Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MihaiV
- Moderator

APSHD scrie:Nici un organ al statului nu poate amenda un pescar daca pescuieste in aceasta perioada fara a avea permis de pescuit , dar a platit cotizatia anuala la o asociatie care detine aurorizatie de pescuit de la ANPA.
Fals!
Va mai spun odata, sustineti-va parerea cu articole de lege. Amenda pe baza legii o vor lua pescarii pe care ii pacaliti!
-
pescuitorul
- veteran

ai dreptate ovidiu . scuze dar ma enerveaza cand ii vad cum bat campii si abereaza in continuare.
trebuie sa isi gaseasca si ei pe cineva sa arunce cu kkt in ei ca asta e principala lor activitate.
scuze tuturor. ma opresc aici dar ii astept cu alte minciuni sa le expun
va multumesc
mihaiv: imi place cum pui problema permisului.de fapt e situatia pe care apshd a aplicato in 2007 pescarilor ajvps fara permis.legea e lege asa ca nici ai lor acum sa nu pescuiasca ca vor primii amenda.
-
Leba
- veteran

-
pescuitorul scrie:[...]
auzi ciolanul e gros dar din fericire cei ca tine ii simt doar mirosul de la 100 km.[...]
ne poti explica ce inseamna fraza de mai sus?
-
apsalba
- veteran

Pentru a respecta totusi legea, cititi urmatoarele articole din legea 192-2001 R:
ART. 16
(1) Dreptul de pescuit obtinut in baza unei autorizatii piscicole se exercita prin permisul de pescuit.
...........
(5) Modelul permisului de pescuit va fi stabilit prin ordin al ministrului autoritatii publice centrale pentru agricultura si alimentatie.
ART. 21
(1) Prin pescuit in scop recreativ/sportiv, se intelege pescuitul efectuat cu undita si cu lanseta, in scop de agrement/performanta, in conditiile stabilite de autoritatea publica centrala care raspunde de pescuit si acvacultura, pe baza unui permis nominal.
(2) Permisul de pescuit recreativ/sportiv nominal se elibereaza de asociatiile de pescari sportivi, legal constituite, in baza unui test aprobat de autoritatea publica centrala care raspunde de pescuit si acvacultura.
ART. 22
Gestionarii resurselor acvatice vii si beneficiarii dreptului de pescuit exercita cu personal specializat paza resurselor acvatice vii, a exploatarii acestora, controlul activitatilor de pescuit, combaterea pescuitului ilegal, furturilor, distrugerilor si degradarilor.
ART. 22*2
In timpul exercitarii atributiilor de serviciu personalul de paza este asimilat personalului care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii publice.
-
MihaiV
- Moderator

leba, de unde ai luat citatul?
-
Leba
- veteran

-
offtopic: o pagina mai in urma, din "invataturile" pescuitorului.
-
pescuitorul
- veteran

da iti pot spune ce vreau sa zic
ca sa contractezi niste fonduri de afara iti trebuie obiectul muncii.ei asta vor dar din pacate sau din fericire(nu e bine sa te bucuri de nerealizarile altora)nu il mpot obtine deci nici bani mult ravniti.
asta e .
si ma opresc aici ca am spus ca nu o sa mai scriu caci ma lupt degeaba.nu merita ei osteneala asta.
multumesc de atentie.
-
NYPD
- junior

MihaiV scrie:APSHD scrie:Nici un organ al statului nu poate amenda un pescar daca pescuieste in aceasta perioada fara a avea permis de pescuit , dar a platit cotizatia anuala la o asociatie care detine aurorizatie de pescuit de la ANPA.
Fals!
Va mai spun odata, sustineti-va parerea cu articole de lege. Amenda pe baza legii o vor lua pescarii pe care ii pacaliti!
te mai intreb odata tu cel care cunosti legea si presupun ca o si respecti ce documente detii la ora actuala ca sa poti pescui legal?
te mai intreb odata tu ca si cunoscator al legii si pe care banuiesc ca o si respecti pe baza caror documente pescuiesti la ora actuala?
-
MihaiV
- Moderator

Documente pe care scrie Romania si au poza unor tipi despre care am auzit cred la istorie. Da' insisti cu o prostie off-topic fara importanta. Cazuri particulare. Nu asta discutam. De ce nu ma intrebi si de cate ori am luat spaga, de cate am dat, cum fac evaziune fiscala la firmele mele si ce numar am la pantof. Schimba asta legile si faptul ca pescarii nu au permise? Te-ai gasit.
De-acu nu-ti mai raspund la intrebari, ca vad ca nu te intereseaza subiectele in discutie ci doar can-can-uri!
-
NYPD
- junior

MihaiV scrie:Documente pe care scrie Romania si au poza unor tipi despre care am auzit cred la istorie. Da' insisti cu o prostie off-topic fara importanta. Cazuri particulare. Nu asta discutam. De ce nu ma intrebi si de cate ori am luat spaga, de cate am dat, cum fac evaziune fiscala la firmele mele si ce numar am la pantof. Schimba asta legile si faptul ca pescarii nu au permise? Te-ai gasit.
De-acu nu-ti mai raspund la intrebari, ca vad ca nu te intereseaza subiectele in discutie ci doar can-can-uri!
acesta nu este un raspuns dorit de mine desi ma asteptam sami spui concret pe ce documente ma pot baza si eu la ora actuala ca sa pot pescui legal dar daca nu poti sami raspuzi nu este nici o probrema.cat despre cancan al gasesc la orice chiosc de difuzare a presei . multumesc ca mai ascultat si daca nu doresti sa imi mai raspunzi sanatosi sa fim.