RNP Romsilva

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 05 Mai 2009, 17:26

el-disku,si care era vina umflatului? Citi pesti ai prins?

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 05 Mai 2009, 17:38

Cu toate astea cu cine am vorbit mi-au spus ca Puiu Cotta stie foarte bine ca ceea ce face nu e bine :roll: inclusiv localnicii care tot zona aia o pescuiesc . Dar prietenii stiu de ce :wink: !

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Mai 2009, 18:28

nucus scrie: Va bucurati ca prostii!
Nu am inteles la cine se face referinta.

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 05 Mai 2009, 18:55

Lasati-l domnule ca atata poate!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

LUPUL LA STANA

Mesaj de PREDATOR » 05 Mai 2009, 18:56

NEATENTILOR,,,, :P in toate lacurile de munte se braconeaza ,,se fura peste tot, in toate lacurile si baltile ,problema este ca deocamdata nu se poate face ceva impotriva celor mai mari braconieri de balti ,,""PATRONII""de bazine piscicole care nu declara pestele care se scoate pt vanzare,,care fac cel mai mare jaf,,care numai respecta perioada de prohibitie a pestilor ,s.a.m.d.,,,,,,problemele astea trebuiesc discutate mai des ,puse pe masa marilor asociatii de PESCUIT DIN ROMANIA ,,NU sa ne facem ca nu vedem ce se intampla ,,restul vbe goale,,,,NU DEVENITI PUPINCURISTI :lol: :twisted:

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 05 Mai 2009, 20:30

MihaiV scrie:
pescardeclean scrie:danone, vezi ca s-ar putea sa mearga omul la pescuit si sa ia amenda!
Din cate am citit pe aici se pare ca le-au primit inapoi de cateva zile :(
Citeste legea!
Nu poti primi amenda decat pentru incalcarea unei legi. Ori legea e clara.

Tocmai am vorbit si cu inspectorul de la ANPA care mi-a confirmat asta si faptul ca permisul e in continuare valabil pe toate apele publice din ro, inclusiv apele de munte! Nu s-a schimbat nimic!
Este foarte clar.ANPA ne-a tras teapa la toti pescarii asociati si ne asociati.Dupa ce si-a vindut permisele"valabile pe toate bazinele piscicole din tara" la ceas de seara la o cumetrie ANPA a incheiat protocolul prin care deleaga gestiunea apelor de munte RNP-ului ca sa ne mai taxeze si ei ca doar bugetul este mic si cureaua se strange greu.Astfel taxa de pescuit pe zi este de 26 lei,iar pe an este 260 lei.Urmeaza ca RNP-ul sa se incuscreasca din nou cu AGVPS ,iar permisul ANPA il vom putea folosi sa pescuim in cada din baie sau cei mai fericiti vor fi cei ce detin un acvariu. Sunt curios in baza carei legi RNP-ul ia aceste taxe,sau in baza carei legi poti fi amendat ca pescuiesti legal in baza permisului ANPA.Dar am curaj sa pun pariu ca foarte repede O.23 v-a fi tranformata in lege in care RNP va fi la loc de frunte.Sa nu incercati sa ma lamuriti ca RNP-ul asigura mai bine paza apelor ptr.ca eu stiu cine sunt acesti angajati ai statului.Detin printre ei cei mai multi braconieri,iar pescarul de rand daca merge la pescuit ii incurca in activitatile lor ilegale.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 05 Mai 2009, 20:48

dan bobei : nu se facea referire la cineva anume!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 05 Mai 2009, 20:54

pana una alta anpa -ul a scos un permis dupa o lege,... permis care daca in unele zone este ignorat ilegal de diversi imbecili de la rnp sau agvps sau alte asociatii de profil e oarecum si greseala noastra ca le permitem si parerea mea este ca nu trebuie decat mergeti la politia din zona unde se intampla abuzurile si sa faceti reclamatie ....iar daca vreun idiot din asta(rnp, agvps) vrea sa va confiste ceva ....de asemenea il luati la politie ...nu ii dati nimic... :!:

...anpa-ul dupa parerea mea a facut cea mai grozava treaba anul asta cu permisele... :wink:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 05 Mai 2009, 20:57

genu ,nu inteleg ce vrei sa spui !

Branco_s
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Branco_s » 05 Mai 2009, 23:51

Nu stiu ce tot o tineti un si buna cu permisul asta de la ANPA,nu vretzi sa intelegeti ca e :lol: tzapa....
Am sunat azi la Romsilva la Bucuresti pentru a ma interesa de eliberarea autorizatiilor de sezon pe tara , pentru apele gestionate de RNP... MI-AU SPUS CA SE POT ELIBERA DE LA DIRECTIILE SILVICE DIN TERITORIU , pe baza unei cereri(completate la ei)si a unei copii dupa permisul ANPA .....si ca preturile sunt aceleasi de anul trecut(460 ron).
Pentru a pescui linistit..eu ma duc maine sa scot una... :D

Scrie răspuns