Protocolul rusinos ANPA-RNP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Iul 2010, 11:59

attilaf scrie:problema e ca, acum s-a intamplat ceva atipic, ceva iesit din comun, ceva incorect si imoral. Si pana acum, in situatii de genul asta, tu, miky si altii, ati fost printre cei care au avut coloana vertebrala sa va pronuntati impotriva acelei "magarii". Acum ati tacut malc, ca si cum ati fi partasi la toata treaba asta, mai ales ca, sa fim sinceri, aveti si voi interesele voastre (vezi colaborarea voastra atat de fructuoasa cu RNP)
Attilaf,
ma pregateam cu alt raspuns , mai dezvoltat :lol: , pentru amicul de mai sus, ... insa mi se pare mai normal sa-ti raspund tie intai:
ca unul care urmaresti topicul asta de multa vreme, cum zici, probabil ca ai observat ca de mai bine de o luna, am tacut malc cum zici tu, in realitate am renuntat sa mai postez...
si eu ca si tine ma consider unul care scrie pe aici, atunci cand chiar are ceva de spus, ceva in care crede, si isi sustine parerea cel putin civilizat si cat de argumentat poate... si mai ales cand discutia are o directie un scop si o perspectiva...
din pacate de o buna bucata de vreme se scrie mult fara sa se spuna nimica... topicul precedent devenise fara nici o directie, cei care mai ramasesera erau cu parerile betonate deja, si, desi marea majoritate nu a fost in stare sa aduca nici un argument palpabil in favoarea discutiei toti traiau cu impresia ca au avut castig de cauza (zicea unul chiar si pe aici ca acolo erau argumente si legi care nu dadeau voie RNP, sa... bla, bla, bla... si de aia s-a sters sau a disparut - as vrea cine-si aduce aminte sa reinvie o singura lege, un singur argument in care scrie negru pe alb ca RNP nu are voie sa taxeze... vorbim de legi, nu de cum le interpretam noi, nici de opinii personale ale celor de la ANPA, care una spun si alta semneaza)...
deci asa cum ziceam, mie mi se pare inutil sa continui intr-o discutie in care deja ceilalti interlocutori sunt posesorii adevarului absolut, singurii care stiu, inteleg si pot sa spuna cum e bine... e un motiv suficient de solid sa consider ca nu am de ce sa mai postez asa cum fac de mai bine de o luna de zile...
eu am avut o opinie, mi-o pastrez, si mi-am expus-o clar, deschis, in vazul lumii,... ba mai mult... in spiritul dreptului meu la opinie, ca si cetatean, am si actionat asa in tot ce am facut, nu m-am rezumat doar la discutiile sterile de pe forumul asta... iar in actiunile mele, am procedat asa cum cred eu ca e bine...
da, l-am criticat pe apsalba, si il critic incontinuare, sper ca stiti toti de ce... si cu toate astea fac parte dintr-un club... de aici si pana la orice asemanare cu el e cale lunga... noi nu am vandut permise la suprapret, nu am racolat membri, nu ne-am batut cu pumnii in piept ca reprezentam pescarii din RO... ci doar pe noi,... iar opinia noastra ne-am sustinut-o si in fata RNP,... deci voi astia care sunteti de alta oipinie, daca vreti altceva... daca chiar vreti ceva, aveti aceleasi libertati, daca nu putem sa facem front comun ... manifestarea sterila pe forum, la adapostul nicknameului, cu injurii si insulte sau incurajari la actiuni impotriva spiritului legii,... nu cred ca sunt suficiente, decat pentru cei carora le convine situatia actuala (si d-astia sunt destui, chiar aici pe topic e unul care se teme ca la anul ANPA o sa scumpeasca permisele)
daca voua va convine sa pescuti cu 30 de lei si sa prindeti peste de 30 de lei, atunci aia e, e bine acuma... mie personal nu-mi convine, si nici colegilor mei de club, cred ca e dreptul nostru sa avem alta opinie...
a disparut un topic cu un subiect fierbinte,... e urat ca a disparut, e urat gestul celui care a facut-o, dar asta e treaba de administrator pana la urma, cum isi grijeste forumul asa o sa-l aiba... nici eu nu sunt de acord cu multe chestii de pe forumul asta si dupa parerea mea de multa vreme a devenit o cloaca, chiar daca se supara Danr... asta e, vorba lui...
insa e un forum privat si e dreptul lui sa actioneze cum vrea... degeaba vreti voi sa fie un forum civic al tuturor, daca interesul administratorului se rezuma la clienti pentru magazin sau trafic aia va fi si in continuare si nimeni nu-l poate condamna pentru asta, decat evolutia clientelei proprii in viitor..
cat despre interesele noastre la RNP, care ne-ar face sa tacem despre disparitia topicului ala, e o gogorita...
in primul rand ca pe topicul ala erau si postarile noastre in care ne-am straduit sa postam argumentat, nu vad rostul pentru care as vrea sa-mi dispara postarile mai ales in contextul in care din discutie, argumentele aduse sau neaduse contra nu ne-au convins...
cu RNP nu am / avem nici o alta relatie decat cea oficiala, una circumspecta si rezervata privind intentiile lor, nici nu se pune problema de vreo incredere acordata... insa avem o pozitie deschisa dialogului cu ei...
chiar daca sunt negri, patati, compromisi,... in momentul de fata nu exista alta structura care sa poata gestiona apele de munte... NU EXISTA DELOC ! iar eu, da ! sunt adversarul celor care le-ar place si sustin pe aici ca apele de munte trebe sa ramana si macar o luna sau un sezon ale nimanui ...
cand va aparea o alta structura, noua, mai buna, corecta, cu puterea de a gestiona bine, cu intentii bune cu logistica si deosebit de "angelica",...
probabil ca vom judeca si noi lucrurile constructiv data fiind noua perspectiva, pana atunci insa pe noi ne intereseaza sa ramana pesti in apele de munte, sa avem ce pescui si noi...
cand zic noi, ma refer la adevaratii pescari de munte, care ne petrecem 95 % din timpul de pescuit pe ape de munte nu ca majoritatea de pe aici care se duce cate o duminica pe vreun lac sau rau de munte, cand e oltul sau muresul tulbure... :D
cat despre schimbarile "altfel" din intalnirile cu RNP, gen prelungirea sezonului dupa 15 sept in apele fara lipan, pot sa-ti spun ca si schimbarile astea, RNP nu ne astepta cu sufletul la gura dornic sa schimbe, noi am facut niste propuneri, ei au acceptat o parte din ele... nu e perfect, dar a fost un inceput,...aia inseamna ca pe viitor lucrurile se pot schimba...
pe langa asta, la vremea respectiva am solicitat parerile voastre si sugestiile,... care au fost le-am prins in discutii care nu, au aparut dupa ca si critici si obiectii,... nu mai zic ca la Bucuresti am fost lasat sa merg singur prima oara ca nimeni nu si-a rupt din timpul si problemele personale...
aia nu inseamna ca in viitor nu se pot aduce imbunatatiri...
ma rog...
sper ca acum am fost suficient de "dezvoltat" !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Iul 2010, 12:01

