Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
tudor
- Moderator

-
Ai dat-o in bara. Vad ca ai 251

-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
multe inainte, mosule!!!
daca aia era traducerea mesajului tau, la fel ti l-am intors si eu. Si mie mi se pare aiure sa apara cineva sa le spuna tuturor sa se care si sa fie mai ingaduitori cu juniorii. Din spusele omului despre care se discuta aici, desi eu personal nu cred ca ar merita, e un fel de "tata lor" asa ca e posibil sa se simta jignit de apelativul junior.
Imi cer scuze fata de tine daca ai gasit ceva rautate in ce am scris mai sus. Nu a fost cu intentie si nici nu imi sta in fire.
Toate bune!
Fire zmucite!
-
onesti
- veteran

Nu-i nici o problema!
Mai mult ma deranjeaza apelative gen "moshule" sau "bai tata".
Oricum aia cu "infinit in civilizatie" si "cu totii intr-un glas" urmata de 3 (trei) smileys - INTELIGENTE!
Si ca sa nu mai interpretezi eronat fuck-off-urile mele itzi recomand dictzionarul de slang scos de Nemira deceniul trecut. Are si coperta mishto!
-
daspinningmaster
- utilizator constant

-
OK Domnule onesti cu o mic, ca sa nu zic folosesc mosule sau mai stiu eu ce apelativ care te-ar putea deranja.
Eu fluturasem un pic batista alba pentru ca am considerat ca am trecut un pic de limita bunului simt, insa nu prea mult asa cum faci tu akum.
Nu ma intereseaza sa ma razboiesc cu tine, nici macar in declaratii, am alte lucruri de facut.
De interpretat eu nu am interpretat gresit nimic, din punctul meu de vedere tu nu ai inteles nuanta.
Si te rog mult fara insinuari si trimiteri catre carti si dictionare cu coperti misto; eu nu am jignit si nu am subestimat....
In caz ca am mai sarit vreo litera imi fac mea culpa.
Fire zmucite!
-
APSHD
- veteran

-
onesti
- veteran

daspinningmaster scrie:...
... eu nu am jignit....
OK, dasspinningmaster!
Inca o data: chestiile cu: "infinit in civilizatie" si "cu totii intr-un glas" urmata de 3 (trei) smileys -
n-au fost INTELIGENTE! Nici aia cu "onesti cu o mic".
Inca nu intzeleg pe unde umbla Nuantza.
Toate bune!
-
thunder
- junior

Un adevarat nenorocit 77 asta; din pacate nu e singurul. eu am eliberat un pastrav ceva mai marisor decat al lui, desi era singurul pe toata ziua, in ideea sa-l prind cand o mai creste. la modul asta nu stiu daca o sa mai am ocazia, cu toate astea, daca mai prind vreunul, iar il eliberez!!!

-
Dragos Cretu
- senior

-
onesti scrie:
Am mai zis: sunt "pescari sportivi" mult mai "titratzi" adevaratzi "profesionisti" care "participa la concursuri si mai si castiga", baietzi care-s datzi de modele de altzi baietzi de pe forum, cu poze mult mai nasoale si n-am vazut prea multe comentarii negative sub acele poze?!
Asa ca F..U..C..K O..F..F !!!
Onesti, eu stiu sigur ca Daspinningmaster poate sa arate cu degetu, poate sa arunce primul cu piatra din punct de vedere al sportivitatii. Amandoi am participat la actiuni anti-braconaj si de curatenie pe malul Dunarii, atata timp cat noi am facut ceva pt. apele noastre putem sa aratam cu degetu catre cine vrem, tu in schimb vad ca folosesti degetul sa te ascunzi dupa el ca nu dai nici un nume din "modelele" alea de care zici. Ne scoatem ochii intre noi, aruncam pastile gen samanta de scandal si zazanie in colectiv da` nu vine unu` cu o idee sau un plan de bataie in privinta a ceea ce ar trebui sa ne preocupe cel mai mult - diminuarea braconajului. E ca si cum ti-ar lua foc casa si tu o caftesti pe sor`ta ca nu ti-a pus dopul la pasta de dinti, hai sa fim seriosi si uniti.
Peace
-
holykowalsky
- utilizator constant

Dragos Cretu scrie:
E ca si cum ti-ar lua foc casa si tu o caftesti pe sor`ta ca nu ti-a pus dopul la pasta de dinti, hai sa fim seriosi si uniti.
Peace

......nu stiam cum sa ma kak pe mine de ras la 5 dimineata ......
Bla bla bla, bla bla bla