Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

eu vad pozele si trag concluziile ... concluzii pe care deja ti le-am spus ...
sau poate pescuiesti la pastrav cu ceva mulinete de crap ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
anem
- veteran

baiete .... nu stau sa ma laud cu nici o poza cu pesti (asemeni tie) si cu aat mai mult cu pesti sub dimensiune .... toate pozele puse in galeria mea au un motiv sa fie acolo ... pe care tu nu ai de unde sa il stii ...
cat despre manele ... te asigur eu ca ai ascultat tu de o infinitate de ori mai multe manele decat mine .... si cat despre peste .... afla o chestie simpla ... nu mananc peste deloc .... asa ca nu am nici un motiv sa retin pestele ... ptr. gratare sau mai stiu eu ce alte obiceiuri ai tu cu indivizii cu care umbli tu la pescuit ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Junior
- utilizator nou

remus s scrie:Pastravii sunt ok da obletii aia pe post de avat si trasi printr-o carabiniera nu deranjaza ? E drept nu e acelasi autor ...
Acei obleti pe post de avat chiar au limita legala.(30 cm)
-
pastravarul 77
- utilizator constant

Nici eu nu mananc peste.... Daca asta te intereseaza ...si daca ai facut tu voblerele alea felicitari dar daca nu atunci''' rusinica''' si mai incearca si alt model de exemplu Bibanel nu am vazut nici unul acolo
-
Junior
- utilizator nou

Cred ca sa deviat un pic de la subiect ,de la obletii mei pe post de avati shi pastravii omului ,am ajuns sa vedem care asculta mai multe manele,care mananca mai putin peste shi care merge mai mult pe jos la peste,

Deci sa revenim.....

-
pastravarul 77
- utilizator constant

Ai dreptate sa revenim la pesti nostri. Totusi atatea discuti parca am fii in parlamentul Romanesc Bla Bla Bla

Concret ce vreti voi de fapt de crezut nu credeti nimic,deci ce vreti de fapt? Ca vad ca la jigniri va pricepeti nu gluma ,asa ca vine sfarsitul de saptamana si ma duc la Pescuit ceau la toata lumea si FIR INTINS sau cum se zicea inainte pentru cei juniori in arta pescuitului: MA C>C PE BETELE VOASTRE
-
dan bobei
- veteran

-
Pt.
Pastravarul 77: eu cred ca pastravii au dimensiunea legala, insa
Junior, parca asa ceva nu se cade sa se retina... dar daca esti la inceputul spinnului te iertam (de data asta).

Si mai mereti la peste ....