RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: rnp se retrage

Mesaj de Tavi » 18 Mai 2008, 12:20

pityu scrie:Azi 18.05.2008 APS Salmo-Carpatica si A.P.S. Lostrita sunt in actiune de control pe Rau Barbat, Nucsorul Superior si poate chiar si Raul Mare plus barajul de la Subcetate, impreuna cu jandarmeria din zona.
Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila!
Cine se vor opri la tribunal pityu? Pescarii cu autorizatii RNP?
sper ca e o greseala de exprimare

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 18 Mai 2008, 13:17

sunt de aceasi parere cu tavi. :wink:

miky
veteran
veteran

Re: rnp se retrage

Mesaj de miky » 18 Mai 2008, 14:37

pityu scrie: Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila!
daca ati ajuns sa va razbunati pe pescari pe malul apei, ca aveti voi de impartit ceva cu agvpsul si RNPul, inseamna ca ati luat-o razna rau de tot...
datul asta "la gioale" in stanga si in dreapta, pe principiul "cine nu-i cu noi e impotriva noastra", e marsav, iar pescarii (oameni de rand de altfel, ca si voi, aia, de zici ca sunteti STATUL) care cad victima abuzului vostru, n-au nici o vina...
Pityu,
habar n-ai ce vorbesti, din pacate !
permisul RNP se elibereaza doar cu conditia ca, cel care il solicita sa fie membru intr-o asociatie, oricare ar fi aia si sa aiba platite la zi celelalte lucruri (cotizatie si permis normal)... probabil ca n-ai pupat niciodata vreun asemenea permis, nici tu, nici vreun alt membru salmocarpatica, de aia nu stii...
in conditiile astea pescarul ala e in regula dupa toate criteriile pe care le cantati voi, fara sa stiti ce vorbiti, poate mai in regula ca multi dintre voi, insa cu certitudine cu o constiinta civica si ecologica mai mare decat a voastra...
in plus, omul ala dovedeste ca e de buna credinta si dispus sa plateasca, mai mult decat membrii salmocarpatica de exemplu, pentru a fi in legalitate si a pescui linistit,... ca altcineva abuzeaza de chestia asta si ii ia banii mai mult sau mai putin justificat, nu e un motiv sa faceti din pescarul respectiv, victima ignorantei voastre meschine, tratandu-l ca pe un infractor...
ca putem avea pareri diferite si divergente de opinii, e una, dar ca mintea ti se intuneca si gandesti cu bata si cu parul in mana, dupa modelul Miron Cozma, sincer,... cred ca te descalifica... personal sunt extrem de dezamagit, lucru care ma infioara si ma determina sa pun punct...
speram, credeam, in sinea mea, ca esti mai rational,... din pacate nu e asa !
poti sa tipi si sa pui cate semne de exclamare vrei, sa stii ca tipatul nu tine loc de argumente,... iar ce e in spatele tonului tau agresiv si patriotard,... e subtire... !
nu intentionam sa ma mai bag pe subiecte de-astea, nici in viitor nu intentionez, consider ca discutiile pe teme de-astea sunt penibile demult deja... am facut-o acum, pentru ca, daca ai sta sa te gandesti, ai sarit calul urat cu afirmatiile tale...
nu ma intereseaza daca-mi raspunzi sau nu, asa ca nu te mai obosi, nu ma intereseaza daca te simti jignit sau nu, doar am incercat sa-ti atrag atentia cu buna credinta ca o iei pe alaturi, in virtutea faptului ca ziceam ca suntem amici,... daca realizezi, e bine, ... daca nu,... vorba ta: Dumnezeu cu mila...
am zis ca pun punct:
PUNCT ! cred ca definitiv...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Mai 2008, 20:57

pytiu a scris
[/quote]Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila![/quote]

ca sa inchei postarile pe acest forum doar atata vreau sa spun : pescarul de rand nu e vinovat de haosul din pescuitul din Romania.Daca ati ajuns pana acolo sa va razbunati pe oamenii corecti care au platit o taxa indiferent unde atunci pytiu si alti slujbasi pupincuristi de FNPSR sau cum va vreti denumirea :

