pozele lu pastravaru77 !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 07 Sep 2007, 15:37

dan bobei scrie:Pt. Pastravarul 77: eu cred ca pastravii au dimensiunea legala, insa Junior, parca asa ceva nu se cade sa se retina... dar daca esti la inceputul spinnului te iertam (de data asta). :wink: Si mai mereti la peste ....
Nu vreau sa rascolesc c....ul acum dar m-am uitat in galerie la avat shi am vazut capturi poate mai mici sau la fel :?:
Daca am gresit,recunosc dar daca suntem corecti sa fim pana la capat. :respekt:
Nu vreau sa atac pe nimeni!!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 07 Sep 2007, 15:47

Junior scrie:
dan bobei scrie:Pt. Pastravarul 77: eu cred ca pastravii au dimensiunea legala, insa Junior, parca asa ceva nu se cade sa se retina... dar daca esti la inceputul spinnului te iertam (de data asta). :wink: Si mai mereti la peste ....
Nu vreau sa rascolesc c....ul acum dar m-am uitat in galerie la avat shi am vazut capturi poate mai mici sau la fel :?:
Daca am gresit,recunosc dar daca suntem corecti sa fim pana la capat. :respekt:
Nu vreau sa atac pe nimeni!!
Da, ai dreptate, sunt si cateva poze mai jalnice cu avatei, dar in majoritatea pestii sunt alive, deci pot sa cred ca s-au intors in apa. Sa sti ca nici eu nu mi-am propus sa atac pe nimeni, daca ai luat-o asa, sorry!

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 07 Sep 2007, 16:25

Nu am spus ca ma ataci pe mine,yo nu vreau sa atac pe cineva(in legatura cu pozele mai veki).
Shi shti vorba aia "cat traiesti inveti" deci nu ma deranjeaza cand cineva imi atrage atentia :respekt: !!
Iar in legatura cu avati care cred ca au "scapat cu viata" :censored:
Cine se scoala de dimineata ......seara este obosit:))!!

paul d
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paul d » 07 Sep 2007, 17:46

Mare tupeu mai ai pastraviorule. Vad ca esti chiar sarcastic la adresa celor care pe buna dreptate ti-au atras atentia ca esti un killer de pastravi mult prea mici ca sa ii omori sau sa te lauzi cu ei. Stai linistit ca nu te invidiaza nimeni, cred ca mai mult simtim mila pentru tine. Din pacate se pare ca nu ai inteles nimic. Nici nu stii cat de mic esti, chiar mai mic decat pastravii aia nevinovati

muscaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de muscaru » 07 Sep 2007, 18:39

pastravarul 77 scrie:Nu stiu ce fel de ''PESCARI'' sunteti voi toti care comentati dar un lucru este sigur eu nu opresc mai mult de 4 Pastravi pe iesire si va garantez ca toti sunt peste limita legala adica (20 cm) daca nu ati stiut sau poate ca nici nu ati prins in viata voastra pastrav.
Dupa proportii, colorit si "pistrui" pastravii par sa fie de un an si ceva, cel putin in imaginea asta http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4237. Putin probabil sa atinga 20 cm. Si am avut in mana pastravi de toate dimensiunile. Sunt exemple si aici pe forum de pastravi mai rasariti http://www.rapitori.ro/images/galerie/pescuit2267_7.jpg.
Pe de alta parte, reprosurile pot fi si elegante. Si dupa cele zise de autor, poate nu e asa grava situatia. Sa-l creditam cu un pic de incredere... :)

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 07 Sep 2007, 19:03

Constat ca s-au umplut deja 4(patru) pagini cu dezbaterea asta despre poze,dimensiuni si alte certuri.
Nu credeti ca este de ajuns :shock: :?: :?: :?:
Inteleg ca la "Discutii generale despre pescuit" se discuta despre pescuit si "aspecte colaterale",dar nu credeti ca aceste "aspecte colaterale" au ocupat un loc cam prea mare :?: :?:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 07 Sep 2007, 20:47

Sunt total de acord,suntem aici k sa discutam alte probleme nu sa ne facem de kko intre noi.
Parerea mea ca la problema asta putea sa se trimita un msg privat shi sa discute amiabil nu manele,gratare ,cine este mai sportiv shi care este mai atletic , sau mai grav sa ajuns la mici insulte shi jigniri!! :respekt: :bere:
Cine se scoala de dimineata ......seara este obosit:))!!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 08 Sep 2007, 08:45

Mai lasati jignirile in plata Domnului ca nu-s bune de nimic.Pastravarule,cu tot respectul :respekt: ,parca spuneai ca tu nu retii mai mult de 4 pastravi pe iesire...Atunci ce ai facut cu restul "victimelor" dupa fotografiere?I-ai aruncat in apa asa morti cum erau??? :roll:

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 08 Sep 2007, 09:03

De exemplu cum ii in poza asta.Mie mi se pare ca is mai mult de 4 pastravi :lol: Imagine

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 08 Sep 2007, 09:10

Rambo scrie:De exemplu cum ii in poza asta.Mie mi se pare ca is mai mult de 4 pastravi :lol:

aia era captura pe o sapt da nu ti'ai dat tu seama :lol: :lol:

Închis