Te inseli.kuintautti scrie:@ Tavi ... Poate m-am exprimat gresit ... Nu se astepta nimeni sa faca puncte cit o intrega echipa !
Dar dupa cum vedeti clasamentul respectiv este la individual. Tinind cont ca zonele de pescuit se trag la sorti deci a avut dupa parerea mea sanse chiar mai mult decit egale ( el fiind localnic ) fata de toti restul cu exceptia echipei gazda ... deci din punctul asta de vedere este ceva normal sa fi dezamagit .
Ca tot pomenesti echipa NZ ei bine ultimul clasat este daca nu ma insel pe locul 21... deci este o adevarat diferenta de clasa .
....
:
Asa cum ti-am zis, e discutabila chestia cu avantajele localnicilor. El nu a pescuit in insula de nord unde a fost concursul si se pare ca au fost conditii diferite fata de apele din sud.
Din ce stiu, a pescuit pe apele din zona doar la antrenamentele dinaintea concursului. De exemplu, cateva echipe, printre care si Franta, au ajuns acolo inaintea lui, deci s-au antrenat mai mult. In plus, au angajat si ghizi.
Deh, banul.
Asa ca nu prea putem vorbi de sanse egale.
Cat despre importanta echipei, chiar si in clasamentul la individual, te rog citeste aici:
http://www.flytying.ro/forum/viewtopic.php?t=395