pozele lu pastravaru77 !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce ar fi sigur ? chiar pozele tale te contrazic si la numar si la dimensiune….degeaba o dai la intors acum ca 4 pescari ati prins puzderia aia de alevini, ca ai vrut sa te mandresti singur cu ea in galerie,…sa se vada ce pastravar bun esti tu,…. altfel ziceai acolo si de ceilalti… sa impartiti gloria...pastravarul 77 scrie:Nu stiu ce fel de ''PESCARI'' sunteti voi toti care comentati dar un lucru este sigur eu nu opresc mai mult de 4 Pastravi pe iesire si va garantez ca toti sunt peste limita legala adica (20 cm) daca nu ati stiut sau poate ca nici nu ati prins in viata voastra pastrav.
Iar ca dimensiune, simplu fapt ca negi ceea ce se vede cu ochiul liber pe motiv ca ai fost acolo si stii,… nu-ti face onoare
De fapt tu nu ai inteles exact ce deranjeaza:
Ca ai prins si ai retinut niste pastravi subdimensionati, da … e fara indoiala un lucru rau, insa asta poate fi o exceptie, sau o greseala umana, toti mai gresim,… tinem minte si data viiotare suntem atenti sa nu se mai intample,… asa ceva se poate trece cu vederea daca e accidental,… sunt si altii care mai calca stramb din cand in cand,… important insa e sa nu fie asta regula…
Mai grav e insa ca ai gasit de cuviinta sa te mandresti cu ei, ca niste trofee, sa vada poporu ce tare esti tu… ceea ce ne duce cu gandul ca la tine asta e regula,… poate pentru ca n-ai avut ocazia sa vezi mai mari decat in elvetia

Aici e o treaba de decenta: daca gresesti, mai ales voit, macar nu te mai si lauzi cu asta, nu e educativ pentru cine vede, mai ales ca vad ca te preocupa juniorii…
Tupeul cu care ai raspuns celor ce ti-au facut obsevatie demonstreaza ca nici remuscari nu prea te incearca si deci in viitor probabil vei continua sa aduni trofee din astea,… pacat… mare pacat !... de puietul ala, bineinteles, fara nici o vina, si care nu stie ce-l asteapta...
Altfel te dai mare pazitor de ape, iubitor de natura si cu atitudine civica, revoltat de braconieri
pe ce baza vrei sa fii crezut? pe baza pozelor alea ?.... sau doar pe cuvantul tau de pastravar meserias ce esti ?
in ce ma priveste, esti departe de ceea ce incerci sa pari !!!...pe toate planurile !...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
trebuia sa il certi si u miky...god damit
...a gresit omu..este un pic mai roman de moda veche....poate nu a auzit de termenul catch & release....adica prinde si elibereaza.....
Acum daca omu se lauda cu ceva ce nu este corect.....asta e...nu il duce ...mai mult

Acum daca omu se lauda cu ceva ce nu este corect.....asta e...nu il duce ...mai mult

HellRAISER....pana imi rezolv problema cu userul:((
Eu zic sa inchideti topicul, sa dati ban permanent pe user si IP!
Este un criminal, o loaza!
Sunt inmarmurit!
Din cauza lui si a altora de genul sau nu mai prindem noi pesti, si nu vor mai prinde nici copii nostri.
Eu sunt revoltat, am platit 470RON pe o autorizatie legala, si vine un ,,d-asta" care e jena jenelor!!!!!!!!!!!!!!!
Este un criminal, o loaza!
Sunt inmarmurit!
Din cauza lui si a altora de genul sau nu mai prindem noi pesti, si nu vor mai prinde nici copii nostri.
Eu sunt revoltat, am platit 470RON pe o autorizatie legala, si vine un ,,d-asta" care e jena jenelor!!!!!!!!!!!!!!!
pastravarul 77 : daca vrei sa retii pesti sa tii minte ca dimensiunea legala se masoara de la botu pestelui pana la baza cozii !!!!
cumpara-l un liniar nou si discutia din acest topic sati fie o lectie .... gandeste-te si tu la viitorul tau , daca retii pestisorii astea la ce mai dai anul viitor ? oricum arata urat o "gramada" de peste pe poza daca gramada nu e formata dintr-una singura
fir intins si mai mult C&R
cumpara-l un liniar nou si discutia din acest topic sati fie o lectie .... gandeste-te si tu la viitorul tau , daca retii pestisorii astea la ce mai dai anul viitor ? oricum arata urat o "gramada" de peste pe poza daca gramada nu e formata dintr-una singura

fir intins si mai mult C&R

- georgel_spin
- utilizator constant
hai ma,ca l-ati rupt pe "pastravaru" dar grija mare ca de la nikul asta ar trebui sa-l retrogradam la pastravioru ca-i mai duios si mai in ton cu victimele
Yo in locul lui mi-as face vant de pe forum singur,
nu sa mai si comentez ca ceilalati is fal si fal de pescari!!!1
Mai retinem fiecare pesti,cate unu,doi de-o zama poate chiar si sub dimensiune dar nu ne si mandrim cu ei?!?!?!?!
stomacu-i una si prostia-i alta
dar mai e una.....omu prost,romanu care face ce vrea pe unde crede el de cuviinta!
Ce-o fi zis ma?elvetienii aia cand l-au vazut pe "ROMANUL HULPAV"?
Uite-l ma si p-asta, ca nu-l satura dumnezeu.
mare pacat ca nu s-a inecat cu-n os

Yo in locul lui mi-as face vant de pe forum singur,
nu sa mai si comentez ca ceilalati is fal si fal de pescari!!!1
Mai retinem fiecare pesti,cate unu,doi de-o zama poate chiar si sub dimensiune dar nu ne si mandrim cu ei?!?!?!?!
stomacu-i una si prostia-i alta
dar mai e una.....omu prost,romanu care face ce vrea pe unde crede el de cuviinta!
Ce-o fi zis ma?elvetienii aia cand l-au vazut pe "ROMANUL HULPAV"?
Uite-l ma si p-asta, ca nu-l satura dumnezeu.
mare pacat ca nu s-a inecat cu-n os

Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566