Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 29 Mar 2008, 15:21

iulian_bud scrie:
gyly scrie:Se vede ca nu prea au ajuns romanii pe acolo...
Au ajuns romanii si pe acolo,dar nu stiu de ce cand sunt plecati in alta parte stiu sa respecte legea,dar cand vin inapoi in Romania tot ca animalele se comporta.
hahahaha... Adevarul e ca in Romania tot "animal" am fost....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Mar 2008, 18:08

Fario_nebunu scrie:
Adi_ scrie:Serbanele, exact discutia asta ai mai inceput-o si anul trecut. Esti de coma! :lol:
Deh, ce sa fac si eu? Ori incep sa ma ramolesc prematur :datz: ori insemna ca mereu se repeta scenariul cu ratarea week endului. Adi, fii 100% sincer cu mine si jura-te ca nu vei pescui pe 30 aprilie daca vei avea sansa sa te gasesti langa o apa cu pastravi. Eu unul nu as rezista, pentru o zi mi se pare chiar ilogic....
Mai Fario, eu n-am zis sa pescuiesti sau sa nu pescuiesti in weekendul ala, ci ma refeream strict la discutie :wink:
Asa ca fir intins pe 30 Aprilie! Sa ne arati poze!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 30 Mar 2008, 19:22

Extraordinar peisajul....intr-adevar te lasa mut...fara cuvinte!!!!

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 30 Mar 2008, 21:38

Superb!
Am o serie de 5 (cinci) DVD-uri care se numeste "New Zealand Trophy Waters". In total, aproape 8 ore de "chestii" din astea, ca cele din poze. Dupa ce le-am vazut prima oara, n-am vorbit vreo trei zile cu nimeni si nu prea mai stiam umbla cu mine.....
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Mar 2008, 22:23

pozele respective infatiseaza niste locuri si peisaje pe care o perosana nici macar in vise nu si le-ar putea imagina ... absolut absolut superb ... :shock:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Apr 2008, 09:40

Sa spun drept sunt dezamagit cu Stefan THE VOBLER MAN ...

la el in curte si abia locul 92 din 99

:oops: :evil:

CLASAMENTUL FINAL

http://www.2008worldflyfishingchamps.co ... al_Ind.pdf

data viitoare sper la rezultate mai bune !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Apr 2008, 10:05

E dreptul tau sa fi dezamagit.
Eu sunt dezamagit de altceva.
A participat pe banii lui (si nu au fost putini) si mers sa reprezinte Romania.
In afara de suportul moral al catorva din tara, nu a fost sprijinit cu nimic, nici macar un steag nu i s-a trimis. Daca ma insel, imi cer scuze.
Ca sa nu mai vorbim ca celelalte tari au mers acolo cu echipe puternice, si asta conteaza enorm intr-un concurs. Nu ma refer neaparat la sprijinul financiar al sponsorilor sau al AGVPS-urilor de aiurea, desi e f. important, cat la strategia si experienta de concurs a unei echipe. De unu singur impotriva tuturor esti mancat.
In conditiile astea, data viitoare va fi mai bine daca va reprezenta poate Noua Zeelanda, alaturi de o echipa adevarata.
Iar chestia aia "la el in curte" e discutabila.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Apr 2008, 10:41

Tavi, de acord cu tine !
cu exceptia dreptului oricui "de a fi dezamagit"... de ce a facut stefan pe muschii lui proprii...
drepturi de a spera sau de a fi dezamagiti in mod public (adica critic) pot avea numai cei care intr-un fel sau altul au contribuit cu ceva la chestia respectiva... in mod firesc sunt 1000 de motive de a fi respectat stefan pentru actiunea lui, chiar si macar pentru ca pe cheltuiala sa a mers sa reprezinte o tara de "dezamagiti" care nu l-au sprijinit cu nimic...
punct...
in lipsa altei implicari, orice dezamagire, in public, e doar vorba ca sa ne aflam in treaba, un fel de "minutul 91", la bodega de langa portile stadionului Ghencea...
pana una alta omu' a fost intr-un mediu select, s-a simtit bine, a invatat precis destule, si nu s-a fact de rusine pe acolo, dovada fiind multimea de prieteni pe care si i-a facut...
ba mai mult,... a traiti niste momente (pe banii lui) care din spatele tastaturii nu vor fi atinse niciodata...
concret: a facut ce altii nu au facut si nu vor fi vreodata in situatia sa faca... si s-a mai si simtit bine cu ocazia asta ... chiar ca roman !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Apr 2008, 11:23

@ Tavi ... Poate m-am exprimat gresit ... Nu se astepta nimeni sa faca puncte cit o intrega echipa !

Dar dupa cum vedeti clasamentul respectiv este la individual. Tinind cont ca zonele de pescuit se trag la sorti deci a avut dupa parerea mea sanse chiar mai mult decit egale ( el fiind localnic ) fata de toti restul cu exceptia echipei gazda ... deci din punctul asta de vedere este ceva normal sa fi dezamagit .
Ca tot pomenesti echipa NZ ei bine ultimul clasat este daca nu ma insel pe locul 21... deci este o adevarat diferenta de clasa .

@ Miky … Tu te exprimi de parca daca sa dus omul pe bani lui din partea ta putea sa iasa chiar si pe ultimul loc ca tot bucuros erai ! :lol:

Sory man ! nu iti impartasesc sentimentul ! eu sint roman si tin cu Romania deci sint indreptatit sa fiu oarecum dezamagit :cry:

In fine in legatura cu dezamagiti ca tot veni vorba ... si tot pomenesti o interaga tara … bag seama ca poate unii au de astea cronice perseverente si atunci io nu ma bag .

Sint de acord totusi cu tine ca, toti traim momente pe bani nostri si ne mai simtim si bine ( daca asta ar fi cu ceva deosebit ) si este adevarat ca peste din spatele tastaturi nu se prinde ! :lol:

Si ai dreptate a facut ce alti nu pot sa mai faca ! Adica sa reprezinte Romania la campionatul mondial din 2008 din Noua Zeelanda :lol:

evident glumesc ! :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Apr 2008, 11:45

Gloria personala zic eu ca ii peste patriotism , vedeti citi sportivi isi schimba nationalitatea ca sa poata triumfa . Deci lasati bla-blau in pace , in legatuta cu tara .
Io zic ca daca ai ocazia sa participi la un concurs unde poti fi nr. unu mondial , participi si pentru Burundi , lumea o sa te tina minte cu numele , si ala care zice ca nu-i asa umbla la vrajeala .

K , japonezi au scos expresia " you don t xxx enough en overfished area " , se intimpla sa ai surprize cind te astepti mai putin , pentru ca te raportezi la capturile dintr-un loc , si daca prinzi ii greu sa-ti dai seama cum stai de adevaratu ! lucruri simtite pe propria piele , nu cum zic unii " supte din deget " .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns