Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 06 Mai 2010, 15:42

taicanoe scrie:
micutzu*camataru scrie:Frate , am mai spus , cine nu este interesat de subiect de ce mai viziteaza si mai si comenteaza ? Mie daca nu-mi place o haina nici n-o mai probez .. Cine e interesat este bine venit , cine nu , la revedere .
daca nu-ti place o haina nu o mai probezi = corect dar daca te injura vanzatorul ii dai una peste bot.
cred ca mai curand daca te injura vanzatorul iei si haina, si iei si una peste bot... :lol1: :lol1: :lol1:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Mai 2010, 16:00

asta poate la Pascani ... prin alte parti daca te injura vanzatorul ii dai foc la pravalie.
S'altare și bunăstare !

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 06 Mai 2010, 17:06

taicanoe scrie:asta poate la Pascani ... prin alte parti daca te injura vanzatorul ii dai foc la pravalie.
in speta de fata vanzatorul are 1,95 cm si 130 kg deci mai sigur iei haina si o iei si peste bot daca comentezi aiurea :datz: :datz:
:respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Mai 2010, 23:44

George P scrie:
taicanoe scrie:asta poate la Pascani ... prin alte parti daca te injura vanzatorul ii dai foc la pravalie.
in speta de fata vanzatorul are 1,95 cm si 130 kg deci mai sigur iei haina si o iei si peste bot daca comentezi aiurea :datz: :datz:
de unde si expresia:mare si prost.acum sa vezi sponsorizari :wink:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 07 Mai 2010, 06:06

bravo pascani,la mai multe populari si la mai multe tone,,,

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 07 Mai 2010, 06:46

rine scrie:
George P scrie:
de unde si expresia:mare si prost.acum sa vezi sponsorizari :wink:
cand zici mare te referi la mine iar cand zici prost sigur te referi la tine....
daca ai citi mai sus ai vedea ca am cerut de mult unui moderator sa inchida topicul ca nu mai avem nevoie de sponsorizari si se vorbeste aiurea si numai pe langa subiect.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Mai 2010, 12:46

Inainte de a se inchide topicul ar fi cazul sa-ti ceri scuze pentru jignirea "mari majoritati" ... sau asta ai uitat deja ? daca esti mare si prost (in speta de fata vanzatorul are 1,95 cm si 130 kg) te-a lasat si memoria ?
S'altare și bunăstare !

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 07 Mai 2010, 13:38

taicanoe scrie:Inainte de a se inchide topicul ar fi cazul sa-ti ceri scuze pentru jignirea "mari majoritati" ... sau asta ai uitat deja ? daca esti mare si prost (in speta de fata vanzatorul are 1,95 cm si 130 kg) te-a lasat si memoria ?
alooo .... D-nul mic , destept si scriitor am cerut scz o data dar tu esti f aprig in a critica si a te da destept pt a vedea... :shock:

asta e valabil si pt tine,, mare sunt eu si mai mult ca sigur prost esti tu'' :headbash:

sa stii ca ai si tu dreptate ca sunt prost dar nu in adevaratul sens ,ci pt ca raspund la toti prostii care nu fac altceva decat stau in spatele unui monitor si inrosesc tastatura.......

si mai e si vorba aia care zice ,,daca te pui cu prostul esti mai prost ca el,, :respekt: :respekt:

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 07 Mai 2010, 21:27

Sa stiti ca taicanoe asta este un mare destept cu multe facultati in spate , sa nu va puneti cu el .. ca e mai rau decat braconierii . El critica , are si dreptul deoarece nu a facut nimic concret si doar a stat in fata calculatorului cu berea in mana si a mai criticat pe unu , pe altu , care sunt mai prosti decat el , dar totusi populeaza rauri , fac controale si prind braconieri . BRAVO dumnu' taicanoe , sunteti cu adevarat un ''destept'' .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Mai 2010, 15:28

putzu*camataru scrie:Sa stiti ca taicanoe asta este un mare destept cu multe facultati in spate , sa nu va puneti cu el .. ca e mai rau decat braconierii . El critica , are si dreptul deoarece nu a facut nimic concret si doar a stat in fata calculatorului cu berea in mana si a mai criticat pe unu , pe altu , care sunt mai prosti decat el , dar totusi populeaza rauri , fac controale si prind braconieri . BRAVO dumnu' taicanoe , sunteti cu adevarat un ''destept'' .
bai tzucalarule maare grija ca daca manca georgica ardei iute ai cam dat de belea.
De unde stie neuronul tau ce-am facut sau ce n-am facut eu ? sau iti dai doar asa cu presupusul pentru ca ai primit indicatii pretioase sa faci spume pe forum si sa latri la toti cei care au curaj sa critice asociatia PPP

PS

tuturor milogilor si lingailor lor: http://www.youtube.com/watch?v=0vFMqdFBuWo ... mai luati ca poate va place si nu v-ati saturat
S'altare și bunăstare !

Închis