rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 08 Ian 2008, 22:59

miky scrie:cam corecta observatia ,...

intre inceputul si sfarsitul lui 2007, se pare ca cineva a dorit ... sa schimbe portile :lol:
nu a dorit nimeni numai ca oamenii de rand nu au vazut sau mai bine zis stiut situatia adevarata in pescuit
si revenim : cine e de vina in aceasta situatie ??? eu zic ca statul- ministerul.... nu pescarul, aapshd, ajvps, agvps ci doar ei

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Ian 2008, 23:04

ba faza e si mai simpla:
legea obliga omu sa plateasca permis daca vrea sa pescuiasca
tot legea obliga omul sa se indrepte catre cei care detin monopolul distributiei acestor permise...
omul plateste, chitanta indiferent de situatie e dovada ferma ca omul a fost de buna intentie si s-a conformat legii,... deci nu poate fi invinuit / amendat, pentru abuzurile, impotentele sau manariile pe care le fac cei carora statul le-a incredintat colectarea acestui impozit...
si asta indiferent ca incasatorul taxei de permis se numea AGVPS sau APSHD, sau altfel...
iar sicanele pe care si le fac unii altora pe spinarea pescarului care s-a conformat legii, sunt degradante si io cred ca undeva in fata instantei chiar ilegale...
acelasi lucru s-a intamplat anu trecut si cu rovigneta auto... la un moment dat benzinariile nu mai aveau "abtibildu" ,.. da-ti incasau banii si dadeau chitanta... a fost legala, acceptata si a functionat...
felul in care sunt tratati pescarii care au platit si au chitanta doar,... in final e un abuz care tine de "buca" celor care ar vrea sa-i reprezinte...
si care in loc sa fie normali, prefera sa se manjeasca moral in razboaie mizere...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 08 Ian 2008, 23:10

miky scrie: si care in loc sa fie normali, prefera sa se manjeasca moral in razboaie mizere...
pai asta fac ei in loc sa se ocupe de pescuitul sportiv si bunul mers al acestuia

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Ian 2008, 23:36

Tre sa va dau dreptate, oamenii care s-au dus la asociatii (indiferent care) au platit cu buna credinta, si e cel putin imoral sa-i amendezi ca nu au primit in schimbul banilor toate hartiile.
miky, daca faza ar fi simpla n-am mai discuta pe aici. :D
Comparatia cu rovignieta e buna, dar ca la orice comparatie exista asemanari si deosebiri. Rovignieta auto se distribuia la liber, prin benzinarii :!: :lol: si indiferent ca aveai sau nu "abtibildu" chitanta dovedea clar pentru ce anume ai dat banii si mai ales, avea acelasi pret indiferent de benzinarie.
Anul trecut ce cumparai: permis CNAFP, vignieta, timbru, carnet de membru, acces la resursa acvatica? Cati dintre pescari stiu ce mama naibii tre sa ai la tine ca sa fi in regula? Daca mai bagam in ecuatie si nebuloasa cu apele de munte ale Romsilva, ceata a fost totala.
Eu cred ca majoritatea pescarilor inteleg prin "permis" acel carnetel "de membru si permis de pescuit sportiv" eliberat de decenii de o singura asociatie si habar n-au de ce discutam noi pe aici.
Ce-i mai nasol e ca nici noi nu stim.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Ian 2008, 23:46

Tavi scrie: indiferent ca aveai sau nu "abtibildu" chitanta dovedea clar pentru ce anume ai dat banii
tocmai m-am uitat pe chitanta mea de anu trecut si scrie:

"vizat ses + munte 2007",... si e si stampila asociatiei langa...
crezi ca nu dovedeste destul ? :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Ian 2008, 23:55

Ba da, dovedeste destul de clar ca ti-ai pus viza de ses si munte la o anumita asociatie, nu dam nume. :D

Tocmai m-am uitat si eu pe chitanta mea de anu trecut si scrie:
"cotizatie membru + permis pescuit" .
No chitanta mea ce dovedeste? :lol:
De mentionat ca mi-au dat si permisul cu pricina (cartonasul). Tie ti l-au dat? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Ian 2008, 23:58

mi l-au dat.... insa io zic ca si la tine si la mine era destul de clar si fara cartonas... ca ne-am conformat legii si am achitat contravaloarea permisului...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Ian 2008, 00:02

:lol: poate cartonase galbene ati luat :lol: ca celelalte inca "nu e" :lol:
S'altare și bunăstare !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Ian 2008, 00:54

eu am avut cartonasul cu tricolor...i carnetul asociatiei (secreta desigur), dar nu am avut chitanta....e drept ca graniceriii cand vedeau la ce asociatie...se emotionau total si nu ma intreba nimeni, politie, graniceri, base, dana nastase...nimeni de chitanta! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 08:23

pescuitorul scrie:ptr mihai v moderator - voi scrie cu liutere mici si voi posta pareri da?!
poate nu il mai stergi si pe acesta
multumesc anticipat
v-am explicat pe celalalt topic ca nu am dreptul sa sterg la "discutii generale", deci ... n-am fost eu! Ca veti scrie cu litere mici nu poate decat sa ma bucure.

Scrie răspuns