rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
rusine !!! APSHD dezamagirea tuturor si a anului
ptr mihai v moderator - voi scrie cu liutere mici si voi posta pareri da?!
poate nu il mai stergi si pe acesta
multumesc anticipat
poate nu il mai stergi si pe acesta
multumesc anticipat
-
- veteran
oare acum cine are dreptate?????? apshd sau apshdAPSHD scrie: De fapt inca si acuma mai gasim pescari in cadrul controalelor pe care le facem cu jandarmi si cu inspectorul piscicol la care AJVPS-HD nu lea eliberat permise de pescuit ci numai o chitanta fiscala pe 2007. Nee si mila de ei sa-i amendam pentru lipsa permisului , dar totusi legea ii lege si trebuie aplicata.APSHD scrie:
APSHD scrie:Daca statul nu a tiparit permisele nu este asociatia de vina.Pe undeva nu este corect sa iei bani de la pescari si sa le dai chitanta fiscala nu si permisul de pescuit.
Tocmai de acea am luat legatura cu cei de la ANPA si cu acordul lor am inceput sa eliberam chitante pina la tiparirea permiselor dupa care le eliberam retroactiv la toti.
In felul acesta era unica posibilitate de a pescui pe malul apei fara frica de a fi amendati. . De saptamina asta jandarmi si inspectorul piscicol incep amenzile pentru pescuit fara chitanta .
![]()
![]()
cam in neregula domnilor nu credeti?????acum un an ii amendati pe oameni si acum procedati la fel??????!!!!!
-
- veteran
in concluzie : oamenii pescuiau linistiti ca statul nu tiparisera imprimatele si voi ati venit si le-ati stricat linistea doar ca erau de la ajvps hd si nu au primit un cartonas .
domnilor de la apshd daca un membru de al dvs nu mai vine dupa permis ca are chitanta la el vi se pare normal ca cei de la ajvps hd sa ii dea amenda sau atunci aveti dreptul sa spuneti ca e abuz contra asociatiei voastre?????
fratilor in situatia asta oamenii nu sunt vinovati, nici voi ci statul , ca nu le-a emis la timp, iar fapta voastra seamana a exces de zel sau mai rau razbunare ca erau de la ajvps
ps : am scris cu litere mici sper sa nu il stearga moderatorul meu prieten
domnilor de la apshd daca un membru de al dvs nu mai vine dupa permis ca are chitanta la el vi se pare normal ca cei de la ajvps hd sa ii dea amenda sau atunci aveti dreptul sa spuneti ca e abuz contra asociatiei voastre?????
fratilor in situatia asta oamenii nu sunt vinovati, nici voi ci statul , ca nu le-a emis la timp, iar fapta voastra seamana a exces de zel sau mai rau razbunare ca erau de la ajvps
ps : am scris cu litere mici sper sa nu il stearga moderatorul meu prieten

cam corecta observatia ,...
e cumva cam ca in bancul ala cu "diferenta dintre sex oral si M_ye...:
depinde de care parte a P--ii te afli...
intre inceputul si sfarsitul lui 2007, se pare ca cineva a dorit ... sa schimbe portile
e cumva cam ca in bancul ala cu "diferenta dintre sex oral si M_ye...:
depinde de care parte a P--ii te afli...
intre inceputul si sfarsitul lui 2007, se pare ca cineva a dorit ... sa schimbe portile

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Pe vremea cand se dadeau amenzi celor care pescuiau doar cu chitanta, permisele erau tiparite sau nu?
Asta e intrebarea.
N-am chef sa rascolesc forumul si nu stiu exact care a fost situatia pe vremea aia.
Sincer ma indoiesc ca cineva a dat amenzi in conditiile in care permisele nu erau disponibile nicaieri. Daca totusi a facut-o, ii dau dreptate pescuitorului.
Daca permisele erau disponibile, dar nu vroia AJVPS sa le distribuie si dadea doar chitante, atunci nu-i dau dreptate pescuitorului.
Asta e intrebarea.
N-am chef sa rascolesc forumul si nu stiu exact care a fost situatia pe vremea aia.
Sincer ma indoiesc ca cineva a dat amenzi in conditiile in care permisele nu erau disponibile nicaieri. Daca totusi a facut-o, ii dau dreptate pescuitorului.
Daca permisele erau disponibile, dar nu vroia AJVPS sa le distribuie si dadea doar chitante, atunci nu-i dau dreptate pescuitorului.
-
- veteran
tavi este simplu :
omu vizeaza acum da?
si ai mii de membrii si le spui veniti in februarie sa ridicati cartonasul mai ai vreun control asupra lor???unde ii gasesti pe toti sa le dai cartonasul????crezi ca vin??? ei stau linistiti ptr ca ani de zile in romania au pecuit fara un carton doar carnet si chitanta. cine e vinovat???
asta e faza.
omu vizeaza acum da?
si ai mii de membrii si le spui veniti in februarie sa ridicati cartonasul mai ai vreun control asupra lor???unde ii gasesti pe toti sa le dai cartonasul????crezi ca vin??? ei stau linistiti ptr ca ani de zile in romania au pecuit fara un carton doar carnet si chitanta. cine e vinovat???
asta e faza.
-
- veteran