Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
antibraconaj
- utilizator nou

srb_ scrie:gion, ai sa te lovesti de acelasi raspuns.ignora-i ca ai de castigat mult mai mult.

ti-am mai spus noi pasacnenii daca te mai bagam in seama inseamna ca suntem prosti,deci noi te ignoram,comenteza pe alt topic, stiii ce vocabular ai lasa-te,scuza-ma ca te-am bagat in seama......

-
micutzu*camataru
- junior

Eu nu inteleg de unde si pana unde s-a gasit unu ca srb sau ca ioan s sa se bage in treaba celor de la Pascani , ii deranjeaza pe ei cu ceva popularile si faptele pe care cei de la Pascani le fac ? Daca da , de ce ? Totusi , daca ei sunt in legalitate , care e problema , puteau sa populeze si cu foci atat timp cat au aprobarea A.N.P.A. Daca voi stiti mai multe si sunteti mai destepti cum ati spus de ce nu faceti voi studii si sa populati cu speciile care credeti voi ca trebuie , si sa mergeti noaptea si zile intregi sa stati la panda si sa prindeti braconieri ca apoi politia sa le dea drumul ?
Inca o data bravo celor de la Pascani , faceti o treaba minunata !!!
-
cristi.pera
- junior

bineinteles, veniti aici pe forum, faceti tam -tam, si apoi intrebati ce cautam?pai du-te ma prietene pe
www.pascani.ro, si cere sprijin acolo.cu ce ne incalzeste pe noi,
www.RAPITORI.ro, ca ai de la pascani au populat cu CARAS?voi 2, de ce vi-s dobitoci si nu vreti sa intelegeti lucrul care vi l-am spus si eo si alti oameni?NU TREBUIA POPULAT UN RAU CU CARAS.Esti asa de idiot incat sa nu intelegi sensul propozitiei?ai primit si argumente contra acestei populari, ce tot arunci cu praf in ochi si lauzi in stanga si in dreapta?
-
cristi.pera
- junior

la chestia cu focile, ai dat dovada de o dobitocenie iesita din comun, hai bafta si vedeti-va de raul pacii.braconierii, plus marii propovaduitori ai popularilor cu "foci" si caras, fac praf ce a mai ramas din rauri.bafta la populat cu foci, si bafta si la peste.sa aveti numai "succesuri".
-
micutzu*camataru
- junior

Si tu poti s-o sugi in taina , nu ti-a cerut tie nimeni sprijinul . Nici nu avem nevoie de sprijinul tau de mare pescar cu zeci de facultati in spate . Tu nici nu stii ce este un exemplu ( cel cu focile ) . Am vrut sa spun ca atat timp cat au acordul A.N.P.A. pot sa populeze cu orice . Dar daca tu esti mai expert si stii mai multe decat cei de la A.N.P.A. nu inteleg ce mai cauti pe forum in Romania , ar trebui sa fii la L.A. Nu a facut nimeni tam-tam pana cand ati venit voi , marii cunoscatori si ati zis ca nu e bine ce s-a facut si nu e bine nimic din ce fac cei de la Pascani . Vino frate sa faci tu studii daca esti atat de bun si populeaza tu din banii tai cu ce specii vrei . Si daca laud , cu ce te deranjeaza pe tine ? Asta este parerea mea despre cei de la Pascani , ca fac treaba buna . Pana o sa faci si tu ceea ce fac cei de la Pascani mai bine ''stai jos'' si taci , ca nu ai dreptul tu sa critici mai expertule cu zeci de facultati in spate . Las-o mai moale .. expertule .
-
lukul
- utilizator constant

micutzu*camataru scrie:Si tu poti s-o sugi in taina , nu ti-a cerut tie nimeni sprijinul . Nici nu avem nevoie de sprijinul tau de mare pescar cu zeci de facultati in spate . Tu nici nu stii ce este un exemplu ( cel cu focile ) . Am vrut sa spun ca atat timp cat au acordul A.N.P.A. pot sa populeze cu orice . Dar daca tu esti mai expert si stii mai multe decat cei de la A.N.P.A. nu inteleg ce mai cauti pe forum in Romania , ar trebui sa fii la L.A. Nu a facut nimeni tam-tam pana cand ati venit voi , marii cunoscatori si ati zis ca nu e bine ce s-a facut si nu e bine nimic din ce fac cei de la Pascani . Vino frate sa faci tu studii daca esti atat de bun si populeaza tu din banii tai cu ce specii vrei . Si daca laud , cu ce te deranjeaza pe tine ? Asta este parerea mea despre cei de la Pascani , ca fac treaba buna . Pana o sa faci si tu ceea ce fac cei de la Pascani mai bine ''stai jos'' si taci , ca nu ai dreptul tu sa critici mai expertule cu zeci de facultati in spate . Las-o mai moale .. expertule .
nu-l mai baga in seama,pt ca sunt niste fustrati care poate nu au facut nimic toata viata si s-au trezit acum sa critice o fapta buna,daca ati facut ceva si ati avut spirit civic vreodata spuneti-ne si noua laudati-va .bravo pascani........
-
taicanoe
- veteran

-
pentru cutzucutzu*camataru, antibracinaj si lukul
Mai vitejii lu' peste voi ati citi topicul de la inceput sau doar de cand vi sa dat ordin sa interveniti
Care vrea sa doneze sau sa sponsorizeze Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani pt a popula raul SIRET cu cat mai mult peste o poate face fie direct in contul Asociatiei deschis la BRD nr.cont
asta-i primul mesaj din topic - adica milogeala, cersetorie curata. Pe cine din alta zona credeti ca intereseaza populalera din acea zona ? ca sa nu mai zic ca trebuie sa ai tupeu maxim sa cersesti bani pe un site de rapitori pentru o populare cu caras a unui rau.
si mesajul 3 jigneste utilizatorii acestui forum
Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica
La ce fel de atitudine va asteptati ? sa va ridice cineva statuie ?
S'altare și bunăstare !
-
micutzu*camataru
- junior

Asa este , nu are nici un rost , probabil acolo nu se fac actiuni de felul acesta si ei nu stiu ce se intampla aici . Totusi bravo Prieteni Pescari Pascani si mergeti tot inainte ca niste frustrati nu o sa va impiedice .

-
Zuckala
- utilizator constant

-
frustratii n-o sa va impiedice, dar cu atitudinea asta nici sprijin nu o sa primiti, mai intai le cereti sa va ajute, apoi dupa ce-si spun parerile nu mai incetati sa-i jigniti si mai mult, va bagati si pe alte topicuri sa-i atacati.
RUSINE

-
pensionaru
- veteran

-
micutzu*camataru scrie:Asa este , nu are nici un rost , probabil acolo nu se fac actiuni de felul acesta si ei nu stiu ce se intampla aici . Totusi bravo Prieteni Pescari Pascani si mergeti tot inainte ca niste frustrati nu o sa va impiedice .

Copilu' bag de seama ca iar te pisi in ventilator. Ce ai? Nu ti-ai facut injectia la timp? Daca vezi ca toata lumea iti spune ca nu intereseaza carasii tai pe un forum de rapitori ce tot o scuturi pe aici aiurea? Foarte bine ca se fac controale am mai spus-o si alta data dar acum ce vrei sa ma alatur corului de pupincuristi din Pascani?
Baga ceva de rapitori ca de caras mi se apleaca.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"