Protocolul rusinos ANPA-RNP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
-
- veteran
Fario-nebunu,mie mi-ar conveni,si as fi mindru, sa fiu acum si oricind in locul lor :au dovedit ca stiu ce vor si mai mult de atit sint cu picioarele pe pamint si traiesc azi- aici,(din doua rele alegi raul cel mai mic sau nu mergi pe vorbe ci doar pe certitudini) si au ales dialogul direct si neascuns in spatele unui nickname.Si iarasi,cel destept cedeaza primul ! Cui folosesc sfisierile astea fratricide ? In fond toti vrem (cred eu )sa pescuim in conditii civilizate si mai ales ,sa fie multi pesti !Metode ?
Taica, tu n-auzi ca la Sibiu s-a facut primavara? A aparut un padurar de treaba! Exista martori...taicanoe scrie:dar unii nu prea putem accepta sa fim inselati pe fata de niste "produse secundare ale lemnului" adica omuletii verzi zisi padurari.

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Tavi
Sa inteleg ca la Sibiu, padurarul cand vine si intreaba de taxa, daca ai prins ceva....mai apoi NU iti cere sa-i dai si lui niste pestisori, ca lui ii e lene sa mearga sa prinda, si nici sa caute scorobeti sau rame ca n-are chef...
Asta in conditiile in care TU dai numai la artificiale, si teoretic platesti serviciile de paza si protectie ale "bunurilor secundare ale padurii" catre RNP...
Sa inteleg ca la Sibiu, padurarul cand vine si intreaba de taxa, daca ai prins ceva....mai apoi NU iti cere sa-i dai si lui niste pestisori, ca lui ii e lene sa mearga sa prinda, si nici sa caute scorobeti sau rame ca n-are chef...
Asta in conditiile in care TU dai numai la artificiale, si teoretic platesti serviciile de paza si protectie ale "bunurilor secundare ale padurii" catre RNP...
Din pacate nu controleaza destul de des, asta e marea problema.
Cand m-a controlat m-a intrebat politicos de autorizatie, i-am aratat-o mi-a multumit si a plecat.
Mai erau pescari care nu aveau autorizatie, nu a fost problema, le-a taiat chitanta pe loc.
Se intampla acu cativa ani pe un lac...
Cand m-a controlat m-a intrebat politicos de autorizatie, i-am aratat-o mi-a multumit si a plecat.
Mai erau pescari care nu aveau autorizatie, nu a fost problema, le-a taiat chitanta pe loc.
Se intampla acu cativa ani pe un lac...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
de-ar fi asa peste tot. La noi te controleaza, iti iau banu' (daca cumva nu esti ruda lu' X din sat, ca atunci e moca.), te intreaba politicos daca ai prins ceva, apoi iti spun ca la rotative si pesti din aia de plastic nu prea se prinde, si ca daca vreau sa plec acasa cu peste sa prind niste pestisori sau ceva lacuste sau scorobeti.
Si pentru asta dau 26 lei/zi in plus.
Si pentru asta dau 26 lei/zi in plus.
-
- veteran
attila are dreptate
la noi aia mici si verzi au obiceiuri cam vechi dar norocul nostru e ca incep sa dispara incet.poate ca ii ia dracu si pescuim linistiti putinii pesti care au mai ramas de pe urma braconierilor si nu in ultimul rand de pe urma pescuitului intensiv al gunoaielor cu carpe verzi pe post de acoperamant de goliciune.
la noi aia mici si verzi au obiceiuri cam vechi dar norocul nostru e ca incep sa dispara incet.poate ca ii ia dracu si pescuim linistiti putinii pesti care au mai ramas de pe urma braconierilor si nu in ultimul rand de pe urma pescuitului intensiv al gunoaielor cu carpe verzi pe post de acoperamant de goliciune.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"