Reguli de fotografiat pestanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 12 Iul 2007, 13:46

"Prietenul" lui Cosmin este brasovean se numeste Tudor,canta intr-o formatie de succes la noi in tara si este un muscar desavarsit.A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery.Daca faptul ca Tudor saruta un clean ti se pare un act sexual oral,inseamna ca Rex Hunt este un fel de Michael Jackson al pestilor :lol: :lol: :lol: .Bine ca nu l-a prins in prohibitie ,sa mai aiba si mana plina de lapti ca-l angaja direct Laura Andresan pentru ultimul videoclip"Pestele din gura mea".HA HA HA :twisted: :twisted: :twisted: FIR INTINS

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 12 Iul 2007, 13:52

vijelie scrie:
eugen scrie:@todi,

tot la fel, dar mai aproape de obiectiv. :)

da-mi si mie numaru tau pe privat plz. mi-am pierdut telu' si cu el toata agenda.

pot sa iti dau si eu un numar? "de tel" :twisted: fireste tot in privat hahahaha :wink: :lol: :twisted:
bei `nebunilor` santzelegg ca s-a infiripat ceva intre voi... :oops: :oops: :)
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Iul 2007, 13:55

arapaima scrie:A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery. FIR INTINS
:lol: :lol: :lol: cred si io, cine dreq sa uita la Rex Hunt and shit :lol: nu ma uit nici la astea romanesti, se duc si ei unde e o carca de cheste si stiu sa prinda, emisiuni platite domne, asa ca is convins ca domnu din poza a prins mai multi pesti decat am vazut io pe dicovery :lol: :lol:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 12 Iul 2007, 14:02

arapaima scrie:A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery

eu n-as fi asa sigur pe afirmatzia asta, darr ma rog, cred ca ar fi cazul sa va mai destindetzi un pik si sa nu mai fitzi asa de incordatzi, oricum topikul a fost cum a fost de la incepun, si nu cred ca-i cazul sa mai tot dezbatem atata bobul de praf in patru ca nu are sens..... parerea mea binentzeless, pa si pu la toata lumea :) :)
be smart be silent be deadly.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Iul 2007, 14:17

arapaima scrie:"Prietenul" lui Cosmin este brasovean se numeste Tudor,canta intr-o formatie de succes la noi in tara si este un muscar desavarsit.A prins pesti mai multi decat ai vazut tu la Discovery.Daca faptul ca Tudor saruta un clean ti se pare un act sexual oral,inseamna ca Rex Hunt este un fel de Michael Jackson al pestilor :lol: :lol: :lol: .Bine ca nu l-a prins in prohibitie ,sa mai aiba si mana plina de lapti ca-l angaja direct Laura Andresan pentru ultimul videoclip"Pestele din gura mea".HA HA HA :twisted: :twisted: :twisted: FIR INTINS
Nimeni nu ii contesta meritele de muzicant sau de muscar, eu am spus doar ca e putzin ridicol in acele poze! Atat, in rest el poate fi ficior fain, nu zice nimeni ca nu e.....nu acelasi lucru pot spune despre tine "frate arapaima", pai se poate, sa fi tu asa veninos, trebe ca mere rau pestele!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 12 Iul 2007, 14:30

Pestele merge foarte bine.Sunt veninos atunci cand cineva-mi ataca prietenii fara motive.Ce vrei sa-ti spun ca pozele tale-mi plac.Cu ala in spatele tau care-ti pune coarne...Daca te-au deranjat pestii lui Cosmin,si nu pozele,asa trebuia sa spui...Eu il respect pentru ca prinde peste la musca(orice peste),pentru ca-si face singur mustele,pentru ca mi-a facut lanseta...Toata lumea care crede ca bucurestenii sunt veninosi si fitosi, sa vina cu noi la pescuit.Va invit pe toti,aradeni sau brasoveni.La peste si la bere.Haideti sa vorbim lucruri serioase si sa nu mai deschidem discutii din revista "tabu"despre orientari sexuale si sex oral.Este un forum de pescuit :bere: Fir intins.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Iul 2007, 14:50

@arapaima-Bine, daca ai sarit la jugulara pentru ati plati lanseta e de intzeles, la toti n-i greu! Respect! :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Iul 2007, 15:27

eugen scrie:@todi,

tot la fel, dar mai aproape de obiectiv. :)
:lol: n'am citit tot topicul da' credeam ca cineva a confundat rapitori.ro cu "ce se intampla doctore" sau cum s'o numi si se plangea de disfunctii erectile sau miopie. sincer... nici nu e departe hihihi

ai nr. pe privat

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 12 Iul 2007, 15:38

HE HE HE :evil: :evil: .Nu platesc pentru lansete.Oricum nu asa cum sugerezi tu. :lol: :lol: .
:twisted: :twisted: :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Iul 2007, 15:41

vijelie,

"te-ai lins pe bot de pescuit!"
semnat: gabita

maine poimaine gasesti un biletel din asta pe frigider daca o tii asa cu marturisirile. :)))

mai astepti mult cu pozna aia?

Scrie răspuns