MihaiV scrie:adrian ionascu scrie:dar se insista pe explotarea pentru productie a acestor lacuri, fapt care deschide calea multor abuzuri.
Cine insista?
Azi la ce ora si unde e intalnirea pentru discutarea proiectului de lege?
factorii de decizie din ANPA.
la 11 a fost sedinta si a iesit o balacareala generala. sedinta urmeaza sa se repete cu luarea in discutie a propunerilor depuse.
au fost prezenti reprezentanti ai patronatelor si sindicatelor din pescuitul comercial, cativa reprezentanti ai pescuitului sportiv, reprezentanti ai institutelor de cercetare, ai ministerului, guvernului etc.
federatia cu sediul la Alba a depus un proiect de lege diferit de cel propus de ANPA.
mi-am permis sa nu anunt sedinta pentru ca la nivel de Agentie s-a decis sa nu se permita accesul tuturor, si am facut cateva invitatii la cei cu greutate: federatia de la Alba, federatia lui Tarus, AGVPS, alte cateva asociatii. din pacate cei de la dialogul social nu au trimis invitatii si au fost prezenti, fiind contactati telefonic dl Tarus, dl Popescu de la Alba si dl Popovici de la Banatul.
dl POpovici a depus observatii scrise la proeictul de lege iar dl Popescu a depus un proiect diferit de lege.
oricine este interesat poate trimite propuneri scrise pe adresa Agentiei.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !