pozele lu pastravaru77 !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 06 Sep 2007, 10:07

hai ma ca a mai dat si drumu ... la unu :D

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 06 Sep 2007, 11:13

Tavi scrie:L-am rugat pe danr sa scoata toate pozele lui pastravarul 77 si alea cu avatii agatati de carabina.
Nu cred ca e bine sa scoata pozele... Cred ca mai bine mai creeza o categorie, eventual denumita "ASA NU", in care sa puna pozele care contravin evident spiritului sportiv. (Mai sint citeva prin galerie)

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 06 Sep 2007, 12:34

trebuie scoase ionut, noi stim ce se incadreaza in categoria asa nu, nu mai tre sa vedem si poze.
Si pe mine unu m-a mai deranjat ceva; un post mai sus spunea ca nu e nici o problema sa omori avatei, doar de pastrav trebuie sa ai grija. Sunt total de acord ca trebuie sa avem mult mai mare grija vis a vis de pastrav dar asta la nivelul curateniei apei si luptei impotriva poluarii caci dimesiunea legala trebuie respectata la orice specie!!!
Cam asta ar fi...
Fire zmucite!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 06 Sep 2007, 13:00

Oameni buni,stimati moderatori si stimat admin :D inainte ca pozele sa fie puse pe galerie nu sunt verificate de admin sau moderatori??Parca scrie acolo inainte sa trimiti poza ca pestii din fotografie trebuie dimensiunea legala si din poza sa rezulte ca au fost prinsi prin mijloace sportive,nu cu enshpe mii de carlige,cu japca sau cu "cine-stie-ce".

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Sep 2007, 13:26

Propun sa se inchida topicul asta!
E cam de c.a.c.a.t falsa pudicitate si spiritul asta de cetatzean de onoare aplicat novicilor. E ca la procesul etapei cand se discuta dac-a fost sau n-a fost off-side dupa ce se revede faza de 50 de ori, arbitrul trebuind sa ia decizia in fractziuni de secunda. Asa si voi; e peste sau sub limita legala? inainte sau dupa eviscerare? cu sau fara zoom?

Am mai zis: sunt "pescari sportivi" mult mai "titratzi" adevaratzi "profesionisti" care "participa la concursuri si mai si castiga", baietzi care-s datzi de modele de altzi baietzi de pe forum, cu poze mult mai nasoale si n-am vazut prea multe comentarii negative sub acele poze?!

Asa ca F..U..C..K O..F..F !!!

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 06 Sep 2007, 14:09

cel mai mult mi-am placut comentariul la poza cu doi pastravi pe bolovan...citez "Odihna pe malul apei"...ihi odihna eterna ......mergea si un colac cu lumanare intre ei....
Bla bla bla, bla bla bla

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 06 Sep 2007, 14:17

onesti scrie:
Am mai zis: sunt "pescari sportivi" mult mai "titratzi" adevaratzi "profesionisti" care "participa la concursuri si mai si castiga", baietzi care-s datzi de modele de altzi baietzi de pe forum, cu poze mult mai nasoale si n-am vazut prea multe comentarii negative sub acele poze?!

Asa ca F..U..C..K O..F..F !!!
:respekt:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Sep 2007, 15:56

remus s scrie:Pastravii sunt ok da obletii aia pe post de avat si trasi printr-o carabiniera nu deranjaza ? E drept nu e acelasi autor ...
Nu, aia sunt cool... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 06 Sep 2007, 20:35

Catre onestiul din canada nu pot decat sa spun fuck off 2u2, ca probabil o fi ceva de bine; zic si eu ca daca ne ureaza omu urari sa i le uram si noi inapoi, ca na, el e mai cilivizat ca e mai infit in cilivizatie acolo

Deci cu totii intr-un glas: FUCK OFF TO YOU TOO, onesti!!! :lol: :lol: :lol:
Fire zmucite!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Sep 2007, 20:46

OK,

FUCK OFF TO ME TOO!

Stapane,

traducerea la (fuck) off-ul meu era in sensul de "disparetzi!". Disparetzi adresat celor care se "autosesizeaza" la juniori si inchid ochii la "profi" carora li se mai iarta sau lor le este permis.

Si cu acest mesaj am implinit rotunda varsta de 250. Pe aceasta cale imi urez inca o data FUCK OFF TO ME TOO!

Închis