Taicanoe , daca tu crezi ca ma poti face sa renunt de nevoie cred ca ai putea merge in Afganistan sa te lupti pe-acolo .. esti un adevarat erou .taicanoe scrie:Nu trebuie ignorati, trebuie facuti sa renunte , de voie sau de nevoie.
Se pare ca ceilalti doi, trei au renuntat sa mai posteze dupa ce si-au cam luat-o dar cutzucutzu*camataru e masochist![]()
Pe astia daca-i ignori au impresia ca au avut dreptate si au dat forumul cu rotile'n sus asa ca , trebuie pocniti usor peste botic pana inteleg ca sunt in plus si ca vorbesc tampenii si nici macar nu-i intereseaza cine ce spune, ei o tin pe-a lor si gata.
Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
de nevoie sau de rusine ca te-ai facut de rasTaicanoe , daca tu crezi ca ma poti face sa renunt de nevoie cred ca ai putea merge in Afganistan sa te lupti pe-acolo .. esti un adevarat erou
Daca vreti sa va spuneti parerea civilizat este ok , dar o data ce intrati si criticati si mai folositi si injurii nu cred ca este frumos .. daca asta va place mergeti in fata blocului .
Pai chiar cel pe care-l tot pupati in ... , adica initiatorul acestui topic a fost primul care a jignit "marea majoritate" si vii tu acum sa tii lectii de morala, sa ne "iexplici" ca nu e frumos ...
S'altare și bunăstare !
-
- junior
Eu nu inteleg ce ai cu mine , ti s-a pus pata pe mine si pe Asociatia PP Pascani . Totusi nu inteleg de ce . Chiar au facut destul de multe cei de la PP Pascani , au facut mai multe controale intr-o luna decat politia in 20 de ani , au prins multi braconieri si au si populat . Dar pentru tine tot nu este de ajuns . Si critici in continuare , sper ca intr-o zi sa ajungi si tu sa faci atatea si apoi sa fii criticat , sa vezi si tu cam cum e . Ca acum esti atotstiutor si boss , vrei sa le bagi in cap oamenilor ideile tale comuniste . Si vrei ca toata lumea sa creada ce zici tu , doar tu ce zici este adevarat , restul e minciuna . Asta e comunism curat 

de cand niste neica nimeni au drept de control ? Ce lege da voie unor Persoane Particulare sa faca controale in domeniul pescuitului ? poate doar daca controleaza cada proprie.au facut mai multe controale
poate ai vrut sa spui ca cei de la PP au insotit organele de control
PS
nu uitati
La munca, nu la-ntins mana milogilor.
S'altare și bunăstare !
cred ca ar trebui sa te lasi al mana ta,nu ai nici spirit civic si pari si rau intentionat,ori esti prost si nu ai inteles sensul ce sa sprijine pescarii,ori chir nu ai cap pe umeri .daca te mai baga cineva in seama cred ca se pun cu prostu.....taicanoe scrie:de cand niste neica nimeni au drept de control ? Ce lege da voie unor Persoane Particulare sa faca controale in domeniul pescuitului ? poate doar daca controleaza cada proprie.au facut mai multe controale
poate ai vrut sa spui ca cei de la PP au insotit organele de control
PS
nu uitati
La munca, nu la-ntins mana milogilor.
-
- veteran
-
- junior
S-au gasit cine sa critice , pai ei au drept de control si organele de control i-au insotit pe ei , voi nu stiti despre ce este vorba si mancati c*c*t cu unghiile . Dar ce sa va cer voua , superdesteptii care stiu tot . Srb , pana aici , haita poate este familia sau colectivul din care faci tu parte , nu mai jigni aiurea . Pensionarule , tu mai ai 2 zile si mori , vezi ca iti scad astia pensiile ca si tu mananci prea mult c*c*t . Daca v-ar interesa ati face si voi ceva , asa o frecati toata ziua pe forum si criticati . Daca tot o frecati , puteti sa o luati , sa aveti ce sa mancati .
-
- utilizator constant