Fario ! Nu te mai chinuii baiatule! Pe masura ce scrii pe forum, se tot aduna ineptiile pe care le debitezi. Ti-am mai spus ca nu cunosti fenomenul si nu ai habar de ceea se intampla in pescuitul sportiv romanesc. Uite ce prostii ai scris cu manuta ta:
mira-m-as sa nu ia ciubuc si minerii pensionarti din suita lui Pityu. Cred ca o sticla de vin per cap de paznic ii va face mai fericiti decat 10 chitante de mebru al Salmo Carpatica....zi de nu e asa!
Tu habar nu ai ca minerii pensionati nu pot face pe paznicii singuri, chiar daca ar fi membrii Salmo-Carpatica. Inseamna ca nu ai citit Legea!
Citeste si vezi cine poate sa faca paza si sa constate contraventiile. Dar ca sa nu te obosesti, iti spun eu asa ca unui prieten. Numai organele abilitate ale statului (politie, jandarmerie, inspectie piscicola si garda de mediu). Membrii asociatiei pot doar sa insoteasca si sa sprijine organele statului in aceste actiuni de control. Dai o bere cand mai vii in Straja, ca te-am luminat.
Cat despre mineri ... iti dau un citat dintr-o poezie scrisa de Adrian Paunescu (melodia- Stefan Hrusca). Eu cred ca se potriveste bine in cazul tau:
BIETI LAMPAGII
Intr-un veac cu noapte mare,
Noi aprindem felinare
Ca sa nu fiti tristi...
Ca sa nu fiti tristi.
Voi le stingeti catre ziua
Si noi ne luam adio
Sarmani artisti ...
Sarmani artisti
Ref.: Bieti lampagii
In veacul greu
Noi orice-ar fi