SA VA FIE RUSSSSSIIIIINNNNNNEEEEEEE :!: :!: :!: :!: :!:

ps: atentie le reversul medaliei

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Mai 2008, 21:19

Sa nu uitam ca ANPA a prelungit autorizatia de pescuit la RNP ca si celorlalte asociatii pina la 1-06-2008.
Noi ne vom lega numai de autorizatiile eliberate dupa 1-06-2008 de catre RNP care vor fi eliberate in afara legii
Noi vom face o sesizare penala asupra institutiei care a eliberat autorizatia de pescuit la care vom anexa o xero copie a autorizatiei elibarata si achitata cu buna credinta de catre pescar.
Nu ne vom indrepta in nici un caz impotriva pescarilor cu plingerea penala

pityu
veteran
veteran

rnp se retrage

Mesaj de pityu » 18 Mai 2008, 22:16

Bineanteles ca ati gresit cu totii !
Nu ma refeream nicidecum la pescari, ci la autorizatii. Daca ati fi avut doar o farama de logica si de bunavointa, ati fi inteles perfect ca un pescar nu poate sa ajunga ..."direct la tribunal" decat un document fals, eliberat prin nerespectarea unei LEGI ai acestei tari.
Daca voi sustineti ilegalitatea si impunerea cu forta a propriilor legi ai unei regii nationale, fie ea si RNP, care prin acest fapt incearca (ei sunt cei care incearca a' la Miron Cosma - Miky !) sa se impuna cu forta, impotriva prevederilor legale, atunci dati-va mana si pupati-va ! E problema voastra !
N-as fi crezut in viata mea despre tine Miky, ca poti fi atat de aberant, doar ca sa te pui bine cu RNP-ul si cu AGVPS-ul. Asa (intr-o doara) te-am simtit (din postarile tale) ca ai avea ceva sange de AGVPS-ist, dar pana acuma nu ti-am spus, pentru ca aveam un respect deosebit pentru tine si te credeam prieten.
Hai ca poate prieten e prea mult spus, desi eu asta am simtit pentru tine, dar sa-mi vorbeasca cineva care ma cunoaste cat de cat, in termeni atat de ... descalificanti, intrece orice masura.
Sincer imi pare rau de tine !
Nu stiu ce s-a intamplat cu tine! Chiar asa ? Nu-mi vine sa cred nici acum. Mai degraba as crede ca cineva de pe forum face baza de mine si se da drept Miky :cry:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Mai 2008, 22:26

Ce v-ati mai turat...
Nu puteati sa asteptati sa raspunda pityu la intrebarea mea?
Acu s-a clarificat lucrurile, lasati-o balta si nu va ma stricati prieteniile.

Pityu, cum a fost cu controlul?

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 18 Mai 2008, 22:35

Si cam asa incepe un razboi , din lucruri minore si intelese gresit....... :idea:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Mai 2008, 00:08

Nu vreau sa torn si eu gaz pe foc dar nici nu pot sta cu mainile in san - veni vorba de Salmo Carpatica....scuze dar asta e un fel de asociatie fantoma! M-am lovit de ei prin 2006 parca, atunci cand am fost la Straja si am pescuit pe un rausor de munte frumos si accidentat. Aveam permis de RNP pe 10 zile si au venit baietii de la SC cum ca sa ma amendeze....dupa taraboiul de rigoare si vorbele dulci la adresa RNP au plecat cu amenintari si strigaturi ca la usa cortului. Ca sa scap de delicateturile astea am ales sa pescuiesc pe al rau (ceva cu B...nu mai tin minte exact) undeva unde terenul era f accidentat (Piatra Ursului) si nu venea nimeni in control. Am facut ceva "alpinism" dar a meritat! No woman no cry! (Adica woman=salmo carpatica)
Le comunic celor de la SC ca anul asta prin iulie sunt din nou la straja si abia astept sa ne intalnim din nou, eventual la Campul lui Neag sau pe Beleia, pe Buta ori unde vor domniile lor. Ma ia cu fiori placuti pe sira spinarii! :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Mai 2008, 00:24

