Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Apr 2008, 10:36

eugene, citesc mesajele tale si tot nu vad legatura cu ce am zis eu mai sus...
:roll:
cred ca ai interpretat gresit mesajul meu. cu kuintautti(asta-i nuck-ul nu cum l-ai scris tu :D ) n-am nimic, ba chiar mai stam din cand in cand la taclale pe mess. in rest doar mi-am zis parerea despre participarea lui Stefan(pe care nu-l cunosc personal) la acel concurs. chiar nu ti-am inteles reactia fata de ce am scris eu... :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Apr 2008, 10:42

credeam ca o sa te prinzi ca numa' am glumit. dupa episodul olaf, chiar aveam senzatia ca stii sa duci lejer atacuri la persoana :))

tree ca m-am inselat.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Apr 2008, 10:50

scuze, n-am vazut elemente care sa ma faca sa-mi dau seama ca glumesti :) mie mi s-a parut ca oamenii vorbeau serios pe aici.
pe de alta parte, au mai fost cateva reactii ale unora care tot in serios te-au luat si abia au asteptat sa sara, so...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Apr 2008, 10:55

let them jump baby :D

tree intr-o zi sa fac un forum sa reinventam spiritul de altadata. used to be fun, mai tii minte? parca si zilele la job treceau mai usor...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Apr 2008, 10:59

da mai, dar ce subiect aveam atunci! :lol:
nu cred ca se mai ridica vre-unul la acelasi nivel... ever! numai asa, daca ne face vre-o surpriza si reapare... ca pasarea Phoenix :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Apr 2008, 11:06

ai vrea tu. ha ha ha

cred ca ma duc sa recitesc niste chestii de arhiva, am chef de ras azi

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Apr 2008, 18:02

kuintautti scrie:
Luci scrie:stii care e problema? e ca tu jubilai cu o fericire mocnita cand ai trambitat aceasta nereusita.
Apoi nu stiam ca oameni dezamagiti de un rezultat slab jubileaza cu o fericire mocnita … dar deh vorba ta… o fi ceva tipic … poate la ardelenii mai limitati… mai intr-o ureche … spunind din gura una pe cind ei se gindesc la alta … si la de alea io nu bag ! I mean what I say and I do has I say ... got it ? :lol:
Tarre asta.
Hadanc rau . :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

mugli
utilizator nou
utilizator nou

Re: Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ

Mesaj de mugli » 03 Mai 2008, 10:51

[quote="Luci"]pentru cine este curios sa vada cum arata raurile din Noua Zeelanda
aveti aici o poza:
[img]http://www.flytying.ro/images/gallery/NZ%201/4.jpg[/img]

si aici puteti sa le vedeti pe restul:

http://www.flytying.ro/pescuit/article.php?id=210

Va doresc savurare placuta :)[/quote] IMPRESIONANT .MAGNIFIC.FEERIC.dar am o nelamurire!!!!! O FI PESTE PE ACOLO ? CA NU AM VAZUT NICI O COADA DE PESTE .O SINGURA IMAGINE CU FIRUL INTINS.O FI VRE-O "RAGALIE"????

Scrie răspuns