miky scrie:adiwolf scrie: aceeasi metoda se aplica si in Valcea si nu stiu de ce imi face impresia ca este "politica nationala" a RNP-ului.
scarba totala.
in care domeniu sau sfera de activitate in Romania nu se intampla asa ?
Adiwolf,
doar de dragul discutiei, nu pentru a intra intr-o polemica, vreau sa te intreb ceva:
de mai multe ori am vazut ca ti-ai expus parerea ca:
"RNP are multe de demonstrat.... etc..."
1.
2.
3.
etc......................................................
Miky,
asa, doar de dragul discutiei (apropo, alta data discutam mai mult, iar drumurile spre bucuresti tot prin valcea trec si acuma la fel ca inainte)
ca sa lamurim un lucru foarte clar de la inceput - nu sunt pescar de "munte", nu pescuiesc pe ape de munte la musca ca voi, pescuitul meu pe apele de munte se rezuma la zona mea de interes - lacurile de acumulare Bradisor, Vidra,, Balindru,
aici am pescuit, aici am vazut magariile si porcariile facute si tolerate de cei in cauza si despre asta vorbesc nu despre ce se intampla in alte parti - culmea este ca si tu stii foarte bine zona si oamenii
RNP-ul este o institutie bugetara cu oameni pusi acolo sa isi indeplineasca atributiile si sarcinile de serviciu si atat timp cat nu fac acest lucru, nu inteleg de ce trebuie sa ii tolerez sau sa ii vorbesc de "bine"
nu este problema mea cum si in ce fel sau de ce nu pot ei sa isi indeplineasca sarcinile - oamenii aceia sunt pusi acolo (de cele mai multe ori politic si din cauza asta nu merg lucrurile, dar asta nu e problema mea) sa faca ca lucrurile sa mearga, sa vegheze si sa aplice legi, dar .......
tu, eu si multi altii daca nu ne vedem de treaba si nu suntem atenti tot timpul la ce se intampla in ograda noastra, ne ducem de rapa si riscam sa disparem din sectorul nostru de bussines, la ei de ce ar fi altfel??
fiindca este o institutie bugetara?? fiindca au niste atributii clare pe care nu si le indeplinesc??
da, trebuie sa demonstreze (RNP-ul) mie, tie, lui taicanoe si celorlati pescari din tara asta ca isi fac treaba si aplica legile, daca vor sa aiba respect, ajutor si intelegere din partea noastra, altfel aceasta stare conflictuala va persista mereu.
daca RNP-ul a vrust sa se bage in ciorba asta a pescuitului pe ape de munte, pai atuncea sa isi duca la indeplinire aceste sarcini
ca nu are cu cine??
este problema mea?? a ta?? sa a lui pikeman? este fix problema acestei regii si a angajatiilor ei
sigur ca iti dau dreptate in ceea ce priveste comportamentul "pescarului" pe apele de munte si nu numai, dar de ce nu il amendeaza domnul padurar sau inginer de la oculul sivic din zona pe dobitocul ala care nu respecta legea??
nu sunt in locul unuia din RNP ca sa iti pot spune ce as face, activez dupa cum bine stii in domeniul privat si de aici probabil ca rezultat si gradul mare de intoleranta fata de institutiile bugetare care nu isi fac treba, dar de aici pana la aharhie................ohooo, e cale lunga.
atata timp cat se cere aplicarea legilor si un grad foarte scazut de toleranta fata de cei care le incalca sau nu le aplica, nici nu poate fi vorba de anarhie
nu ma intelege gresit, nu sustin disparitia RNP-ului, nu ma incalzeste cu absolut nimica si sunt foarte constient ca in locul lor nu exista deocamdata nimeni care sa ingrijeasca acele ape de munte, dar nici nu pot privi RNP-ul (prin prisma celor ce se intampla in zona vizata de mine) ca pe o Alba ca Zapada
de jumatati sau sferturi de masura, sunt satul, pana nu incepe sa aplice legea indiferent de om, zona sau interes, nu vom avea rezultate si nici intelegere, cel putin nu din partea mea.
pana atuncea...............totul este politica romaneasca.
p.s. moamaa ce a inviat topicul asta, domnul administrator cred ca o sa aiba iarasi treaba