mino scrie:Si cam asa incepe un razboi , din lucruri minore si intelese gresit....... :idea:
stai linistit ca nu incepe nici un razboi, numai ca lucrurile nu sunt minore si nicidecum intelese gresit ...
adica el a zis bine ce-a zis, numa' restul lumii, "bineinteles" :D, a inteles lucrurile gresit... sa fim seriosi, cand a vazut ce-a starnit a intors-o ca la Ploiesti,..
de ce trebuia sa aiba un dram de logica si bunavointa toti care citesc, sa priceapa ce zice el printre randuri ?... ce l-a impiedicat sa fie explicit de la bun inceput, si sa-si aleaga vorbele cum trebuia, ... lucru n-ar trebui sa-i vina greu, doar scrie la revista, manuieste cuvintele cu destula usurinta, ca sa nu aiba dificultati in exprimare... nu-l zoreste nimeni sa posteze ca sa zica ca s-a grabit,...
problema n-ar fi daca chiar numai exprimarea ar fi eronata... sau ma rog ar fi minora, cum zici...
partea grava e ca si gandeste la fel, din prea multa inversunare,...
cea mai buna dovada, o da singur: cine nu-i de acord cu el sau il apostrofeaza cand greseste, sigur e Agvpsist sau RNPist,... sau macar incearca sa se puna bine cu ei (de ce dracu oi fi avand eu nevoie sa ma pun bine cu agvps si RNP, numa' el si dumnezeu stie ! )...
Pityu,
imi spui mie ca nu stii ce s-a intamplat cu mine intre timp...
nu stiu zau cine s-a schimbat si a apucat-o pe directii neaose !
ti-ai ales idoli strambi, nu vreau sa comentez din ce motive, cert e ca desi tie iti place cum suna ce-ti canta ei la ureche, nu e exact ceea ce au nevoie apele si pestii nostri, cu atat mai putin o mare majoritate a pescarilor...
insa, pentru ca ai senzatia ca acolo esti bagat in seama (ca asociatie vorbesc), io zic amagitoare, ai ajuns sa fii inversunat pana la fanatism, iar cei din jur usor pot fi considerati parte adversa, pentru simplu motiv ca nu vad lucrurile ca tine,... de aici pana la ai considera dusmani e un pas mic, pe care l-ai trecut destul de des prin postarile tale inversunate... noroc ca lumea nu prea pune la inima, si ia in seama revenirile tale cu regrete, la sentimente moderate,...
tot din cauza incrancenarii, ai ajuns sa nu mai deosebesti ce-i bine si ce-i rau, lucrurile capata aspecte de axiome in mintea ta, dupa definitii ca:
FNPSR (sau apsalba) = roz = Bun ;
agvps (sau rnp sau oricine altcineva) = negru (neaparat ! :D) = Rau
nu vreau sa te pun intr-o situatie delicata aici pe forum, si sa despicam in 4 motivele pentru care voi, salmocarpatica, vreti inlaturarea RNP, si nici sa comentam impreuna referirile tale recente la prohibitie si ape de munte sau de ses, si formula apei...
justificarile cu legi si articole, asa cum te-a invatat apsalba, poate lui i se potrivesc ca asta ii e felul, si n-are oricum aplecare spre pescuit, dar pe tine nu te prind, pentru simplu fapt ca la mijloc is si oarecare aspecte etice si de morala, de care un pescar adevarat ar trebui sa tina seama cand se pronunta...
acestea fiind spuse, mai zic doar ca treaba aia cu "sangele meu de agvpsist", venita de la tine,... o iau ca pe un compliment :lol:

PS: daca spui ca la autorizatii te-ai referit, poate ne spui si cum ai fi procedat ca acestea sa ajunga in tribunal: le confiscai acolo pe malul apei (cu scandal evident ), sau le cereai frumos pescarilor sa faci si tu o copie xerox ca-ti trebe la tribunal, si apoi le dadeai inapoi urand pescarilor fir intins , mai departe pe restul zilei :D... sau ti le-ar fi oferit ei pescarii de bunavoie sa-ti faci treaba,...
de vreme ce pescarul respectiv a dat banii pe ea, eronat sau nu, el o crede valabila, si o considera o garantie a faptului ca pescuieste legal,... cine ar fi acceptat sa ramana fara ea, si sa v-o dea de buna voie, numa' asa ca voi sunteti de la salmocarpatica si aveti nevoie de ea in tribunal ? sau deranjul asta cu scandal si faptul ca-i stricati omului ziua de pescuit nu tot razbunare se cheama ?
eu inclin sa-l cred pe Fario ca e real ce-a patit...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns