[quote="al. trentea"]
Acest ajutor a fost interpretat eronat, iar discutiile, din punctul meu de vedere, se opresc definitiv aici.
Numai bine, si succes in continuare!
Al. Trentea[/quote]
Domnule Trentea,
Nu cred ca discutiile trebuie sa se opreasca fiindca exista pareri contrare si/sau reavointa din partea unora. Nu este o solutie constructiva.
Eu discut saptamana de saptamana cu alti 10-15 pescari de rapitor, la intalnirile noastre de miercuri. Dezbatem mereu legile, braconajul, modalitatile de combatere, etc. Ideile se cristalizeaza lent, prin multe discutii. Legatura noastra (Cluj) cu dumneavoastra este doar internetul.
La finalizarea discutiilor, cand ideile devin clare si se transforma in fapte, putem sa ne deplasam si la Bucuresti. Pana atunci ramane aceasta posibilitate ieftina si rapida de comunicare.
Nu cred ca dl Petru Dima are interese ascunse in aceasta discutie. Pur si simplu acestea sunt parerile dansului si le sustine asa cum stie. Intre ele pot fi si idei ce par gresite, pot fi si idei bune. Nimeni nu ne obliga sa urmam o cale cu care nu suntem de acord.
Dar cred ca subiectul este de o importanta suficienta pentru a cheltui ceva timp cu aceste discutii si a gasi caile de actiune cele mai bune.
In plus, sper ca fiecare sa inteleaga ca doritorii de competitii nu doresc sa le bage mana in buzunar celor ce nu doresc competitii.
Ca fapt divers: in sistemul AGVPS o parte din banii stransi de la pescari s-au cheltuit mereu pe concursuri. De la an de an tot mai putini, dar s-au cheltuit. Dar asta e alta problem.
Punct de vedere - Dady
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Borealis Fly
- veteran
@ Mihai:
I-ti multumesc ca i-mi iei partea ... si de fapt ai intels ca a avea o parere nu inseamna nimic rau. Parerea este ca atare o parere personala si o contributie la discutie.
Altfel Forumul isi pierde rolul de Forum deschis tuturor parerilor indiferent ca sunt pozitive sau negative.
@ al.trentea:
A-ti interpretat in mod total gresit intrebarile mele. Va garantez si fac abstarctie de ... ironia din randurile dumneavoastra, ... si ca atare ma abtin sa transorm aceasta discutie ... intr-o disputa persoanla. Nu asta a fost intentia mea. Aveti ceva nelamurit cu mine va rog o continuam pe MP. Comentariile dumneavostra sunt de natura privata si nu au nimic in comun cu subiectul discutiei.
I-ti multumesc ca i-mi iei partea ... si de fapt ai intels ca a avea o parere nu inseamna nimic rau. Parerea este ca atare o parere personala si o contributie la discutie.

Altfel Forumul isi pierde rolul de Forum deschis tuturor parerilor indiferent ca sunt pozitive sau negative.
@ al.trentea:
A-ti interpretat in mod total gresit intrebarile mele. Va garantez si fac abstarctie de ... ironia din randurile dumneavoastra, ... si ca atare ma abtin sa transorm aceasta discutie ... intr-o disputa persoanla. Nu asta a fost intentia mea. Aveti ceva nelamurit cu mine va rog o continuam pe MP. Comentariile dumneavostra sunt de natura privata si nu au nimic in comun cu subiectul discutiei.

Ultima oară modificat 29 Oct 2004, 14:48 de către Borealis Fly, modificat 1 dată în total.
Fir intins!
Borealis F
Borealis F
Draga Mihai, nu am lansat aceasta idee cu gindul ca cineva se va supara pe cineva. Dimpotriva cred ca aceasta problema, care de fapt izvoreste din pasiunea noastra comuna, PESCUITUL SI DRAGOSTEA DE NATURA, ar trebuii sa ne uneasca mai mult ca oricind. Coeziunea este mama progresului. Eu am lansat aceasta idee pt. ca se simte din ce in ce mai mult nevoia de a fi noi insine. Am venit cu ideea de afiliere, cum e si firesc, la FIPS, cu propunerea sa facem si la noi federatie de pescuit sportiv Romaneasca, si nimic mai mult, sa sreiem infrastructura pe asociatii de bazine care la rindul lor pot avea mai multe cluburi care pot sau nu sa se afilieze la asociatia de bazin, dupa cum vor membrii. Sa separam o data pt. totdeauna pescuitul de vinatoare si altele care le-am comunicat deja. Ei bine cineva se poate intreba si pe bune pai schimbam pe cine cu cine, ca de fapt AJVPS-urile sint afiliate la FIPS prin aderarea AGV..Problema este sa creem un tot unitar care sa devina interesat de soarta apelor, a sportului nostru comun, ca mie sport imi vine si asa cum ii zice toata lumea asta din Europa asa ii zic si eu, cine vrea agrement n-are de cit sa se agreeze cit vrea ,cine va dorii sa concureze la fel, deci cum ziceam acest tot unitar, sa se intereseze de soarta celorlalte asociatii din tara si treburile sa devina ceea ce trebuie nu ceea ce avem acum..
Haide sa le discutam intr-un mod organizat. Ce ati zice daca luam punctarea care am facut-o ieri si pe rind ne dam cu parerea daca e bine asa sau altfel. Si cind vom ajune la concursuri atunci vom vedea ce zic in general toti. Multumesc pt. atentie. S-ar putea sa vin si eu pe la Cluj ca o am pe ficamea a mare studenta la Cluj. Dar asta nu stiu cind.
Dady.
Haide sa le discutam intr-un mod organizat. Ce ati zice daca luam punctarea care am facut-o ieri si pe rind ne dam cu parerea daca e bine asa sau altfel. Si cind vom ajune la concursuri atunci vom vedea ce zic in general toti. Multumesc pt. atentie. S-ar putea sa vin si eu pe la Cluj ca o am pe ficamea a mare studenta la Cluj. Dar asta nu stiu cind.
Dady.