Reguli de fotografiat pestanu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
"Prietenul" lui Cosmin este brasovean se numeste Tudor,canta intr-o formatie de succes la noi in tara si este un muscar desavarsit.A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery.Daca faptul ca Tudor saruta un clean ti se pare un act sexual oral,inseamna ca Rex Hunt este un fel de Michael Jackson al pestilor
.Bine ca nu l-a prins in prohibitie ,sa mai aiba si mana plina de lapti ca-l angaja direct Laura Andresan pentru ultimul videoclip"Pestele din gura mea".HA HA HA
FIR INTINS
-
empthy_cluster
- veteran

bei `nebunilor` santzelegg ca s-a infiripat ceva intre voi...vijelie scrie:eugen scrie:@todi,
tot la fel, dar mai aproape de obiectiv.
da-mi si mie numaru tau pe privat plz. mi-am pierdut telu' si cu el toata agenda.
pot sa iti dau si eu un numar? "de tel"fireste tot in privat hahahaha
![]()
![]()
be smart be silent be deadly.....
arapaima scrie:A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery. FIR INTINS
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
empthy_cluster
- veteran

arapaima scrie:A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery
eu n-as fi asa sigur pe afirmatzia asta, darr ma rog, cred ca ar fi cazul sa va mai destindetzi un pik si sa nu mai fitzi asa de incordatzi, oricum topikul a fost cum a fost de la incepun, si nu cred ca-i cazul sa mai tot dezbatem atata bobul de praf in patru ca nu are sens..... parerea mea binentzeless, pa si pu la toata lumea
be smart be silent be deadly.....
Nimeni nu ii contesta meritele de muzicant sau de muscar, eu am spus doar ca e putzin ridicol in acele poze! Atat, in rest el poate fi ficior fain, nu zice nimeni ca nu e.....nu acelasi lucru pot spune despre tine "frate arapaima", pai se poate, sa fi tu asa veninos, trebe ca mere rau pestele!!!arapaima scrie:"Prietenul" lui Cosmin este brasovean se numeste Tudor,canta intr-o formatie de succes la noi in tara si este un muscar desavarsit.A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery.Daca faptul ca Tudor saruta un clean ti se pare un act sexual oral,inseamna ca Rex Hunt este un fel de Michael Jackson al pestilor![]()
![]()
.Bine ca nu l-a prins in prohibitie ,sa mai aiba si mana plina de lapti ca-l angaja direct Laura Andresan pentru ultimul videoclip"Pestele din gura mea".HA HA HA
![]()
![]()
FIR INTINS
Pestele merge foarte bine.Sunt veninos atunci cand cineva-mi ataca prietenii fara motive.Ce vrei sa-ti spun ca pozele tale-mi plac.Cu ala in spatele tau care-ti pune coarne...Daca te-au deranjat pestii lui Cosmin,si nu pozele,asa trebuia sa spui...Eu il respect pentru ca prinde peste la musca(orice peste),pentru ca-si face singur mustele,pentru ca mi-a facut lanseta...Toata lumea care crede ca bucurestenii sunt veninosi si fitosi, sa vina cu noi la pescuit.Va invit pe toti,aradeni sau brasoveni.La peste si la bere.Haideti sa vorbim lucruri serioase si sa nu mai deschidem discutii din revista "tabu"despre orientari sexuale si sex oral.Este un forum de pescuit
Fir intins.