old_radu:
NUUU! nu mai sunt demult.
Am mai spus o data asta cand a inceput apsalba cu aberatia ca miky si tavi au sters topicul. miky nu a fost niciodata moderator iar eu nu mai sunt demult
Pentru cine nu stie, asta inseamna ca nu pot sa sterg nimic, chiar daca as vrea !
E clar acum?????
attilaf:
nu am tacut malc!
am cerut si eu o explicatie pentru stergerea topicului!
din pacate nu s-a primit o explicatie care sa lamureasca lucrurile. danr nu a sters, iar atat cat ma pricep eu, dpdv tehnic mai puteau sa o faca moderatorii sau un haker.
Regret ca si voi stergerea topicului, s-au spus multe acolo, atat pro cat si contra. Am scris si eu o gramada, e frustrant si pentru mine ca s-au dus naibii.
DAR:
Atata timp cat nu stiu ce s-a intamplat, nu acuz pe nimeni de nimic si nu ma lansez in scenarii absurde! E clar Petru?
Voi credeti ca RNP dau doi bani pe ce batem noi din gura pe forum? Credeti ca s-au speriat de ce ati scris voi pe topicul ala? Reveniti-va...nici nu cred ca au citit ...ii doare undeva la 30 de centimetri de varful spitului.
Ei isi rezolva altfel problemele, nu stergand un topic de pe un forum.
Ce interes aveam eu sau miky sa se stearga? Si cu ce ne ajuta? Voi va auziti vorbind?
Activitatile clubului au fost si sunt la vedere, inclusiv discutiile cu RNP.
Petitia -la care au participat alaturi de noi cca 200 de pescari precum si alte cluburi - a fost publica, topicul este si acum aici si pe alte forumuri.
Sper sa nu dispara naibii si ala...
Propunerile de regulament - la fel, le-am discutat pe flytying.ro si pe lrs.ro, cine e interesat poate sa le citeasca acolo, nu a sters nimeni.
Dimpotriva, pe topicul disparut postasem un filmulet cu popularea facuta impreuna cu RNP, ca un exemplu ca se poate face ceva, chiar si cu RNP.
Ei bine s-a dus naibii...
In concluzie:
Nu avem nimic de ascuns si nu ne e rusine pentru ce am facut. Avem de gand sa continuam discutiile cu institutiile statului . Ca e vorba de RNP, ANPA, egal, discutam cu oricine vrea sa ne asculte of-urile si poate sa le rezolve.
Daca aveti chef sa discutam rational pe tema pro sau contra RNP, daca aveti propuneri concrete si realizabile pentru a face ceva constructiv, sau daca pur si simplu aveti chef de o discutie normala si civilizata pe orice tema ma aveti partener de discutie.
Dar cand incepeti cu presupuneri si scenarii absurde, daca aruncati cu noroi in oameni pe care nu-i cunoasteti, cu regret, nu mai particip la asemenea discutii gen vanatoare de vrajitoare.
Exista forum specializat pe asa ceva, vad ca a prins din zbor subiectul, va asteapta cu bratele deschise, are mare nevoie de interlocutori !
E penibil sa dau asemenea explicatii, dar vad ca persistati cu absurditatile astea si amestecati in mizeria asta cluburi si oameni care au dat dovada de bune intentii si s-au implicat cu bani si munca, nu cu dat din gura pe forum.
Asta deja e prea mult.
Pe scurt:
E ultima explicatie pe care o mai dau pe tema disparitiei topicului sau pe tema intereselor pe care le-as avea eu sau altii vis-a-vis de RNP.
Consider ca cine dorea sa priceapa a facut-o de mult, daca nu, ghinion.
Sanatate!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13