rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 12:02

Teodor scrie:@Mihai
Nu era vorba de tine, ci de cei care "aplica" legea.
Daca OM-urile 1133 si 1134 sunt anulate (?), ca asociatie in baza la ce poti emite un permis ?? .
Pe baza Ordinului 514/19.06.2007. Si nu asociatia emite permisul, ci doar il elibereaza.
Zice acolo si ca permisul are valabilitate de un an calendaristic.
Zice si ca pentru dobandirea permisului e necesara dovada calitatii de membru al unei asociatii, ceea ce e de fapt obligarea la asociere, care e neconstitutionala!!!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 09 Ian 2008, 12:13

Merci de info.
Corecta si observatia privind eliberarea.

Dar atit timp cit fizic permisul de pescuit nu exista datorita neglijentei statului nu vad cum ai putea da o amenda ca omul nu il are.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Ian 2008, 14:32

intrebatii pe cei de la APSHD cum au reusit sa o faca. sunt cei mai in masura sa va explice.
deocamdata e cel mai mare abuz dovedit fata de pescarul de rand din partea APSHD.

cred ca merita toata increderea pescarilor.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 09 Ian 2008, 20:56

Domnilor vad ca o parte dintre voi vati luat destul de rau de mine , dar nu inteleg care esta problema voastra .
Fiecara raspunde in fata legii pentru ce face.
Sa nu credeti ca sunt nebun sa fac ceva in afara legii
Poate uni dintre voi au auzit de Acordul Tacit.
In baza acestui Acord am eliberat chitante fiscale pescarilor pina la tiparirea permiselor de pescuit.
Nu inteleg de ce nu va luati de AGVPS care si ei elibereaza chitante fara a avea acordul tacit al autoritatilor :?: :?: :?:
Anul trecut AJVPS-ul nu elibera permise de pescuit pescarilor cu toate ca erau de mult tiparite pentru a nu plati la CNAFP contra valoarea lor pina nu a iesit scandal si s-au dus pescarii peste iei cu scandal
Nu cred ca trebuie sa va alarmati ca am incalcat legea eliberind chitante pina la tiparirea permiselor.
Tot cea ce fac este perfect legal :roll: :twisted: :lol: :? :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Ian 2008, 21:22

:cry:
Abia acum am vazut topicul asta :oops: Si ma "spargeam" pe altul :lol:

@apshd
Cu tot respectul ,chiar nu vreau sa ma iau de voi!Sincer! Dar...Depinde ce scrii pe chitanta...Am vazut chitanta eliberata de o asociatie pe care scrie "cv taxa de membru" :lol: Hopa! Perfect frate! Nimic de zis! Valoarea mare? Mah, asta e! Obrazu subtire... :lol:

Dar daca apare pe chitanta"cv permis de pescuit ape ses, munte, etc..." dupa mine nu este corect! Pentru ca omul nu achita permisul pentru ca nu-l are! Da bani in...avans! Atunci sa se scrie "cv reprezinta plata in avans a permisului bla,bla.." :lol: Tare, nu? In tara Elodiei nu ar surprinde pe nimeni! Si este mult mai corect asa...Parerea mea!
O seara placuta.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 09 Ian 2008, 21:43

AJVPS-ul din Hunedoara elibereaza permise pentru ape de munte care au fost anulate de ei ce parere aveti :?: :?: :?: :?:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Ian 2008, 21:57

Mai intrebi? Proasta! :lol: Extrem de ... Ca am vazut eu pe la televizor o emisiune... :twisted: Cu elementul ala chimic ...cum ii zice...?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pityu
veteran
veteran

rusine APSHD

Mesaj de pityu » 10 Ian 2008, 00:24

Pescuitorule ! Ti-a revenit graiul?
Ba voi ne credeti prosti chiar pe toti ? Da' nu va e rusine ?
Dupa ceea ce spui tu aici reiese ca toata chestia asta a fost premeditat regizat de voi, ca sa va ... "confectionati" circumstante atenuante pentru evaziunea fiscala facuta timp de 50 de ani. Pai Domnule destept ! Voi nu ati dat permise eliberate de CNAFP in viata voastra, nu numai anul trecut :!: NICIODATA :!: Intelegi ? Nici chiar atunci cand permisele CNAFP existau pe piata.
APSHD a zis ca e o solutie temporara, care vine sa corecteze o grava omisiune a ANPA si de fapt nici nu el a fost cu ideea ci chiar reprezentantul ANPA in teritoriu, adica inspectorul piscicol. El a spus ca cei care aveti autorizatie pe 2008 (sunt la mine si urmeaza sa vin pe la voi sa vi le dau !), puteti viza carnetele de membru pe 2008 si inmana chitante fiscale pescarilor, care sa ateste ca au platit permisul de pescuit si puteti pescuii legal. Ce vrei daca inspectorul piscicol a zis asa ? Nu ei (ANPA) sunt unicii administratori si gestionari ai apelor publice ? Nu ANPA este singura institutie din stat abilitata sa ia hotarari in domeniul administrarii fondului piscicol ?
Ba, voi credeti ca s-a-ntalnit hotul cu prostul ?
Abia astept armonizarea Legislatiei Pescuitului cu ceea a UE, ca deh ... s-a intarziat mult datorita importantei scazute a pescuitului sportiv in plan economic, dar asta nu inseamna ca nu se va mai realiza niciodata.
Fii sigur ca ne vom armoniza cat de curand si in acest domeniu. Atunci as vrea sa te vad cat esti de viteaz :!:
Sa nu cumva sa incerci sa ma critici pentru limbajul folosit ! Mai bine uita-te ce titlu ai dat propriului tau topic. V-am mai spus si ti-o repet si tie special. Cine seamana vant, culege furtuna !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Ian 2008, 17:33

APSHD scrie:Domnilor vad ca o parte dintre voi vati luat destul de rau de mine , dar nu inteleg care esta problema voastra .
Fiecara raspunde in fata legii pentru ce face.
Asa cum am mai spus, nu consider ca e vreo problema cu lagea, ci cu moralitatea!
Dupa evolutia anterioara pe care ati avut-o pe forum nu ma asteptam!
Am vazut ca in lege scrie ca se poate pescui doar cu permis. In care articol scrie ca se poate pescui cu "acord tacit", caci il tot caut de vreo doua ore si nu-l gasesc! Ma dau batut!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 10 Ian 2008, 20:51

Nici un organ al statului nu poate amenda un pescar daca pescuieste in aceasta perioada fara a avea permis de pescuit , dar a platit cotizatia anuala la o asociatie care detine aurorizatie de pescuit de la ANPA. Nu este vina nici a pescarului si nici a asociatiei ca statul nu a tiparit permisele de pescuit.
In judetul Hunedoara numai AJVPS-ul inca nu este autorizat de catre ANPA pentru a elibera chitante fiscale si cu toate acestea le elibereaza. :roll: :twisted: :lol: :wink:

Scrie răspuns