adiwolf scrie:@ gigi
binenteles ca stiu cine draqu este matracuca asta care se crede buricul pamantului si stiu foarte bine si de unde vin ideiile tembele pe care le promoveaza.
problema mea este de ce trebuie sa o promovam si sa facem din ea o persoana publica?!
pana una alta, nu a facut nimic altceva decat o pelicula filmata, foarte slaba din toate punctele de vedere (ma refer la pelicula nu la fizicul ei), dupa care a intrat sub influenta nefasta a unui individ caruia i s-au permis prea multe.
Aceeasi intrebare o ridicat si Ovidiu 14, in urma cu ceva timp, aici pe forum.O zis ca eu si Adelin scriem ce scriem de despre federatie dintr-un spirit de caterinca.
Si ca daca nu am mai da atata atentie federatiei , ar fi mai bine..
Rezultatul l-am vazut..federatia are un cuvant de spus atunci cand se emit niste acte normative.federatia a boicotat C.M. de crap din 2014, de la Corbu.federatia are acces la pirghii care imi afecteaza pasiunea-pescuitul.Si nu sant de acord cu federatia ...mai bine zis cu pseudofederatia asta..
Din acest motiv , vreau sa afle cat mai multi aceste lucruri, deoarece sant foarte multi care sant efectiv vrajiti de catre popescu..Inclusiv Lavinia Ghedan este o imagine de care popescu se foloseste pentru a-si promova ideile nocive.Asta este parerea mea..