Reguli de fotografiat pestanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 18 Iul 2007, 10:26

:)) posibil si adrian chiar!!
sau macar niste colorati de prin partea locului

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Iul 2007, 12:41

[quote="holykowalsky"] bat la pariu ca era guta ce canta cu jali cand se perpeleau chefalii...
fara suparare :lol: ...[/quote]

Fara suparare prietene , da singuru peste care trage cind aude manele ii crapu he!he! restu trag pe alte ritmuri sau mai bine pe liniste .

Fir intins!!!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 18 Iul 2007, 13:00

topikul asta evidentziasa plictiseala dintre noi in aceasta perioada, nimik mai mult :) :)
be smart be silent be deadly.....

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 18 Iul 2007, 13:01

trag si de altii numai ca tre sa aranjezi 3 insi cu el in brate sa fie masurabil dupa ultimele standarde impuse in foto si tre sa ii bagi un pet de 2 l in gura k obiect d comparatie :twisted:
si neparat sa cante aia cu - io is capiatnu :))) si la anu si la anuuuu :))))) toot la mine ii e bulanu :)))))

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Iul 2007, 13:41

Calone scrie:trag si de altii numai ca tre sa aranjezi 3 insi cu el in brate sa fie masurabil dupa ultimele standarde impuse in foto si tre sa ii bagi un pet de 2 l in gura k obiect d comparatie :twisted:
si neparat sa cante aia cu - io is capiatnu :))) si la anu si la anuuuu :))))) toot la mine ii e bulanu :)))))

aha, deci asta era melodia ce prinde somni. :lol:
am plecat la Prut :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 18 Iul 2007, 16:18

holykowalsky ....pt. asa locuri si asa pescuit as putea rezista si la ceva manele in surdina decat .....cu betowen si si cu.....buza umflata :wink:
cat despre aparitiile tale usor rautacioase ele denota frustrarea :oops:
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze :(
pana atunci vorba ta iti explic cum e cu bagatul ramei in ac de la coada spre cap :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Iul 2007, 17:33

Eu propun sa chemam televiziunea cand prindem cate un peste :D :D :D asa eliminam orice suspiciune despre marimea pestelui :shock: .In cazul asta nu vor mai aparea la stiri crime,violuri,etc ci mult discutatele noastre capturi prezentate chiar de Andreea Esca sau de Lucian Mandruta :D :D :D

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Iul 2007, 17:42

cipic scrie:Eu propun sa chemam televiziunea cand prindem cate un peste :D :D :D asa eliminam orice suspiciune despre marimea pestelui :shock: .In cazul asta nu vor mai aparea la stiri crime,violuri,etc ci mult discutatele noastre capturi prezentate chiar de Andreea Esca sau de Lucian Mandruta :D :D :D
cheama televiziunea dupa ce ai prins pestele sa fii sigur ca nu o patesti ca mine. :wink: Cand am ajuns pe balta cu toata echipa dupa mine am realizat ca am uitat betele acasa :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Iul 2007, 22:42

[quote="dragos74"]
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze[/quote]

Stai sa-l prind ,azi am luat al optulea blank consecutiv ( am avut o urmarire ) he!he! da mi-am spart mulineta , motiv sa-mi iau alta. Dragos , nu obisnuesc sa car aparat cu mine ,o sa incerc in urmatoarele doua saptamini , cum sinteti baieti legali o sa fac efortu , totu ii sa prind he!he!

Fir Intins!!!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 18 Iul 2007, 22:51

vad ca nu prea ai somn SF ...se vede ca te gandesti la al8-lea blank...stai linistit ca pana la al15-lea cum ai spus mai ai vreo saptamana de ''blankuri'' asa cum le numesti tu :)
daca insa te viziteaza vreunul tare as vrea sa vad o poza ca nuprea l-am admirat natural....vezi cu soarele din spate :wink: :)
abia astept

Scrie răspuns