Proiectul noii legi a pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edypopescu1 » 17 Oct 2006, 11:10

Dady scrie:Domnilor plasari, desi nu am vrut sa va acord nici cea mai mica atentie, uite ca imi calc pe principii, si....va marturisesc ca, cel mai mult m-a deranjat faptul ca unul dintre voi a incercat sa ma apreciaze intr-un oarecare context, ei bine, este cel mai enervant lucru ca unul ca voi sa poata sa-si exprime o anume apreciere sau evaluare a persoanei mele. Faptul ca ma faceti fel si chip, ca ma injurati sau ca ma bagati la acatiste, nu face altceva de cit sa-mi creeze cea mai mare satisfactie a muncii care e incununata de un oarecare succes. Spun asta ca nu am nici cea mai mica banuiala ca nu veti mai baga plasele, "legal" sau ilegal, deocamdata si cred ca pt. prima data, cineva va facut si va va face probleme in acest sens.
Inchei prin a va dorii sa deveniti cei mai sportivi pescari si sa aparati principiile sportivitatii, ocazie cu care sa putem avea discutii de comun interes pe un astfel de forum, care dupa cite stiu, se adreseaza PESCARILOR SPORTIVI....
Domnule Dady aroganta de care dai dovada,ma face sa iti scriu din nou.Apreciez f. mult faptul ca esti un pescar bun dar meritele pe care ti le asumi(faptul ca ai inchis tu asociatia),este o minciuna imensa si asa cum ti-am mai scris arata-ne documentele pentru a dovedi ca nu este un banc pescaresc sau crezi ca toti suntem naivi si ascultam balivernele tale care circule prin Valcea(faptul ca cei de la Millo fac plute dupa modelul de la tine,ca asociatia ta elibereaza permise valabile si ptr. apele de la munte,e.t.c.)
Apreciez faptul ca te zbati fiindca si eu sunt pescar sportiv(repet inca o data nu am bagat in viiata mea nici o plasa nici nu o sa bag),dar te impaunezi prea mult si incerci sa iti faci o reclama mascata poate mai vinzi si tu un vobler.Apropo am cumparat 2 voblere marca"Dady"si au crapat cupa 2 saptamanii.
Domnule Dady intelege ca eu nu jignesc sunt un om foarte parolist dar atitudinea aroganta ma dezgusta.

pityu
veteran
veteran

Proiectul noii legi a pescuitului

Mesaj de pityu » 19 Oct 2006, 22:39

Zaman si Edypopescu1 ! Scuzati-ma ca va raspund tarziu, dar am fost plecat din localitate (la pescuit). Nu am vrut sa va amenint. Am vrut doar sa stiti ca pescarii sportivi in general si cei din Valea-Jiului (in cazul meu) nu vad cu ochi buni (si bine fac), pescuitul comercial in bazinele piscicole naturale apartinand domeniului public al statului. Va spun inca o data si repet, nu o luati ca o amenintare : Daca sunteti societati sau asociatii private, vedeti-va de apele private. Cumparati-va ape din care sa puteti comercializa pestele produs de voi si lasati apele publice doar pentru pescuit recreativ/sportiv. Cel mai usor lucru stim cu totii ca este sa vinzi ceea ce nu-i al tau personal ci al intregului popor, dar asta inseamna ca voi sunteti mai smecheri si restul mai naivi, ori noi pescarii sportivi tocmai asta vrem sa stiti ca lucrurile nu stau chiar asa.
E adevarat ca v-am amenintat, ca in cazul in care va veti lua de noi ca va taiem si distrugem plasele, nu ne vom sfii sa ne aparam drepturile cu forta, daca altfel nu se poate. Totusi pana atunci poate ne vom intelege pe cale diplomatica si veti pricepe sa vindeti numai ceea ce produceti voi si sa lasati pentru intreg poporul ceea ce a produs ... Dumnezeu !
Va garantez ca veti avea mult mai multe satisfactii profesionale cand veti vedea ca sunteti de folos propriului popor si nu jefuitorii lui.
M-as bucura sa treceti la sentimente mai bune fata de pastrarea si dezvoltarea resurselor acvatice vii din bazinele piscicole naturale !
Peste ani si ani poate ca si copii si nepotii vostrii s-ar bucura la fel.
De ce vreti sa le luati aceasta bucurie ?

edypopescu1
utilizator nou
utilizator nou

Re: Proiectul noii legi a pescuitului

Mesaj de edypopescu1 » 20 Oct 2006, 14:47

pityu scrie:Zaman si Edypopescu1 ! Scuzati-ma ca va raspund tarziu, dar am fost plecat din localitate (la pescuit). Nu am vrut sa va amenint. Am vrut doar sa stiti ca pescarii sportivi in general si cei din Valea-Jiului (in cazul meu) nu vad cu ochi buni (si bine fac), pescuitul comercial in bazinele piscicole naturale apartinand domeniului public al statului. Va spun inca o data si repet, nu o luati ca o amenintare : Daca sunteti societati sau asociatii private, vedeti-va de apele private. Cumparati-va ape din care sa puteti comercializa pestele produs de voi si lasati apele publice doar pentru pescuit recreativ/sportiv. Cel mai usor lucru stim cu totii ca este sa vinzi ceea ce nu-i al tau personal ci al intregului popor, dar asta inseamna ca voi sunteti mai smecheri si restul mai naivi, ori noi pescarii sportivi tocmai asta vrem sa stiti ca lucrurile nu stau chiar asa.
E adevarat ca v-am amenintat, ca in cazul in care va veti lua de noi ca va taiem si distrugem plasele, nu ne vom sfii sa ne aparam drepturile cu forta, daca altfel nu se poate. Totusi pana atunci poate ne vom intelege pe cale diplomatica si veti pricepe sa vindeti numai ceea ce produceti voi si sa lasati pentru intreg poporul ceea ce a produs ... Dumnezeu !
Va garantez ca veti avea mult mai multe satisfactii profesionale cand veti vedea ca sunteti de folos propriului popor si nu jefuitorii lui.
M-as bucura sa treceti la sentimente mai bune fata de pastrarea si dezvoltarea resurselor acvatice vii din bazinele piscicole naturale !
Peste ani si ani poate ca si copii si nepotii vostrii s-ar bucura la fel.
De ce vreti sa le luati aceasta bucurie ?
Bravo Pityu,asa mai merge,vorbesti frumos si in mare parte ai dreptate.Oricum amenintarile tale nu aveau nici un efect dar ultimul topic dovedeste ca putem vorbi si civilizat. :D

Scrie răspuns