Reguli de fotografiat pestanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Iul 2007, 23:06

Tocmai am scotocit prin aparat , am vreo doua , nu mai trebui decit sa sechestrez un soarece din asta de biblioteca virtuala , sa mi le puna , dupa aia ti le trimit pe privat . Mersi ca te gindesti la starea mea spirituala dupa al optulea compot , in timpu pescuitului chiar ma gindeam sa merg sa cumpar niste rime , da mi-am zis ca ala nu as fi io he!he!

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Iul 2007, 12:50

sf,

mai bine prinde unu proaspat si fa-i poza mai special, de ex. cu o floare intre dinti. la cati lufari am vazut noi, tare-mi e ca o sa apara tentatia sa-i dam print la poza si facem un poster cinstit. neaparat sa fie hi rez. :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Iul 2007, 17:08

Mi-o zis soarecu asta ca tre sa traga pe nustiuce program si nustiu ce cd , i-am zis sa se grabeasca , io nu ma pricep la chestii din astea , stati calm he!he!
Pentru proaspat asteapta sa-mi vina mulineta , de moment am ramas cu echipamentu light , cred ca o sa lipesc niste greutati din plumb pe mulineta ca sa nu-mi ies din forma , ca dupa aia dureaza pina intru din nou he!he!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Iul 2007, 23:08

Dragos , ti-am bagat pe privat , is din primavara , le-am tras noaptea si la nimereala ca nu vedeam nimic , pe viitor o sa ma straduiesc mai mult he ! he! Paseaza tu la Eugen te rog , daca-l intereseaza .

Fir Intins!!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Iul 2007, 09:02

vazut. placut. mai ales dintii. :))

ii scoti cu gafa sau te risti?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Iul 2007, 09:35

[quote="eugen"]vazut. placut. mai ales dintii. :))

ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote

wai, pe mine mo muscat un sosmon intentionat, cand ma duceam cu mana spre gura lui la vro 5 cm so infipt in mana mea si apoi o fujit mai in larg , a doua oara la fel, apoi mam plictisit si lam luat dupa ceafa riscanta treaba cu mana , mai ales cand ii si un tuister in zona....daca despre somn vorbiti :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Iul 2007, 10:20

nope, de lufar. un fel de pitbull cu solzi pe el, cel putin asa arata in pozne. :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Iul 2007, 12:26

[quote="eugen"]vazut. placut. mai ales dintii. :))

ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote]

Dintii aia is de la o bara de 1,20 , la lufar nu-mi trece prin cap sa umblu dupa dinti .Ii scot cu mina , dau cu leader scurt si gros , prind de leader si hop cu el pe mal , nici gafa , nici boga nici mincioc . Odata unu mi-o vomitat de la vreun metru distanta resturi de peste direct pe tricou , cit pe ce sa-mi dea in fata he!he! Da am in plan niste minusi din piele de cangur , cica is tari dracului he!he!

Fir Intins!!!

Scrie răspuns