Regulamentul de practicare a pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Regulamentul de practicare a pescuitului

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2015, 14:13

razvan m. scrie:Din trei fraze se vede ca si-a insusit temeinic discursul prezidentului din subsolul igrasios.
De unde se deduce ca sunt destul de apropiati... :oops:

....in cuget si-n simtiri.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Ian 2015, 15:04

Mai da ce speriati sunt baietii de fata asta...... :lol1:
Cel mai avantajat de introducerea examenului ar fi AGVPS-ul, care are si cele mai multe filiale in tara, cam cate 2-3 pe judet, si care astfel poate sa-i inregimenteze si pei cei care doresc sa fie pescari independenti.
Federatia este ceva nesemnificativ ca numar de cluburi si membrii, si pana o sa aiba reprezentare mai importanta, daca o sa aiba, o sa mai treaca 20 de ani.
Oricum examenul pentru permisul de pescuit se da in multe tari europene, fara ca acolo sa-si fi exercitat influenta Fane sau Lavinia Ghedan.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Ian 2015, 15:20

„Marea pulime” așa cum o categorisești tu, va fi un pic mai restrânsă, dacă, așa cum se aude, pescarii sportivi vor trebui să obțină o licență în acest sens, în baza unui examen, așa cum se face în UE, unde am intrat de vreo 7 ani. Deci putem să fim dați la școală, după legea educației și a învățământului. Evident că emitentul acestor înscrisuri va fi o persoană juridică abilitată în acest sens. Te las pe tine să te gândești care este acea persoană juridică.
RCorbu , inteleg ca esti de acord cu introducerea examenului , dar , de ce tocmai infama cooperativa vrea sa fie unica "persoana juridica abilitata" care sa organizeze examene si sa emita "licentele de pescuit" ?
Esti de acord sa platesti o taxa la infama cooperativa pentru a te examina niste "expertii in pescuit" formati in subsolul de la Alba ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Ian 2015, 16:53

Mister Fisherman scrie:
RCorbu , inteleg ca esti de acord cu introducerea examenului , dar , de ce tocmai infama cooperativa vrea sa fie unica "persoana juridica abilitata" care sa organizeze examene si sa emita "licentele de pescuit" ?
Esti de acord sa platesti o taxa la infama cooperativa pentru a te examina niste "expertii in pescuit" formati in subsolul de la Alba ? :lol: :lol: :lol:

Au mai fost discutii pe aceasta tema si in anii trecuti si nu a venit din partea lui Fanel ci de la alti pescari mai umblati prin Europa asta.
Si intre ce vrea Fanel si realitate este o mare diferenta, daca te uiti bine din comitetul consultativ face parte si AGVPS nu doar Federatia.
Nu prea sunt de acord cu introducerea examenului pentru ca acest lucru va duce la disparitia pescarilor independenti, o fi bine o fi rau = nu stiu, si nu cred ca asociatiile vor devenii mai responsabile dara vor avea acest drept.
Dar poate asa toti cei care pescuiesc de placere sau pentru mancare vor invata sa nu mai lase gunoaiele pe locurile de pescuit, sa nu mai retina pestii sub dimensiune, atunci chiar introducerea examenului se va dovedii un succes.

Poate altii au si alte pareri pro sau contra examenului, dar nu trebuie sa ne cramponam in Federatie sau Lavinia pescarita, chiar ar fi bine sa nu mai pomenim de ei pe acest topic.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Ian 2015, 18:12

Lavinia Ghedan

In noua lege a pescuitului pe care vreau sa o initiez voi propune pe langa introducerea examenului pentru obtinerea permisului de pescuit si infiintarea unui organism specializat de control.
ANPA, AJVPS sau alte asociatii nu sunt compatibile pentru efectuarea de controale deoarece ei gestioneaza resursele acvatice.Nu poti fi si administrator si propriul tau controlor.Politia, jandarmeria, etc nu au structuri specializate pe segmentul controlului braconajului si poluarii.
RCorbu , iti spune ceva textul de mai sus ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Ian 2015, 18:23

si eu vreau sa ajung pe luna, si am sa initiez o lega prin care guvernul sa-mi plateasca biletul..
baiatul asta @King vrea sa faca asta:
"2. Dat fiind faptul ca aplicarea unui regulament presupune mai intai cunoasterea lui, se poate avea in vedere asigurarea acestei cunoasteri
printr-o examinare prealabila care poate conditiona obtinerea permisului de pescuit. Acest lucru se poate face fie dupa model intern
(obtinerea permisului de conducere) fie dupa model extern (Germania , Ungaria, etc.).."

inseamna ca de fapt el este spionul lui Fane si al Laviniei...asa e ? si vrea federalizarea pescuitului sub tutela lui Fanel
King asa este ? esti spion federal ? ca avem 2 colegi pe aici care cam asta vor sa ne spuna ?
si cine este de acord cu tine este musai si cu Fane si Lavi

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Ian 2015, 18:37

Dragoste cu forța nu se poate si deci nici federalizare si asocieri impuse. N- am nici o treaba cu fane sau cu federația lui (cel puțin nu in sens pro , eventual contra) dar, dacă cuiva ii face plăcere sa creadă asta e liber sa o facă. Ceea ce ma interesează pe mine e Civilizația si la ea se Adaugă bunul simt care in nici un caz nu se obțin prin metodele ce se aplica acum. Sunt niște pași de urmat pentru a avea peste in apa si asta (Permisul de pescuit) poate fi unu dintre ei.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 13 Ian 2015, 18:49

RCorbu , ai cam inceput sa mirosi a cooperativa :lol1:
Ti-a oferit vreun mitomanul vreun post in cooperativa si ai devenit aparatorul lui ?
Adica eu iti dau citatul unde spune clar cine vrea introducerea examenului , si tu faci pe naivul si-l scoti la inaintare pe King ?

Unde am spus eu de King ca este cu cooperativa ? Sau te-a trimis mitomanul pe aici sa imbarligi lumea ?

Si te mai pomenesti ca nici nu stii cine este vajnica luptatoare impotriva poluarii si aparatoare a pescuitului sportiv si ce functie detine aceasta in cooperativa , nu?

Pentru cultura ta generala afla ca :
Azi, 11.01.2014, s-a intrunit Biroul Federal al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.

In cadrul sedintei de birou, s-a stabilit componenta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Clasificari Sportive. Aceasta este alcatuita din:

Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Ian 2015, 21:29

@ gigi

binenteles ca stiu cine draqu este matracuca asta care se crede buricul pamantului si stiu foarte bine si de unde vin ideiile tembele pe care le promoveaza.
problema mea este de ce trebuie sa o promovam si sa facem din ea o persoana publica?!
pana una alta, nu a facut nimic altceva decat o pelicula filmata, foarte slaba din toate punctele de vedere (ma refer la pelicula nu la fizicul ei), dupa care a intrat sub influenta nefasta a unui individ caruia i s-au permis prea multe.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 13 Ian 2015, 21:53

intotdeauna m-am intrebat: cine p..a mea este aceasta duduie. Care e meritul ei in acest domeniu :| , cine o tine in spate, sau cu spatele....sau cum o mai fi
www.spinningclub.ro

Scrie răspuns