eugen scrie:frate, stii ceva, daca nu-ti place sa vezi in poze ce stii foarte bine ca se intampla in realitate, inchide ochii. este mai simplu.
am inteles, tu ai niste reguli si o etica si nu-ti explici de ce altii vad lucrurile altfel. pana una alta, oricum nu stii tu povestea fiecarei poze si in realitate cam asta-i viata, pestii se mai si omoara. nu poti sa o ascunzi dupa deget.
tocmai vin de la o mare expeditie dupa dosare si stampile pe un proiect de arhitectura. de vreo trei luni incoace zici ca traiesc in lumea lui kafka.
cand vrei sa respecti legea, pe langa ca te costa, joaca astia pingpong cu tine printre birouri de te doare mintea.
si cand intru sa fac un misto pe aici sa ma relaxez, dau de unul care zice ca nu-s destule reguli pe lumea asta, oare n-am putea sa mai facem noi vreo doua? sau de altii care traiesc cu senzatia ca despre asta-i vorba in pescuit, tocmai ca sa scoti reguli si axiome si sa dai contre altora care nu-s domn'le pescari adevarati ca deh, nu dau cum trebuie. no shit!
eu vreau sa stiu de unde-s scosi bibi aia mari si desi. si ma doare la basca depre ce probleme tree sa rezolvati voi cu pozele, sincer sa fiu.
sincere regrete ca ti-am ametit topicul, m-am retras.
PS_daca vrei sa schimbi lumea ia tata o maciuca si mergi un pic sa-i ravasesti pe baboierii aia care o freaca cu enspe lansete pe balastiera aia de pe siret, taman in prohibitie cand se aduna femelele. stii tu, unde am dat impreuna asta primavara. intelegi ce zic?
fratilor, eu nu vreau sa arat cu degetu pe nimeni...fiecare trage ce concluzie vrea si stiu si eu ca chestiile astea nu dispar da macar am mai facut cativa oameni atenti la aspectul asta....
n-am zis de nimeni ca nu sunt pescari adevarati (ce naiba o fi insemnand si asta) sau chestii de astea...
baboierii de la vad ......cu maciuca......,
astept alta idee mai sadica