pozele lu pastravaru77 !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Sep 2007, 07:16

am fost la o nunta, unde s-a servit pastrav in folie...cu frunze de nush ce planta de pe Marte...in fine, da' erau pastravii intre 25-30cm... o bunatate!

alea nu-s poze! indiferent de cat de "junior" sau "avansat" o fi omul....
am in galeria personala, o poza cu o oscilanta mai mare decat nefericitii pastraviori...

cu alte cuvinte Pastravarule, daca ai vrut sa fii admirat, nu ti-a iesit!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 08:19

Nu stiu ce fel de ''PESCARI'' sunteti voi toti care comentati dar un lucru este sigur eu nu opresc mai mult de 4 Pastravi pe iesire si va garantez ca toti sunt peste limita legala adica (20 cm) daca nu ati stiut sau poate ca nici nu ati prins in viata voastra pastrav. Sau poate ca sunteti pescari de ''Duminica'' cum le spun eu care se duc pe malul apei si se imbata ca PO.... si asculta manele. Si inca ceva nu pecuesc decat cu blinker sau musca artificeala. Si pescuesc pe aceste ape de peste 20 de ani si nu am decimat populatia de Pastrav in schimb vin baeti cu bani si relatii si omoara Pastravul cu clor cu plasa cu dinamita si nimeni nu se ia de iei am facut pana acum 4 plangeri si nimic ma intalnesc frecvent cu ei si imi rad in nas acum mai nou au generatoare si urca in sus pe munte si dau cu curent omoara tot de la Broasca la Pastrav. Si voi va luati de mine mai deschidetiva ochi ....si fir intins :lol:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 08:32

Se discuta de poza aceea cu 13 Pastravi aia e facuta la GURA APEI in Retezat seara atata sa luat ia 4 Pescari repet in 4 Pescari dupa o zi de umblat si cautat.Si repet nu iau nici o data mai mult de 4 Pastravi pe iesire si asta binenteles cand se prinde ca sunt zile cand ramai doar cu o iesire frumoasa in natura. Si voi de unde ati scoso cu Pastravi sub dimensiuni nu este nici unul sub dimensiuni asta e sigur.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 07 Sep 2007, 09:12

Haideti sa votam ! Cine crede povestea de mai sus a pastravarului sau cine NU ?

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 07 Sep 2007, 09:25

holykowalsky scrie:bai cretule.... ce strapi anemici si ce nevasta urata ai....stai linistit e doar invidia care vorbeste.... :lol: :lol: :lol:
Bai pinguinule...nu-mi place apelativul....nevasta :lol: :lol: :lol:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 07 Sep 2007, 09:31

pastravarul 77 scrie:Se discuta de poza aceea cu 13 Pastravi aia e facuta la GURA APEI in Retezat seara atata sa luat ia 4 Pescari repet in 4 Pescari dupa o zi de umblat si cautat.Si repet nu iau nici o data mai mult de 4 Pastravi pe iesire si asta binenteles cand se prinde ca sunt zile cand ramai doar cu o iesire frumoasa in natura. Si voi de unde ati scoso cu Pastravi sub dimensiuni nu este nici unul sub dimensiuni asta e sigur.
Nu conteaza citi pescari au prins pestii aia, conteaza sa faci ceva pentru pastrav, cit mai e natural, ca in ritmul asta o sa-l vedem numai la Antipa!
Daca nu sint pastravi subdimensiunea legala in poze, inseamna ca aia mari sint adevarate trofee! (eu n-am mai prins pastrav de peste 40cm din '90) Si mulineta dintr-o poza probabil e una pentru crap ca e aproape cit pestii si avem si niste ferigi/brusturi uriase/uriasi in Ro....
Macar de acu incolo...

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 07 Sep 2007, 09:37

@prostovolaru77

Dk pescuiesti pe apele alea de 20 de ani inseamna ca ai fost martor la diminuarea efectivului de pastrav in tot acest timp si ar trebui sa fii mai sensibil la retinerea lor, in primul rand ar trebui sa avem o limita morala care sa fie mult peste cea legala la ce punem in tigaie.

Adik aia in Elvetia, unde colcaie de pistruiati, au limita legala de 25 cm si noi care mai avem trei pietre si doi pastravi tragem de ei sa fie de 20.

xxx ARE FRIENDS, NOT FOOD!!!!!
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2007, 10:16

@ pastravarul 77
eu te cred ca e asa cum zici. Dar asta n-are importanta.
Cred ca te-ai convins ca pozele cu multi pastravi morti nu sunt cele mai reusite si vezi ce circ iese daca postezi asa ceva.

In rest, subscriu:
E ca si cum ti-ar lua foc casa si tu o caftesti pe sor`ta ca nu ti-a pus dopul la pasta de dinti, hai sa fim seriosi si uniti.
:lol: :lol: :lol:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 07 Sep 2007, 10:28

In Elvetia limita legala este de 24 cm doar pe lacurile private este de 28 cm, in Germania limita este de 25 cm. Si ma mai repet o data eu tin cont de dimensiuni si numar, si nu am asistat la nici un declin al populatiei de pastrav in 20 de ani. Doar ca mieste ciuda pe astia care otravesc apele si sunt bine mersi. Din contra in ultimi ani am observat o usoara crestere in randul Pastravilor pe unele ape, au paznici care isi fac treaba si patruleaza zi de zi BRAVO lor. Si stai linistit ca Pastravi o sa mai avem si in viitor, dar mai ducetiva si cautatii si voi ca in fata blocului nu o sa va vina sa ii prindeti FIR INTINS

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2007, 10:34

sunt convins ca in pozele alea sunt pastravi de 12-14 cm care sunt la fel de sigur ca erau morti, asa ca lasa-ne cu sportivitatea ta si cu nedecimare pastravilor .... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Închis