este clar ca n-ai vazut o stiuca de aceasta dimensiune. pe budeasa dar si pe bascov au fost prinse. pot fi si mult mai mari. dintre amicii mei au prins mai multi la peste 10 kg. cu toate acestea, am vazut personal numai cea prinsa de gabi hristache de 11 kg si una prinsa de mugurel, tot peste 10 kg. daca vrei, iti pot trimite pe e-mail stiuca de peste 10 kg, prinsa in ro, pe bascov si budeasa, vad ca nu prea esti convins.Aquaro Angler scrie:Daca pe acest baraj s-ar mai fi prins si vazut stiuci de 20 kg, 15 kg sau macar 10 kg atunci poate ar fi fost si vreo stiuca de 26 kg. Dar asa cate zile trebuie sa pescuiasca un pescar pe acest baraj ca sa adune cate stiuci care adunate impreuna sa faca 26 kg ?
Vorba aia:
"Sigur ca da...si marmota invelea ciocolata in staniol"
Stiuca de 26 de kg?!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
m-ai pierdut la comentariul asta, nu inteleg ce vrei sa spui.adrian frunza scrie:salut rica.da canapeaua si manusa erau tot de imprumut?in conditiile date eu imi trimiteam dublura sa faca poza ,la o marlita de 11 kg!!!
curat holospatiu mioritic,dom'le!!!
dragi pescari, eu nu am spus niciodata ca sunt cel din poza!
stiuca a fost prinsa in budeasa in noiembrie 2004, autorul este profesor de tenis de camp , e in poza cu copilul sau.
e bine asa?