sau macar niste colorati de prin partea locului
Reguli de fotografiat pestanu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
empthy_cluster
- veteran

Calone scrie:trag si de altii numai ca tre sa aranjezi 3 insi cu el in brate sa fie masurabil dupa ultimele standarde impuse in foto si tre sa ii bagi un pet de 2 l in gura k obiect d comparatie![]()
si neparat sa cante aia cu - io is capiatnu)) si la anu si la anuuuu
)))) toot la mine ii e bulanu
))))
aha, deci asta era melodia ce prinde somni.
am plecat la Prut
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
holykowalsky ....pt. asa locuri si asa pescuit as putea rezista si la ceva manele in surdina decat .....cu betowen si si cu.....buza umflata
cat despre aparitiile tale usor rautacioase ele denota frustrarea
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze
pana atunci vorba ta iti explic cum e cu bagatul ramei in ac de la coada spre cap
cat despre aparitiile tale usor rautacioase ele denota frustrarea
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze
pana atunci vorba ta iti explic cum e cu bagatul ramei in ac de la coada spre cap
cheama televiziunea dupa ce ai prins pestele sa fii sigur ca nu o patesti ca mine.cipic scrie:Eu propun sa chemam televiziunea cand prindem cate un peste![]()
![]()
asa eliminam orice suspiciune despre marimea pestelui
.In cazul asta nu vor mai aparea la stiri crime,violuri,etc ci mult discutatele noastre capturi prezentate chiar de Andreea Esca sau de Lucian Mandruta
![]()
![]()
[quote="dragos74"]
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze[/quote]
Stai sa-l prind ,azi am luat al optulea blank consecutiv ( am avut o urmarire ) he!he! da mi-am spart mulineta , motiv sa-mi iau alta. Dragos , nu obisnuesc sa car aparat cu mine ,o sa incerc in urmatoarele doua saptamini , cum sinteti baieti legali o sa fac efortu , totu ii sa prind he!he!
Fir Intins!!!
Altfel SF te rog pe cand o poza cu un lufar proaspat....ca daca tot nu iau contact direct cu individul macar in poze[/quote]
Stai sa-l prind ,azi am luat al optulea blank consecutiv ( am avut o urmarire ) he!he! da mi-am spart mulineta , motiv sa-mi iau alta. Dragos , nu obisnuesc sa car aparat cu mine ,o sa incerc in urmatoarele doua saptamini , cum sinteti baieti legali o sa fac efortu , totu ii sa prind he!he!
Fir Intins!!!
vad ca nu prea ai somn SF ...se vede ca te gandesti la al8-lea blank...stai linistit ca pana la al15-lea cum ai spus mai ai vreo saptamana de ''blankuri'' asa cum le numesti tu
daca insa te viziteaza vreunul tare as vrea sa vad o poza ca nuprea l-am admirat natural....vezi cu soarele din spate
abia astept
daca insa te viziteaza vreunul tare as vrea sa vad o poza ca nuprea l-am admirat natural....vezi cu soarele din spate
abia astept