sa inteleg ca rnp-ul nu mai gestioneaza nicio apa? atunci la cine platim pentru apele care nu apartin asociatiilor ?RNP a devenit amintire in pescuit sportiv. Daca vrei ceva de la ei, cere niste vreascuri.
RNP se retrage?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Si eu am auzit acelasi lucru asa ca ieri am telefonat la RNP sediul central, din Magheru si dupa n redirectiorai am vorbit cu unul care cica ii tinea locul responsabilului cu pescuitul. Ala a facut pe niznaiul si mi-a zis ca ei elibereaza permise si ca nu sunt probleme deosebite....Naiba stie pe cine sa mai crezi. Oricum nu ma grabesc sa le dau 270 sau 460 lei (tarifele din 2008) ca nu sunt dilimache!Kingfischer scrie:sa inteleg ca rnp-ul nu mai gestioneaza nicio apa? atunci la cine platim pentru apele care nu apartin asociatiilor ?RNP a devenit amintire in pescuit sportiv. Daca vrei ceva de la ei, cere niste vreascuri.
Eu zic sa aveti putintica rabdare.
Romsilva nu va renunta fara lupta la apele de munte.
Desi nu s-au agitat ei prea tare sa le grijeasca pentru ca nu le aduc asa multi bani ca lemnele sau vanatoarea cu straini, tot nu le vor lasa din mana.
Romsilva nu va renunta fara lupta la apele de munte.
Desi nu s-au agitat ei prea tare sa le grijeasca pentru ca nu le aduc asa multi bani ca lemnele sau vanatoarea cu straini, tot nu le vor lasa din mana.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Si eu sunt de parere ca RNP-ul va avea mult de furca daca doreste sa gestioneze in continuare apele de munte. Aici apsalba are dreptate. Conform regulamentelor europene pescuitul recreativ este o activitate necomerciala. Pestele din apele de munte este considerat in codul silvic produs secundar al padurii si care poate fi valorificat prin pescuitul sportiv vazut ca un act de comert. Lucrurile sunt destul de incurcate si nu stiu cand se vor clarifica.