fantastic unde s-a ajuns.
dar poate l-a sters nea fanel ca nu mai apare cu aps-ul lui si din cate am aflat e reprezentatul tuturor pescarilor de Romania si deci institutiile statului in gura la el se uita.
si din cate imi mai amintesc el era impotriva acelui protocol, ptr ca ii disparea cascavalul din fata.
in rest nu cred ca trebuie blamati niste oameni gratis.dar traim in romanica si totul e posibil.mai ales ca cei care fac sunt mocirliti si cei care nu fac sunt atotputernici si chiar reprezentati nationali.
in rest concedii placute si linistite si fara disparitii(nici macar de topicuri)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Iul 2010, 12:11

old_radu scrie:
Tavi scrie:old_radu:
NUUU! nu mai sunt demult.
Am mai spus o data asta cand a inceput apsalba cu aberatia ca miky si tavi au sters topicul. miky nu a fost niciodata moderator iar eu nu mai sunt demult
Pentru cine nu stie, asta inseamna ca nu pot sa sterg nimic, chiar daca as vrea !
E clar acum?????
...NU !
...in cazul in care nu stiai , iti aduc la cunostinta ca si acum figurezi ca si "moderator" , cel putin in bara de jos unde sunt prezentati userii activi.
...acest lucru a dus la mai multe "interpretari" , facand sa existe anumite suspiciuni la adresa ta
...poate rezolvi cumva sa nu mai apari ca si moderator :
aaa, ca apare numele meu scris cu verde....
deci de aici rezulta ca sunt moderator si automat justifica suspiciunile la adresa mea...chiar daca eu am spus ca nu sunt moderator :!:
:lol: :lol: :lol:
nu stiu de ce e scris cu verde! am vazut si eu ca e asa demult, dar nu m-a interesat de ce!

danr, please, schimba-mi culoarea, fa-ma... albastru
sunt curios ce va iesi din asta :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 29 Iul 2010, 12:15

@ tavi, miky

Multumesc!

