RNP se retrage?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca OUG 23 este in vigoare, nefiind modificata de nici un act normativ (lege), de unde reiese ca RNP are vreun drept sa gestioneze apele de munte? Cine dezinformeaza? Am in fata raportul comisiilor reunite pentru a transforma OUG in Lege. Citez: " Comisiile (juridica si de agricultura) au dezbatut proiectul de lege (ordonanta) in sedintele comune din 9 si 17 aprilie 2008. In urma dezbaterilor generale si pe articole, membrii celor doua comisii au hotarat cu majoritate de voturi intocmirea raportului comun de admitere in forma prezentata de guvern (forma publicata in MO).
Cred ca rezulta clar faptul ca pana la publicarea legii de aprobare a OUG 23/2008, aceasta se aplica in forma in care a fost publicata.
Cred ca nu este clar faptul ca pescarul da la peste , nu la apa. Poate cineva sa-mi spuna formula chimica a apei de munte? Este alta decat cea din Dunare?
Zbaterea RNP nu este dragul pescuitului sportiv, ci de a pune niste tipi mana pe amenajarile existente (cabane, pastravarii, etc) fara a trece printr-o privatizare reala. Lucrul este evident; de ce nu aui avut aceasta dragoste si inainte de a aparea noile asociatii? Fratia RNP - AGVPS a functionat ca unsa; una tie, una mie. Nu mai tine. In 26 mai se tine intalnirea comisiei de dialog social. Sper sa se lamureasca multe. Inclusiv faptul ca Romania este singura tara din lume unde padurea produce peste (produs secundar al fondului forestier)
Cred ca rezulta clar faptul ca pana la publicarea legii de aprobare a OUG 23/2008, aceasta se aplica in forma in care a fost publicata.
Cred ca nu este clar faptul ca pescarul da la peste , nu la apa. Poate cineva sa-mi spuna formula chimica a apei de munte? Este alta decat cea din Dunare?
Zbaterea RNP nu este dragul pescuitului sportiv, ci de a pune niste tipi mana pe amenajarile existente (cabane, pastravarii, etc) fara a trece printr-o privatizare reala. Lucrul este evident; de ce nu aui avut aceasta dragoste si inainte de a aparea noile asociatii? Fratia RNP - AGVPS a functionat ca unsa; una tie, una mie. Nu mai tine. In 26 mai se tine intalnirea comisiei de dialog social. Sper sa se lamureasca multe. Inclusiv faptul ca Romania este singura tara din lume unde padurea produce peste (produs secundar al fondului forestier)
-
- veteran
rnp se retrage
Unde dai si unde crapa ! Zii "Pescuitorul" ... si trage APA!
Aerian si pe langa probleme, ca ... de obicei

Aerian si pe langa probleme, ca ... de obicei

-
- veteran
Trebuia sa te bagi si tu ca nu te mai baga nimeni in seama. Si cu glume de astea m-au dat afara de la gradinita ca erau expirate asa ca vorba lu buzdugan " simplifica peisajul pityu".
Apropo de pupincuristi de astia ca tine am fumat destui la viata mea asaa ca de acum canta la alta masa ca nu am marunt.
Apropo de pupincuristi de astia ca tine am fumat destui la viata mea asaa ca de acum canta la alta masa ca nu am marunt.
-
- utilizator constant
Re: rnp se retrage
Faci de rusine judetul cu asemenea exprimari !pityu scrie:Unde dai si unde crapa ! Zii "Pescuitorul" ... si trage APA!
Aerian si pe langa probleme, ca ... de obicei![]()
rnp se retrage
Mos Martine ! Scuza-ma tata ! Nu fac de rusine nici un judet, stai linistit. Nu-l cunosti pe "Pescuitorul"! Limbajul pe care l-am folosit in dialog cu el este exact limbajul lui. I-am vorbit asa ca sa inteleaga. E cam greu rau de cap ! Mai citeste-i te rog postarile si o sa-mi dai dreptate.
Daca cumva esti de-al lui, atunci e altceva si-ti inteleg mahnirea.
Intr-o democratie adevarata, daca ai pareri diferite despre anumite lucruri - nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne dusmanim !
Ne exprimam liber, ne respectam fiecare parerile si gata. Ce mare filozofie?
Daca cumva esti de-al lui, atunci e altceva si-ti inteleg mahnirea.
Intr-o democratie adevarata, daca ai pareri diferite despre anumite lucruri - nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne dusmanim !
Ne exprimam liber, ne respectam fiecare parerile si gata. Ce mare filozofie?
rnp se retrage
Daca esti om si nu Mos Martin, atunci compara si tu ce am postat eu, cu limbajul postat de prietenul tau pe care il aperi asa de inversunat - uite ca-ti citez, ca sa nu te prefaci ca nu vezi :
RUSINE !

Asta e limbajul lui "Pescuitorul" tau in ape tulburi!Apropo de pupincuristi de astia ca tine am fumat destui la viata mea asaa ca de acum canta la alta masa ca nu am marunt.
RUSINE !

-
- utilizator constant
Pityu: Nu-l cunosc pe "pescuitorul" , nici nu e " de-al meu" si nici nu-l apar inversunat ! Nici nu stiu de unde este ca nu are trecuta locatia.
Ia zii mai bine cum sta treaba cu RNP-ul? Ca ei elibereaza aut. de pescuit in apele de munte cu 290ron/an pentru tot judetul! Sa ma duc pe Riul Mare si sa le spun ca nu mai au voie sa elibereze autorizatii?
Ia zii mai bine cum sta treaba cu RNP-ul? Ca ei elibereaza aut. de pescuit in apele de munte cu 290ron/an pentru tot judetul! Sa ma duc pe Riul Mare si sa le spun ca nu mai au voie sa elibereze autorizatii?
rnp se retrage
Azi 18.05.2008 APS Salmo-Carpatica si A.P.S. Lostrita sunt in actiune de control pe Rau Barbat, Nucsorul Superior si poate chiar si Raul Mare plus barajul de la Subcetate, impreuna cu jandarmeria din zona.
Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila!
OUG. nr. 23/05.03 care abroga Legea 192 a pescuitului a fost ratificata de camera reunita a senatului. RNP Romsilva nu are nici o treaba cu apele de munte. Mai mult decat atat trebuie sa uitam complet de notiunea de apa de munte si de ses. Au cumva formule chimice diferite ?
Exista doar bazine naturale piscicole apartinand domeniului public al statului. Statu suntem si noi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila!
OUG. nr. 23/05.03 care abroga Legea 192 a pescuitului a fost ratificata de camera reunita a senatului. RNP Romsilva nu are nici o treaba cu apele de munte. Mai mult decat atat trebuie sa uitam complet de notiunea de apa de munte si de ses. Au cumva formule chimice diferite ?
Exista doar bazine naturale piscicole apartinand domeniului public al statului. Statu suntem si noi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1