pozele lu pastravaru77 !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 10:49

Mai d4 md. de ce esti tu asa sigur eu zic ca nu e asa si ori cum nu ma intereseaza parerea ta, eu am fost acolo si tu nu asa ca nu ai cum sa sti :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2007, 10:52

eu vad pozele si trag concluziile ... concluzii pe care deja ti le-am spus ...

sau poate pescuiesti la pastrav cu ceva mulinete de crap ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 11:01

Mai d4 md la voblerele alea nui de mirare ca prinzi doar clean si niste maruntis de avat, stiuca nu e chiar atat de Proa.......a si de ce nu vedem cum eliberezi avatul ala MARE :lol: :lol: :lol: :lol: sau singurul tau clean alceva mai prinzi sau esti ocupat cu grataru si maneaua :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2007, 11:07

baiete .... nu stau sa ma laud cu nici o poza cu pesti (asemeni tie) si cu aat mai mult cu pesti sub dimensiune .... toate pozele puse in galeria mea au un motiv sa fie acolo ... pe care tu nu ai de unde sa il stii ...

cat despre manele ... te asigur eu ca ai ascultat tu de o infinitate de ori mai multe manele decat mine .... si cat despre peste .... afla o chestie simpla ... nu mananc peste deloc .... asa ca nu am nici un motiv sa retin pestele ... ptr. gratare sau mai stiu eu ce alte obiceiuri ai tu cu indivizii cu care umbli tu la pescuit ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 07 Sep 2007, 11:16

remus s scrie:Pastravii sunt ok da obletii aia pe post de avat si trasi printr-o carabiniera nu deranjaza ? E drept nu e acelasi autor ...
Acei obleti pe post de avat chiar au limita legala.(30 cm)

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 11:17

Nici eu nu mananc peste.... Daca asta te intereseaza ...si daca ai facut tu voblerele alea felicitari dar daca nu atunci''' rusinica''' si mai incearca si alt model de exemplu Bibanel nu am vazut nici unul acolo

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 11:26

Si inca ceva eu merg de regula la munte la pescuit si acolo mergi maxim doi sau trei ca singur nu e bine ,daca aluneci si iti rupi un picior ce faci singur la 10-15 Km de asa zisa civilizatie.Si acolo nu am curent si nici masina sa ascult muzica si despre manele le detest. Dar tu nu ai de unde sa sti toate astea,tu mergi cu masina pana la locul de pescuit, asa ca sory :roll: :twisted: :evil:

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 07 Sep 2007, 11:37

Cred ca sa deviat un pic de la subiect ,de la obletii mei pe post de avati shi pastravii omului ,am ajuns sa vedem care asculta mai multe manele,care mananca mai putin peste shi care merge mai mult pe jos la peste, :help:
Deci sa revenim..... :lol:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 12:26

Ai dreptate sa revenim la pesti nostri. Totusi atatea discuti parca am fii in parlamentul Romanesc Bla Bla Bla :lol: Concret ce vreti voi de fapt de crezut nu credeti nimic,deci ce vreti de fapt? Ca vad ca la jigniri va pricepeti nu gluma ,asa ca vine sfarsitul de saptamana si ma duc la Pescuit ceau la toata lumea si FIR INTINS sau cum se zicea inainte pentru cei juniori in arta pescuitului: MA C>C PE BETELE VOASTRE

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 07 Sep 2007, 14:22

Pt. Pastravarul 77: eu cred ca pastravii au dimensiunea legala, insa Junior, parca asa ceva nu se cade sa se retina... dar daca esti la inceputul spinnului te iertam (de data asta). :wink: Si mai mereti la peste ....

Închis