in fata si sa incercam sa rezolvam problema si asta pentru ca toti suntem o Asociatie.
este normal sa ceri cat mai multe detalii despre cel care te suna la 2 noapte sa iti spuna ca sunt braconieri si el nici macar nu stie unde pescuieste.Si toate astea sunt din experienta pentru ca sa stii voi contestatarii ca am patit-o si sa merg noaptea la 3-4 cu politia sau patrula de jandarmi unde ni s-a indicat si nu era nimeni.si am stat ore intregi la panda.Si atunci va intreb si eu :"daca stiti ca nevasta e la servici si nu o puteti controla si va suna un tel la 2 noaptea si va spune ca ea nu e acolo e in alta parte inchideti telefonul si plecati unde vi s-a spus sau incercati sa aflati mai multe inclusiv cine e persoana care v-a sunat in mijlocul noptii? ".
Dupa cum spuneam sunt f multe de discutat si acum chiar nu am timpul necesar.Daca mai aveti vreo nelamurire va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Pentru cei care se cred smecheri sa stiti ca exista si metode de taxare chiar daca vreti sa pareti smecheri, numai ca noi tinem cu voi caci altfel daca as lua legea de la cap la coada cred ca v-ar deranja groaznic.Metode exista.
Dar mai discutam.
si de incheiere daca vreti sa va lamuriti contactati-ma si va voi solicita noaptea la actiuni de braconaj sa vedeti ce inseamna. Ca de vb stiu ca e fff usor.POate va spune grecu_kid si altii care au vazut ce inseamna astfel de actiuni noaptea sarind cu toporu la tine.
Va astept cu noi lamuriri si pana atunci:
"Fir intins si c......t in traista"
-
grecu_kid
- junior

Ma bucur Alex ca ai reusit sa intri..... si sper sa reusesti sa faci lucruri bune si cu ei.... si sa vada putin lucrurile din int nu numai din exterior... si sper ca.... atunci cand o sa ajung in tara... sa nu mai vad nici un braconier pe Olt in Jud Sibiu..... Sa va ajute D-zeu si legea sa faceti ceva.... FIR INTINS tuturor
P.S. Baieti eu am facut legatura intre voi si ASOCIATIE de aici in colo totul e in mainile voastre... Sa ma tineti la curent.... dar nu electri

-
Sorin
- Moderator

pescuitorul scrie: Pentru cei care se cred smecheri sa stiti ca exista si metode de taxare chiar daca vreti sa pareti smecheri, numai ca noi tinem cu voi caci altfel daca as lua legea de la cap la coada cred ca v-ar deranja groaznic.Metode exista.
Dar mai discutam.
si de incheiere daca vreti sa va lamuriti contactati-ma si va voi solicita noaptea la actiuni de braconaj sa vedeti ce inseamna. Ca de vb stiu ca e fff usor.POate va spune grecu_kid si altii care au vazut ce inseamna astfel de actiuni noaptea sarind cu toporu la tine.
Va astept cu noi lamuriri si pana atunci:
"Fir intins si c......t in traista"
foarte bine ca reusiti sa faceti cate ceva concret contra baraconierilor din zona, si chestia asta nu poate decat sa ne bucure pe cei care nu vrem altceva decat sa pescuim linistiti, legal si sa mai vedem si-o coada de peste ..
Nu inteleg la ce smecheri te referi ....adica daca tineti cu ei ....se pare ca ar fi pescarii ......si daca sunt ei ,fraza de mai sus mi se pare o amenintare aiuristica si gratuita si te autofaultezi in ce spui .Ar trebui ca pescarii sa se teama de lege si de ce puteti voi interpreta din ea?????
Pescarii va pot ajuta sa combateti braconajul , dar prin faptul ca-i prindeti va faceti in primul rand datoria si nu ne faceti o mare favoare.Ca asa se intelege.
Eu , practic vreau sa stiu doar atat: daca merg la pescuit si vad un grupe de hatzari , pe unii care baga plase ...etc....pot sa apelez la acele nr de telefon si sa faceti ceva ????sau ne aberam aiurea?......
pescuiasca si el va