...de acord cu ce a scris Deam, cu completarea ca nu numai la Durau a fost lostrita, am vazut si in alta parte, din pacate nu mai exista, dpdv al salmoniculturii este nerentabila. Sa faci o statie de reproductie pt lostrita presupune investitie, nu gluma, prima problema fiind gasirea si cumpararea/concesionarea unei locatii corespunzatoare. Pe de alta parte, se pot achizitiona icre embrionate de ce specie doresti, bani sa ai. Cresterea pestilor pina la o dimensiune care sa asigure o rata de supravietuire cit mai mare e alta belea. Poti sa le cresti doar pina incep hranirea exogena, dar supravietuirea va fi 1% sau mai jos. Si te uiti la "verzisorii" care se duc....
Daca o cresti pina cind incepe viata de rapitor, tre sa ii dai pesti vii sa manince, ca doar n-o s-o obisnuiesti cu hrana granulata. Alta belea.
In plus, repopularea trebuie insotita de o gramada de "papetarie", ca doar n-o faci pe n.v.
Per ansamblu, de meritat ar merita, si eu mi-as dori sa vad ape ca in Slovenia, cu toate taxele aferente. Am prieteni care merg acolo si vorbesc singuri un an de zile dupa ce se intorc