zaman...ok, dar mai exista probleme pe care nu le vezi aici, calitatea apei este total diferita decat cea din uniune, numarul pestilor este total diferit decat cel al uniunii, nu poti sa faci pescuit comercial intre plase si curenti ai braconierilor, de asta nu e lumea de acord, fiindca nu ai suport "natural" pentru asa ceva, daca intelegi. Cand lumea va merge la pescuit si va prinde "cat de cat" un peste atunci discutia ar putea avea alta directie. Asteapta sa se aseze lucrurile, sa nu se mai plimbe lumea cu barca si instalatia electrica, sa nu mai fie puse plase in toiul noptii, sa avem controale cel putin saptamanale pe ape....poate sa speram ca uniunea aduce asa ceva...si atunci vorbi, de pescuit comercial. Cam asta am de zis cu sau fara Italia si Uniune...e prea multa lacomie sa mai lase loc si pestelui sa traiasca.
Chiar imi zicea cineva ca acum 20-30 de ani mergea la pescuit si nu gaseai mai mult de 3-4 pescari in tren, acum cel putin 2 vagoane is pline, cam asta e situatia si nu stiu daca din cele 2 vagoane 3 persoane respecta ce scrie in permis

sa ii vezi cum sar ca arsi cand dai drumu la marlitze de 2,3,4,500 grame "nui da drumu, damio mie" - exact asa fac, mai rau e ca isi invata si copii de 8-9 ani acelasi lucru, a venit un astfel de copilas la mine si mia zis " de ce le dai drumu la cele mici, noi le tinem, nu le mai da drumu " abia mam abtinut sa nui aplic o corectie lu tasu, dar ce poti cere de la niste oameni care vin cu masinutza noua scot 3 scaunele, imbracati in blugi, 10-15 bete...ce? - ei nu merg km intregi si nu se murdaresc prin toate locurile salbatice sa prinda un peste...asta e Romania - nui Italia