Reguli de fotografiat pestanu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tocmai am scotocit prin aparat , am vreo doua , nu mai trebui decit sa sechestrez un soarece din asta de biblioteca virtuala , sa mi le puna , dupa aia ti le trimit pe privat . Mersi ca te gindesti la starea mea spirituala dupa al optulea compot , in timpu pescuitului chiar ma gindeam sa merg sa cumpar niste rime , da mi-am zis ca ala nu as fi io he!he!
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
Mi-o zis soarecu asta ca tre sa traga pe nustiuce program si nustiu ce cd , i-am zis sa se grabeasca , io nu ma pricep la chestii din astea , stati calm he!he!
Pentru proaspat asteapta sa-mi vina mulineta , de moment am ramas cu echipamentu light , cred ca o sa lipesc niste greutati din plumb pe mulineta ca sa nu-mi ies din forma , ca dupa aia dureaza pina intru din nou he!he!
Fir Intins!!!
Pentru proaspat asteapta sa-mi vina mulineta , de moment am ramas cu echipamentu light , cred ca o sa lipesc niste greutati din plumb pe mulineta ca sa nu-mi ies din forma , ca dupa aia dureaza pina intru din nou he!he!
Fir Intins!!!
[quote="eugen"]vazut. placut. mai ales dintii.
)
ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote
wai, pe mine mo muscat un sosmon intentionat, cand ma duceam cu mana spre gura lui la vro 5 cm so infipt in mana mea si apoi o fujit mai in larg , a doua oara la fel, apoi mam plictisit si lam luat dupa ceafa riscanta treaba cu mana , mai ales cand ii si un tuister in zona....daca despre somn vorbiti

ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote
wai, pe mine mo muscat un sosmon intentionat, cand ma duceam cu mana spre gura lui la vro 5 cm so infipt in mana mea si apoi o fujit mai in larg , a doua oara la fel, apoi mam plictisit si lam luat dupa ceafa riscanta treaba cu mana , mai ales cand ii si un tuister in zona....daca despre somn vorbiti

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
[quote="eugen"]vazut. placut. mai ales dintii. :))
ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote]
Dintii aia is de la o bara de 1,20 , la lufar nu-mi trece prin cap sa umblu dupa dinti .Ii scot cu mina , dau cu leader scurt si gros , prind de leader si hop cu el pe mal , nici gafa , nici boga nici mincioc . Odata unu mi-o vomitat de la vreun metru distanta resturi de peste direct pe tricou , cit pe ce sa-mi dea in fata he!he! Da am in plan niste minusi din piele de cangur , cica is tari dracului he!he!
Fir Intins!!!
ii scoti cu gafa sau te risti?[/quote]
Dintii aia is de la o bara de 1,20 , la lufar nu-mi trece prin cap sa umblu dupa dinti .Ii scot cu mina , dau cu leader scurt si gros , prind de leader si hop cu el pe mal , nici gafa , nici boga nici mincioc . Odata unu mi-o vomitat de la vreun metru distanta resturi de peste direct pe tricou , cit pe ce sa-mi dea in fata he!he! Da am in plan niste minusi din piele de cangur , cica is tari dracului he!he!
Fir Intins!!!