Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adrian99
- veteran

formula este :definitiv
definitiv si irevocabil era in dreptul penal anterior

-
lucky_51
- veteran

kingofbeasts scrie:rcorbu scrie:Pe de alta parte introducerea unui examen pentru pescari va duce la obligativitatea ca toti pescarii sa faca parte, obligatoriu, dintr-o asociatie, asa e ?
Pe de alta parte tot noi dorim sa putem platii taxa de pescuit la orice benzinarie, trezorerie si sa nu mai avem de-a face cu aceste asociatii, cam vrem o independenta pe care sistemul actual ne-o permite.
Cele doua nu prea se potrivesc, prin introducerea examenului se pierde independenta...asa ca eu nu prea sunt de acord.
Cei de la ANPA sa nu crezica vor organiza ei cursuri si examene pentru pescari, iar asociatiile o vor face doar pentru membrii proprii.
Ideea ta cam duce la anularea independentei !

Cei de la ANPA vor organiza examene vor nu vor dat fiind faptul ca ei sunt autoritatea care elibereaza permisele iar daca nu vor sa o faca trebuie sa delege competenta de exminare caz in care se aplica cealalta varianta in care asociatiile organizeaza examene si pentru membrii si pentru nemembrii.

Vrei sa spui ca mai intai vor fi examinate conducerile asociatiilor ? Daca-i asa cred ca va fi jale mare

-
Paul Adrian
- veteran

-
Ptr. cei intersati,
in MO nr. 12/07.01.2015 a fost publicat Ordinul MADR nr. 1977/29.12.2014 pentru aprobarea componentei Comitetului consultativ pentru sectorul pescaresc si a regulamentului de organizare si functionare a acestuia

-
albatrin
- utilizator constant

Paul Adrian scrie:Ptr. cei intersati,
in MO nr. 12/07.01.2015 a fost publicat Ordinul MADR nr. 1977/29.12.2014 pentru aprobarea componentei Comitetului consultativ pentru sectorul pescaresc si a regulamentului de organizare si functionare a acestuia

Iar Federaţia Română de Pescuit Sportiv şi AGVPS fac parte din acest Comitet consultativ !!!

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
-
semlecangheorghe
- veteran

Lavinia Ghedan deja duce o campanie pentru un proiect de lege care sa introduca examenul pentru permisul de pescuit.
Evident ca minunata noastra Federatie , pardon, federatie, va beneficia de pe urma acestui lucru.
Masura este una minunata.La fel ca si dubla perioada de prohibitie la stiuca, masura care sant sigur ca a fost gandita pe strada Goga..La subsol..Ca pe mal ,realitatea e alta.Nu am avut mai mult peste,si braconierii au fost mai liberi sa isi exercite''munca''.
La fel o fi si cu examenul asta..prilej pentru o noua taxa, rezultate zero..
Ma intreb de ce nu era bine ca in carnetul de membru ajvps era trecuta toata legea, cu dimensiuni, cantitati,sanctiuni si tot ce mai trebuie sa stie pescarul..
De cand si-o bagat popescu coada cu a lui federatie de asociatii(actualmente in stadiu de descompunere ,pe care cresc fungi si alte chestii intre care frpsc)tot ce era cat de cat bine s-a dus naibii..
S-au batut cu caramida in piept ca ei fac si dreg si au facut fix 0..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
adiwolf
- veteran

cine plm este Lavinia Ghedan?!!
deja mi se face greata

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
semlecangheorghe
- veteran

Asta-i retorica, nu??
Toti pescarii care dau o geana pe facebook o stiu..n-ai cum sa nu o stii..Desi nu o recunoaste si se face ca nu vede cand o intrebi, promoveaza ttoate ideile federale..
Treaba asta cu dubla prohibitie la stiuca, ne-a promis-o popescu aici , pe acest forum.Iata unul dintre putinele lucruri pe care le-a implinit..Sincer , ma ingrozesc ce va urma, avand in vedere locul unde sa infiltrat ca un mucegai..Un mucegai ce isi trimite sporii in toate directiile, inclusiv facebook.Reactia pescarilor asa in general ,este la fel de respingatoare , ca si aici, ca si la crapari, ori stationaristi..Dar ca o fatalitate inevitabila, cand e sa se intimpla ceva rau....se intimpla orice ai face..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Daca d-na Ghedan este o necunoscuta pentru multi , atunci sa ii dam ocazia sa se prezinte..
Lavinia Ghedan Care publicitate Claudiu Vuc, tu nu realizezi ca nu am nevoie de publicitate PENTRU CA EU SUNT o persoana publica foarte cunoscuta.Tocmai de aceea pot sa va ajut, altfel nu va baga nimeni in seama, iar voi ma injurati si ma faceti troaca de porci inclusiv cu acuzatii care nu au logica.Spuneati cativa(nu retin daca si tu)ca vreau sa fac bani pe spinarea voastra.Cum sa fac asta din moment ce PUN BANI DIN BUZUNARUL PROPRIU? Te rog sa imi explici si mie din moment ce am spus mereu ca inscrierea in asociatie va fi GRATIS iar cei care veti face efortul sa munciti pentru binele vostru vor fi platiti DE MINE. Deci unde este problema de bani si publicitate? Ce publicitate sa imi fac?Pentru ce?ca ma cunosc TOTI PESCARII DIN EUROPA si 5% din pescarii din SUA.Ti-ai uitat cumva commentrurile in care ma acuzai si ma faceai troaca de porci ca am doar interese? Nu am spus ca tu personal injurai, erau si altii acolo, dar de spalat cu mine pe jos ai spalat mereu, asta pentru ca vreau s ava fac un bine.
https://www.facebook.com/14278189074503 ... 3604778538
Deci, nu isi mai au rostul,regulamente de practicare, legi si alte d-alea..d-na Ghedan va sponsoriza din buzunarul propriu eradicarea braconajului..
.
-
razvan m.
- veteran

-
Din trei fraze se vede ca si-a insusit temeinic discursul prezidentului din subsolul igrasios.
De unde se deduce ca sunt destul de apropiati...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
feugen
- veteran

-
Bucuresti