nu chiar perfect adik culmea e suuuper limpede de la arpasu in aval, spre sibiu si la ucea era tulbure, in doua zile cred ca se schimba si acolo situatia la cum e vremea si se va putea pescui in parametri normalisprosalmorapala scrie:
Am fost azi la avrig ...si am vazut avat de 4,5 kg prins de un nene..
io am luat unu la vreo 700 de g si l-am eliberat binenteles...
in rest , oltu e perfect !
fir intins...
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salutare
.am si eu o intrebare ptr alex?momentan nu-s in tara dar vin in sept. ptr vreo 3 sapt si bineinteles ca vreau sa merg si eu la un peste daca pot sa imi fac abonament pe astea trei sapt sau sa merg fara?, ca de vreo trei ani nu am mai vazut pe nimeni sa imi ceara abonamentul cand mergeam la peste pe olt.
Am avut buna placere sa ma intalnesc cu alex
pe balta la sopa acum cred ca trei ani si ceva,nu aveam abonamentul la mine il uitasem acasa
dar nu m-am mai intors sa-l iau ca eram cu bicicleta
si ce credetzi ca dupa 2 ore de pescuiala apare un tip pe o bicicleta si imi cere permisul mai eram cu un prieten bineinteles nu-l aveam si imi ia un bat si imi spune sa vin la filiala dupa el. plecase de ceva timp si venise un alt prieten pe care il sunasem sa imi aduca permisul si venea si el la pescuiala.ma sui pe '''tzoacla''' si fuga dupa el il prind din urma aproape de sibiu ii arat permisul si imi da batzul
cred ca a ramas mirat dar ce nu face pescarul sa isi primeasca inapoi batzul,care nu era asa de valoros dar avea o valoare sentimentala prt mine.
am spus asta ptr ca am patit-o tot la sopa cu multi ani in urma sa imi ia batzul si sa ma duc dupa el cu permisul dupa ceva timp si sa nu-l mai gasesc(tipul era paznic la cabana si cred ca lo vandut pe alcool )asa ca poate va datzi seama ce fel de om e alex pe care l-am intalnit doar o singura data,si ma bucur sa aud ca se face treaba pe la sibiu.
Era sa uit tocilele apartin de filiala ca am pescuit in toamna si am avut neplacerea sa constat ca primarul din vestem isi facuse domne balta
acolo langa fosta ferma si nu una ci doua,si am vrut sa iau niste pescutzi ptr stiuca aproape de al doielea lac, si apare un tip(fiul primarului) si imi spune ca de ce iau pescutzi ca raul e al primarului pana la ferma de meri.daca sti ceva de asta
ca eu am ramas surprins de ce mi-a spus, doar pescuiesc acolo de mic copil,ce sti

Am avut buna placere sa ma intalnesc cu alex

am spus asta ptr ca am patit-o tot la sopa cu multi ani in urma sa imi ia batzul si sa ma duc dupa el cu permisul dupa ceva timp si sa nu-l mai gasesc(tipul era paznic la cabana si cred ca lo vandut pe alcool )asa ca poate va datzi seama ce fel de om e alex pe care l-am intalnit doar o singura data,si ma bucur sa aud ca se face treaba pe la sibiu.
Era sa uit tocilele apartin de filiala ca am pescuit in toamna si am avut neplacerea sa constat ca primarul din vestem isi facuse domne balta

salutare...pe unde "o sa mai dati cu batu'n balta" week-endu' acesta?
am fost ieri-sub centrala la avrig-am avut niste prezentari fumoase la twister(cu jigul bont)-asa incat mi-am satisfacut doar pofta de adrenalina...c-or zbura si astea 12 zile ce mai sunt pana la deschidere...
Baltile de la marsa sunt cumva private(nu cea de pe partea cu bradu-aceea stiu ca *e*, si stiuca e,pe langa salau)
...la mai mare cu controalele!!!...am auzit ca si marti s-a controlat pe "oltul mort-avrig"(cu pestii confiscati...)
---deh vremea ii impinge pe pescari pe malul baltii cu sau fara permis...dupa stiuca sau NU
-
S-auzim de bine si fir intins!!!
am fost ieri-sub centrala la avrig-am avut niste prezentari fumoase la twister(cu jigul bont)-asa incat mi-am satisfacut doar pofta de adrenalina...c-or zbura si astea 12 zile ce mai sunt pana la deschidere...
Baltile de la marsa sunt cumva private(nu cea de pe partea cu bradu-aceea stiu ca *e*, si stiuca e,pe langa salau)
...la mai mare cu controalele!!!...am auzit ca si marti s-a controlat pe "oltul mort-avrig"(cu pestii confiscati...)

S-auzim de bine si fir intins!!!
MARlACHI
domnule avocat ,in afara de lozinci pro ajvps, ceva concret despre pesti,pescuit,zone bune,mai putin bune.....etc poti spune ,poti prezenta ???grecu_kid scrie:Ma bucur ca sunt persoane care au inceput sa vada si lucrurile bune care se fac... si care le si posteaza pe site.... sa nu mai zica unu si altu ca se face reclama.... Pescuitoru-le poti sa-i raspunzi la ED.....? Ti-a adresat o intrebare......
Numai bine si FIR INTINS baieti!!!
PS.Suntem bucurosi ca ai dat OK-ul dlui Pescuitoru pt a raspunde (la ED)

-
- veteran
pentru Ed
tocilele nu apartin de filiala.
referitor la permis momentan nu se elibereaza pe altceva in afara de vechiul permis dar iti promit ca o sa incerc sa gasesc o cale ca sa ii pun in legalitate si pe cei care vor sa pescuiasca doar o zi sau doua.dar mai vb pana atunci.singura problema ar fi la eliberarea permisului, dar sper sa o rezolvam.
nu am prea inteles faza cu mine dar nu conteaza. in afara de faptul ca te-am intrebat de permis nu stiu ce sa inteleg din fraza cu va dati seama ce fel de om e alex.dar cum am mai spus nu intru aici sa imi fac reclama.
va multumesc

referitor la permis momentan nu se elibereaza pe altceva in afara de vechiul permis dar iti promit ca o sa incerc sa gasesc o cale ca sa ii pun in legalitate si pe cei care vor sa pescuiasca doar o zi sau doua.dar mai vb pana atunci.singura problema ar fi la eliberarea permisului, dar sper sa o rezolvam.
nu am prea inteles faza cu mine dar nu conteaza. in afara de faptul ca te-am intrebat de permis nu stiu ce sa inteleg din fraza cu va dati seama ce fel de om e alex.dar cum am mai spus nu intru aici sa imi fac reclama.
va multumesc

Fishi ce nu ai inteles din faptul ca nu sunt in tara??? Sau vrei sa iti spun locuri bune de aici
Iar locurile bune se cauta nu se spun.... apa se citeste..... Tata cand traia avea o vorba ¨Fiule nu toti care au o lanseta in mana si o ranita in spate sunt pescari¨.... cu asta cred ca am spus destule....
Tot ce am vrut era sa il lamuresc pe Ed in caz ca Pescuitorul nu a vazut mesajul lui... Nu cred ca am gresit cu nimic....
Fir Intins PESCARILOR!!!

Tot ce am vrut era sa il lamuresc pe Ed in caz ca Pescuitorul nu a vazut mesajul lui... Nu cred ca am gresit cu nimic....
Fir Intins PESCARILOR!!!