Sper sa avem ocazia sa ne cunoastem vreodata personal, sa bem o/un bere/vin ceva!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Iul 2010, 12:16

:lol: :lol: :lol:

bre miky ce iti mai bati capu, nu vezi ca toti is cu tastatura lipita de monitor, altceva mai bun nu ai de facut? daca mai citesc 2-3 ditai postarea ta, mare minune...la balacarit multa lume e prezenta, la pus mana pe harletz si lopata fug toti, e simplu

topicuri disparute, clone, calambalacuri, moderatori care nu mai is moderatori, numa 2 persoane se bucura de chestiile astea , Gerula si ala de la OTV cu Elodia, imi scapa numele lui :roll:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Iul 2010, 12:21

...asta e...

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 29 Iul 2010, 12:39

tavi, miky, lipsa voastra de atitudine dupa disparitia topicului a fost in contradictoriu cu postarile voastre ce punctau concis. Ca "adevarati pescari de munte", ma asteptam sa fiti alaturi de cei care au fost cu adevarat deranjati de disparitia topicului.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Iul 2010, 12:45

ma bucur ca v-ati lamurit
o bere oricand, cu placere.
si un mic sfat, daca-mi permiteti.
fiti mai selectivi in ce priveste sursa zvonurilor
daca e de pe .info sau de la apsalba, nu gresiti daca pariati pe varianta opusa la ce debiteaza ei. e o lunga istorie in sensul asta, probabilitatea e mare de tot :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 29 Iul 2010, 12:57

de .info aseara am aflat prima data, iar apsalba ... :help:
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Iul 2010, 13:25

Petru B.GD.N scrie:tavi, miky, lipsa voastra de atitudine dupa disparitia topicului a fost in contradictoriu cu postarile voastre ce punctau concis. Ca "adevarati pescari de munte", ma asteptam sa fiti alaturi de cei care au fost cu adevarat deranjati de disparitia topicului.
Petru,
asa cum am zis, si cum sper ca a fost vizibil, eu m-am retras din discutia de pe topicul ala, ca de altfel de pe orice topic de pe rapitori.ro cu mult inaintea disparitiei topicului cu pricina...
de ce n-am mai postat in ultima vreme,... nu stiu... probabil ca nici n-am avut ce... sau, scarbit,... mi-am vazut si eu de pescuit,... oricum nu conteaza...
daca am reaparut acuma este pentru ca in mod nejustificat, am inceput sa fiu acuzat, direct sau prin aluzii de... nu conteaza ce...
si ma repet : in mod nejustificat !!!
ce te asteptai tu sau altii e una, insa io nu ma sint dator nici sa ma justific pentru orice banuiala, atata vreme cat atitudinile si pozitiile mele , sunt toate la vedere, si nici sa iau atitudine in orice problema nu ma simt dator,... nu sunt un justitiar al forumului Rapitori.ro ...
cat despre importanta pe care o acord eu disparitiei topicului, cu RNP, ma scuzi, nu pot sa cad pe spate de revolta...
nu-mi place ce s-a intamplat, consider ca e un lucru urat, dar care se incadreaza in specificul zilelor noastre...
sunt si se petrec in zilele noastre mult mai multe lucruri urate care ma afecteaza infinit mai tare... iar in privinta subiectului cu protocolul RNP, ma intereseaza stadiul in care s-a ajuns deja, ce-i de facut de acum incolo, nu cum s-a intamplat si cine si cat s-a scremut pentru asta...
pe de alta parte, in general, vad ca sunt afectati in principal oameni care l-au si urmarit indeaproape, deci chiar daca a disparut, cei interesati cam stiu ce s-a spus acolo,...
mai pagubiti ar fi cei care nu stiu despre ce-i vorba, scapand ocazia de a-si forma o opinie de o parte sau alta... dar astia cred ca sunt putini...
cat despre "valoarea documentara" a celor scrise,.. sorry... pana la urma, sunt discutii sau dialog daca vrei, a carui importanta a fost cea mai mare pentru participanti la momentul dialogului... dar a fost si multa umplutura, ... asa ca "valoarea aia pentru posteritate" cred ca este supraevaluata... sau ma rog... io nu fac parte dintre cei care considera ca a lasat in urma vreo opera inestimabila pe forumul asta, chit ca am participat pe aici la cateva discutii cel putin interesante de-a lungul vremii... poate voi... :mrgreen:
daca vrei o parere ca si discutie doar, sau sueta, cred ca motivul pentru care a disparut ar putea fi nu argumentele pro sau contra care s-au adus acolo, ci faptul ca s-a ajuns in situatia sa se vehiculeze numere de telefon, care chiar daca or fi publice pe saitul RNP, nu-si aveau locul aici pe rapitori, in contextul si conjunctura in care s-a ajuns, si mai ales in tonalitatea in care se discuta... Parerea mea !
desi urata fapta, aflarea vinovatului nu cred ca rezolva ceva in privinta subiectului si nici nu da valoare mai mare, discutiilor,... cred doar ca ar trebui sa starneasca dispret pentru faptas, lucru care dealtfel se intampla oricum !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns