RNP se retrage?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Iun 2008, 13:33

apsalba,
nu te mai plange,si nu te mai victimiza atata,nu impresionezi pe nimeni si cred ca nu te mai ia nimeni in seama dupa atataea aberatii pe care le-ai debitat pe aici.
faci pe victima,apoi te ridici singur in slavi si te vezi in postura de mare cuceritor si raboinic,eroul pescarilor din romania care a reusit sa ......................,sa ce???
deocamdata nimic concret,doar vorbe,baliverne si aberatii ca si cea pe care tocmai ai debitato - "cand tu si altii mergeti la pescuit, eu stau si identific problemele cu care se confrunta pestele pe care tu il prinzi si candesc solutii pentru ca aceasta bogatie naturala sa nu fie distrusa."
din spatele biroului si al calculatorului nu ai sa poti indentifica nimic,nici macar barna aia din ochi care iti acopera total vederea si nu te lasa sa vezi nimic altceva decat ceea ce vrei tu.
ai gandit exact ca un functionar de stat ( derivat intr-un vasnic capitalist cu fata umana) care a dorit sa isi justifice,postul ,comportamentul si a vrut sa isi salveze scaunul prin cele 400 de pagini debitate, - cantitatea acelui document nu ii justifica valoarea,insa asta este o tara a celor care se ocupa de planuri,implementari,fonduri ,etc.
cu cat dosarul e mai stufos cu atata se considera ca munca celui care l-a facut a fost mai elaborata si laborioasa,cand defapt daca citesti aceste tipuri de documente ai sa descoperi asemanarea si limbajul din ele care este tipic si nu spune nimic,iar un ditamai document de sute de pagini,poate fi redus la cateva zeci fara a se pierde nimic din valoare si continut.

in general pe forumuri discutam,ne dam cu presupusul facem un liber schimb de informatii,pentru ca asta e rolul lor,al forumurilor,nicidecum o rampa de lansare pt unii sau un loc de victmizare ori preamarire glorioasa.
din fericire,exista mult mai multi oameni care chiar au facut si fac ceva concret pentru pescuitul romanesc si starea lui actuala si nu au nevoie de nici o pomenire gloriasa si nici o ridicare in slavi de catre nimeni.
exemple???
sunt destule si vreu sa va ganditi ca simplu pescar care elibereaza un peste subdimensionat sau care fce curatenie la locul de pescuit sau care ia atitudine cand vede o neregula sau un act de braconaj,face muuult mai mult decat 1000 de pagini de planuri sau vorbe aruncate in vant pe forumuri.(nu mai vorbesc de banii cheluiti cu implementarea planurilor)
deci apsalba,salutai pe acesti pescari,care te asigur ca au inceput sa devina din ce in ce mai multi si ai bunul simt de a te tine de cuvant la ce ai spus in ultimle cuvinte din ultima postare
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pensionaru
veteran
veteran

RNP se retrage?

Mesaj de pensionaru » 15 Iun 2008, 15:09

Respectele mele adiwolf :respekt: ma bucur sa vad ca in tara asta mai exista si oameni cu piciorele pe pamant.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Iun 2008, 17:53

apsalba ai fi facut cariera serioasa ca activist PCR

390 de pagini cu proiecte de constientizare a populatiei + 2 coperti si vreo 8 pagini utile

nu din conducerea asociatiilor se face avere ci din implementarea maretelor si malaietelor proiecte si planuri ... poate imi dai mie sa-ti tiparesc vre-un milion de flutarasi pentru constientizarea populatiei :lol:

tu chiar ne crezi pe toti picati din luna ? si noi traim tot in Romania.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 16 Iun 2008, 08:02

@adiwolf
respecte pt ce ai postat mai sus. Nici io nu stiam sa i le zic mai bine :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Iun 2008, 13:42

Stiti voi expresia aia din comunism: "doi cu sapa trei cu mapa!" :lol: :lol: :lol:
E clar ca Adiwolf e cu sapa ca doar merge des pe apa pe cand Apsalba e cu mapa ptr ca incearca sa "salveze" de pe ecranul computerului populatiile de pastravi amenintate de pescari in carne si oase! Adica un fel de Star Trek ihtiologic! :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: rnp se retrage

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 08:29

pityu scrie:Azi 18.05.2008 APS Salmo-Carpatica si A.P.S. Lostrita sunt in actiune de control pe Rau Barbat, Nucsorul Superior si poate chiar si Raul Mare plus barajul de la Subcetate, impreuna cu jandarmeria din zona.
Abia astept sa gasim pescari cu autorizatii eliberate de RNP.
Direct la Tribunal se vor oprii. De acolo ... Dumnezeu cu mila!
OUG. nr. 23/05.03 care abroga Legea 192 a pescuitului a fost ratificata de camera reunita a senatului. RNP Romsilva nu are nici o treaba cu apele de munte. Mai mult decat atat trebuie sa uitam complet de notiunea de apa de munte si de ses. Au cumva formule chimice diferite ?
Exista doar bazine naturale piscicole apartinand domeniului public al statului. Statu suntem si noi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
1. Pityu, nu ne-ai mai spus daca ati facut acel control, daca ati gasit vreun pescar si cum a fost la Tribunal!?
2. Acu am in plan sa merg pe Raul Barbat. De unde trebuie sa iau autorizatie pentru a pescui legal?

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 12 Aug 2008, 11:19

@MihaiV
Vezi Mihai problema asta am ridicat-o si eu pe site-ul vostru. Pina acum luam permisul de la RNP si pescuiam linistit. Desi merg de citeva ori, cam in aceleasi locuri, mi l-am luat ca sa scap de grija ca nu o sa gasesc pe cine trebuie la ocolul silvic. Acum ce fac? Unde ma interesez despre o apa unde as vrea sa merg la pescuit? Pe forum?!!
Si dupa ce am platit la RNP platesc si la asociatia care a preluat apa?!!
Asa cum am mai spus, vad ca pityu e harnic cu pescarii care au permis RNP. Acestia platesc totusi, pescuiesc cu momeli artificiale si banuiesc ca si elibereaza pestii. Astept sa-l vad cu niste tovarasi care pescuiesc cu naturale, cosuri, exploziv, trimisi dupa zabrele si pe urma mai vorbim.
Nu am nimic cu imbunatatirea modului in care sint gospodarite apele. Deoacamdata insa e numai multa galagie si brambureala.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Aug 2008, 14:46

Dan Alexe scrie:@MihaiV
Vezi Mihai problema asta am ridicat-o si eu pe site-ul vostru. Pina acum luam permisul de la RNP si pescuiam linistit. Desi merg de citeva ori, cam in aceleasi locuri, mi l-am luat ca sa scap de grija ca nu o sa gasesc pe cine trebuie la ocolul silvic. Acum ce fac? Unde ma interesez despre o apa unde as vrea sa merg la pescuit? Pe forum?!!
Si dupa ce am platit la RNP platesc si la asociatia care a preluat apa?!!
Asa cum am mai spus, vad ca pityu e harnic cu pescarii care au permis RNP. Acestia platesc totusi, pescuiesc cu momeli artificiale si banuiesc ca si elibereaza pestii. Astept sa-l vad cu niste tovarasi care pescuiesc cu naturale, cosuri, exploziv, trimisi dupa zabrele si pe urma mai vorbim.
Nu am nimic cu imbunatatirea modului in care sint gospodarite apele. Deoacamdata insa e numai multa galagie si brambureala.
Sfatul meu: ia-ti si permis de la ANPA cu un leu pe langa cel RNP si cand vin Pityiu cu baietii lui nu vor avea de facut decat sa te salute respectuos pentru ca esti "blindat" dpdv legal.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 15:21

Vezi Mihai problema asta am ridicat-o si eu pe site-ul vostru.
Off-topic: ce intelegi prin "vostru"????

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Aug 2008, 18:09

MihaiV scrie:
Vezi Mihai problema asta am ridicat-o si eu pe site-ul vostru.
Off-topic: ce intelegi prin "vostru"????
tot off topic:
"vostru", adica "al Robespierrilor" :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns