Attilaf,attilaf scrie:problema e ca, acum s-a intamplat ceva atipic, ceva iesit din comun, ceva incorect si imoral. Si pana acum, in situatii de genul asta, tu, miky si altii, ati fost printre cei care au avut coloana vertebrala sa va pronuntati impotriva acelei "magarii". Acum ati tacut malc, ca si cum ati fi partasi la toata treaba asta, mai ales ca, sa fim sinceri, aveti si voi interesele voastre (vezi colaborarea voastra atat de fructuoasa cu RNP)
ma pregateam cu alt raspuns , mai dezvoltat

ca unul care urmaresti topicul asta de multa vreme, cum zici, probabil ca ai observat ca de mai bine de o luna, am tacut malc cum zici tu, in realitate am renuntat sa mai postez...
si eu ca si tine ma consider unul care scrie pe aici, atunci cand chiar are ceva de spus, ceva in care crede, si isi sustine parerea cel putin civilizat si cat de argumentat poate... si mai ales cand discutia are o directie un scop si o perspectiva...
din pacate de o buna bucata de vreme se scrie mult fara sa se spuna nimica... topicul precedent devenise fara nici o directie, cei care mai ramasesera erau cu parerile betonate deja, si, desi marea majoritate nu a fost in stare sa aduca nici un argument palpabil in favoarea discutiei toti traiau cu impresia ca au avut castig de cauza (zicea unul chiar si pe aici ca acolo erau argumente si legi care nu dadeau voie RNP, sa... bla, bla, bla... si de aia s-a sters sau a disparut - as vrea cine-si aduce aminte sa reinvie o singura lege, un singur argument in care scrie negru pe alb ca RNP nu are voie sa taxeze... vorbim de legi, nu de cum le interpretam noi, nici de opinii personale ale celor de la ANPA, care una spun si alta semneaza)...
deci asa cum ziceam, mie mi se pare inutil sa continui intr-o discutie in care deja ceilalti interlocutori sunt posesorii adevarului absolut, singurii care stiu, inteleg si pot sa spuna cum e bine... e un motiv suficient de solid sa consider ca nu am de ce sa mai postez asa cum fac de mai bine de o luna de zile...
eu am avut o opinie, mi-o pastrez, si mi-am expus-o clar, deschis, in vazul lumii,... ba mai mult... in spiritul dreptului meu la opinie, ca si cetatean, am si actionat asa in tot ce am facut, nu m-am rezumat doar la discutiile sterile de pe forumul asta... iar in actiunile mele, am procedat asa cum cred eu ca e bine...
da, l-am criticat pe apsalba, si il critic incontinuare, sper ca stiti toti de ce... si cu toate astea fac parte dintr-un club... de aici si pana la orice asemanare cu el e cale lunga... noi nu am vandut permise la suprapret, nu am racolat membri, nu ne-am batut cu pumnii in piept ca reprezentam pescarii din RO... ci doar pe noi,... iar opinia noastra ne-am sustinut-o si in fata RNP,... deci voi astia care sunteti de alta oipinie, daca vreti altceva... daca chiar vreti ceva, aveti aceleasi libertati, daca nu putem sa facem front comun ... manifestarea sterila pe forum, la adapostul nicknameului, cu injurii si insulte sau incurajari la actiuni impotriva spiritului legii,... nu cred ca sunt suficiente, decat pentru cei carora le convine situatia actuala (si d-astia sunt destui, chiar aici pe topic e unul care se teme ca la anul ANPA o sa scumpeasca permisele)
daca voua va convine sa pescuti cu 30 de lei si sa prindeti peste de 30 de lei, atunci aia e, e bine acuma... mie personal nu-mi convine, si nici colegilor mei de club, cred ca e dreptul nostru sa avem alta opinie...
a disparut un topic cu un subiect fierbinte,... e urat ca a disparut, e urat gestul celui care a facut-o, dar asta e treaba de administrator pana la urma, cum isi grijeste forumul asa o sa-l aiba... nici eu nu sunt de acord cu multe chestii de pe forumul asta si dupa parerea mea de multa vreme a devenit o cloaca, chiar daca se supara Danr... asta e, vorba lui...
insa e un forum privat si e dreptul lui sa actioneze cum vrea... degeaba vreti voi sa fie un forum civic al tuturor, daca interesul administratorului se rezuma la clienti pentru magazin sau trafic aia va fi si in continuare si nimeni nu-l poate condamna pentru asta, decat evolutia clientelei proprii in viitor..
cat despre interesele noastre la RNP, care ne-ar face sa tacem despre disparitia topicului ala, e o gogorita...
in primul rand ca pe topicul ala erau si postarile noastre in care ne-am straduit sa postam argumentat, nu vad rostul pentru care as vrea sa-mi dispara postarile mai ales in contextul in care din discutie, argumentele aduse sau neaduse contra nu ne-au convins...
cu RNP nu am / avem nici o alta relatie decat cea oficiala, una circumspecta si rezervata privind intentiile lor, nici nu se pune problema de vreo incredere acordata... insa avem o pozitie deschisa dialogului cu ei...
chiar daca sunt negri, patati, compromisi,... in momentul de fata nu exista alta structura care sa poata gestiona apele de munte... NU EXISTA DELOC ! iar eu, da ! sunt adversarul celor care le-ar place si sustin pe aici ca apele de munte trebe sa ramana si macar o luna sau un sezon ale nimanui ...
cand va aparea o alta structura, noua, mai buna, corecta, cu puterea de a gestiona bine, cu intentii bune cu logistica si deosebit de "angelica",...
probabil ca vom judeca si noi lucrurile constructiv data fiind noua perspectiva, pana atunci insa pe noi ne intereseaza sa ramana pesti in apele de munte, sa avem ce pescui si noi...
cand zic noi, ma refer la adevaratii pescari de munte, care ne petrecem 95 % din timpul de pescuit pe ape de munte nu ca majoritatea de pe aici care se duce cate o duminica pe vreun lac sau rau de munte, cand e oltul sau muresul tulbure...

cat despre schimbarile "altfel" din intalnirile cu RNP, gen prelungirea sezonului dupa 15 sept in apele fara lipan, pot sa-ti spun ca si schimbarile astea, RNP nu ne astepta cu sufletul la gura dornic sa schimbe, noi am facut niste propuneri, ei au acceptat o parte din ele... nu e perfect, dar a fost un inceput,...aia inseamna ca pe viitor lucrurile se pot schimba...
pe langa asta, la vremea respectiva am solicitat parerile voastre si sugestiile,... care au fost le-am prins in discutii care nu, au aparut dupa ca si critici si obiectii,... nu mai zic ca la Bucuresti am fost lasat sa merg singur prima oara ca nimeni nu si-a rupt din timpul si problemele personale...
aia nu inseamna ca in viitor nu se pot aduce imbunatatiri...
ma rog...
sper ca acum am fost suficient de "dezvoltat" !