Stiuca de 26 de kg?!?!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 27 Sep 2005, 17:21

salut.seniorilor e clar,Rares ori e irlandez ,ori cand da la viu pune un pechinez in carlig . aaa ,alea marunte de 1-2 kile nu se baga la pechinez.
walleye

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Sep 2005, 17:35

adrian frunza scrie:salut.seniorilor e clar,Rares ori e irlandez ,ori cand da la viu pune un pechinez in carlig . aaa ,alea marunte de 1-2 kile nu se baga la pechinez.
A, deci cu pechinez trebuia :x
Si n-ati zis nimic, am dat ani de zile cu chihuahua
:lol:
Acuma stiu :twisted:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 27 Sep 2005, 19:56

Cred ca Rares vroia sa zica 1/2 kg., ci nu unu sau doua kile..... sau cine stie... :wink:

Apropo, cum prindeti pechinezu'n carlig, de sub dorsala sau.... :D :wink:

si il tineti viu in galetusha de livebait?? :lol:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 28 Sep 2005, 08:08

salut seniorilor.folosesc pechinez pt ca are parul mare si fac pompaj pe recuperare,la chihuahua nu avem astfel de oportunitate. in plus are specia asta un atractant nativ(toate babele sunt moarte dupa ei)carligul nu se infinge sub dorsala ci in nas .cat e viu face ca un popper,cand mierleste merge la mort manie.selecteaza piesele de stiuca ceva de speriat,alea groase intra din prima ,marlitele de 1-2 kile ies tremurand pe mal si cer azil politic.nu mai dati pontu' ca asaneaza astia stiuca in romania.
walleye

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Sep 2005, 13:50

Eu cred ca bucatile capitale ar merge la ciobanesc mioritic, eventual caucazian. Mascul, adult. Tot de nas agatzat :twisted:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 28 Sep 2005, 16:55

cel mai mult ar merge agatat nasul lor de turul pantalonilor vostri :D

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 28 Sep 2005, 17:03

Eu am o poza luata de pe un sit cu o stiuca de 50 de pfd si o poza cu un salau de 15 pfd si 200g si 1,16 m.Cine vrea poate sa le ceara la iulian_bud@yahoo.com :lol:

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 28 Sep 2005, 17:10

bogdank scrie:Eu cred ca bucatile capitale ar merge la ciobanesc mioritic, eventual caucazian. Mascul, adult. Tot de nas agatzat :twisted:
asa este! dar toata jmekeria e sa fie de la munte, hranit cu branza de burduf si mamaliga. astia imbuibati cu pedigree nu prea-i plac. 8)

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 28 Sep 2005, 18:48

rica scrie:
bogdank scrie:Eu cred ca bucatile capitale ar merge la ciobanesc mioritic, eventual caucazian. Mascul, adult. Tot de nas agatzat :twisted:
asa este! dar toata jmekeria e sa fie de la munte, hranit cu branza de burduf si mamaliga. astia imbuibati cu pedigree nu prea-i plac. 8)
...branza de la burdufu' ciobanului :lol:

salmo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de salmo » 28 Sep 2005, 19:11

Michael scrie:Cred ca cel mai in masura sa-si dea cu parerea despre stiucile de Budeasa este domnul(am uitat numele) pe care l-am vazut in multe poze cu adevarate capturi de stiuca.Cred ca dupa atatea si mai ales asemenea capturi,a ajuns sa "simta" acel lac si ar putea sa-si dea cu presupusul. :roll:
am vorbit cu dinuta de mai multe ori despre capturile ce crede el ca ar putea exista in acest lac. este cert ca exista stiuci mari, cu mult peste capturile de pana acum, posibil si de peste 20 kg cum a spus el. personal cred acelasi lucru, stiucile au un ritm rapid de crestere in acest lac fata de altele, cum spunea malin m intr-un articol din avp, la fel cred si eu, poate pentru ca se hranesc cu salmonizi.

Scrie răspuns