Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 10 Mai 2010, 21:35

Domnu' taicanoe , parca tu ai spus daca imi aduc bine aminte ca ai multe facultati in spate si te cred , si ai mai spus ca trebuie facute studii pe Siret si multe altele , si am zis ca esti bun .. chiar ai putea tu sa te oferi voluntar sa faci niste studii sa vezi cu ce fel de peste trebuie populat Siretul .. ca tu ziceai ca nu e bun si faceai scandal pe-aici .. ia si fa studii si populam cu ce vrei tu .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Mai 2010, 13:41

micutzu*camataru scrie:Domnu' taicanoe , parca tu ai spus daca imi aduc bine aminte ca ai multe facultati in spate si te cred , si ai mai spus ca trebuie facute studii pe Siret si multe altele , si am zis ca esti bun .. chiar ai putea tu sa te oferi voluntar sa faci niste studii sa vezi cu ce fel de peste trebuie populat Siretul .. ca tu ziceai ca nu e bun si faceai scandal pe-aici .. ia si fa studii si populam cu ce vrei tu .
vezi ca esti muuult de tot pe langa :lol: si nu-ti aduci deloc bine aminte. Hai ca nu sunt 1000 de pagini in topic asa ca incearca sa gasesti mesajul unde am spus ca am multe facultati in spate ... ca sunt in regula cu facultatile mintale e adevarat, restul e can can :lol:
S'altare și bunăstare !

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 11 Mai 2010, 21:21

Frate , daca tu crezi ca altceva mai bun n-am de facut decat sa caut mesajele tale , te inseli . Poate n-ai zis tu , dar a zis un prieten de-al tau care te sustine .. tot una e . Ca tot experti va credeti toti . Mai bine lasa-ne daca nu vrei sa scrii ceva interesant , gaseste alt loc de joaca . :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Mai 2010, 10:42

Poate n-ai zis tu , dar a zis un prieten de-al tau ...
hai ca astai tare de tot :lol: adica orice scrie cineva pe forum imi pui mie in carca ? si pe deasupra sti tu mai bine ca mine cine imi sunt prietenii. Vezi ca esti dus rau de tot asa ca mai bine treci la sportul care-ti place ... adica pupincurismul.
S'altare și bunăstare !

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 13 Mai 2010, 18:07

Sportul pe care il fac eu tu inca n-ai auzit de el , si cum spuneam , daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul acestui topic scrie , daca vrei numai sa ma ataci pe mine mai bine las-o balta , intra pe alt forum , ca nu asta este ce cauti . Si te-as mai ruga daca tot esti mare destept sa lasi chestiile astea cu pupincurismul si alte fapte pe care probabil tu le faci , daca vrei sa jignesti incearca altundeva , la linia fierbinte e cel mai bine . Vezi-ti de undita ta :!:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 13 Mai 2010, 18:23

micutzu*camataru scrie:Sportul pe care il fac eu tu inca n-ai auzit de el , si cum spuneam , daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul acestui topic scrie , daca vrei numai sa ma ataci pe mine mai bine las-o balta , intra pe alt forum , ca nu asta este ce cauti . Si te-as mai ruga daca tot esti mare destept sa lasi chestiile astea cu pupincurismul si alte fapte pe care probabil tu le faci , daca vrei sa jignesti incearca altundeva , la linia fierbinte e cel mai bine . Vezi-ti de undita ta :!:
Dupa ce ai intrat pe forumul asta cu cizmele pline de noroi si batand toba despre ce tari sunte-ti voi la Pascani acum ne pui sa ne mutam pe alte forumuri? Eu am impresia ca tu nu stii pe ce forum te afli. Tu esti genul de individ pe care-l primesti in casa sa-l omenesti si dupa aia te da afara.
Ia mai bine vezi-ti tu de carasii tai de la Pascani ca aici sunt numai salai. :arrow:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 13 Mai 2010, 19:31

Ignorati-i mai fratilor!!!!!!!!!!! Cu ajutorul vostru isi fac simtita prezenta pe un site de rapitori cu carasi lor! E laudabila intentia, da lasati-i sa incerce si pe un forum de profil!!!!!!!!

gabi72
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gabi72 » 14 Mai 2010, 08:40

dan70 scrie:Ignorati-i mai fratilor!!!!!!!!!!! Cu ajutorul vostru isi fac simtita prezenta pe un site de rapitori cu carasi lor! E laudabila intentia, da lasati-i sa incerce si pe un forum de profil!!!!!!!!

Bravo!!!

Zi-le nu-i lasa!!!! :) :) :) :) :)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Mai 2010, 14:26

Nu trebuie ignorati, trebuie facuti sa renunte , de voie sau de nevoie.
Se pare ca ceilalti doi, trei au renuntat sa mai posteze dupa ce si-au cam luat-o dar cutzucutzu*camataru e masochist :lol:
Pe astia daca-i ignori au impresia ca au avut dreptate si au dat forumul cu rotile'n sus asa ca , trebuie pocniti usor peste botic pana inteleg ca sunt in plus si ca vorbesc tampenii si nici macar nu-i intereseaza cine ce spune, ei o tin pe-a lor si gata.
S'altare și bunăstare !

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 14 Mai 2010, 17:46

pensionaru scrie:
micutzu*camataru scrie:Sportul pe care il fac eu tu inca n-ai auzit de el , si cum spuneam , daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul acestui topic scrie , daca vrei numai sa ma ataci pe mine mai bine las-o balta , intra pe alt forum , ca nu asta este ce cauti . Si te-as mai ruga daca tot esti mare destept sa lasi chestiile astea cu pupincurismul si alte fapte pe care probabil tu le faci , daca vrei sa jignesti incearca altundeva , la linia fierbinte e cel mai bine . Vezi-ti de undita ta :!:
Dupa ce ai intrat pe forumul asta cu cizmele pline de noroi si batand toba despre ce tari sunte-ti voi la Pascani acum ne pui sa ne mutam pe alte forumuri? Eu am impresia ca tu nu stii pe ce forum te afli. Tu esti genul de individ pe care-l primesti in casa sa-l omenesti si dupa aia te da afara.
Ia mai bine vezi-ti tu de carasii tai de la Pascani ca aici sunt numai salai. :arrow:
Fratele meu alb (sper ) tu nu ai inteles mesajul meu . Eu am zis asta : ''daca ai ceva de spus in legatura cu subiectul acestui topic scrie , daca vrei numai sa ma ataci pe mine mai bine las-o balta , intra pe alt forum , ca nu asta este ce cauti'' Daca vreti sa va spuneti parerea civilizat este ok , dar o data ce intrati si criticati si mai folositi si injurii nu cred ca este frumos .. daca asta va place mergeti in fata blocului .

Închis