personal cred ca Stefan merita respect indiferent de locul pe care s-a clasat. nu cred ca-i usor sa fii singur cand toti ceilalti au echipe. sa n-ai cu cine sa te sfatuiesti, cine sa te incurajeze, etc.
Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
kuintautti, daca mesajul lui Stefan a fost tipic ardelenesc, cum arata un mesaj tipic moldovenesc?
(scuze colegilor din moldova)
personal cred ca Stefan merita respect indiferent de locul pe care s-a clasat. nu cred ca-i usor sa fii singur cand toti ceilalti au echipe. sa n-ai cu cine sa te sfatuiesti, cine sa te incurajeze, etc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
inclusiv la tine ma refer. uite ce zici aici:Adi_ scrie:eugen, la cine te referi?
adica prinde pesti in rauri cu palmieri pe margini si tu zici respect?Adi_ scrie: personal cred ca Stefan merita respect indiferent de locul pe care s-a clasat. nu cred ca-i usor sa fii singur cand toti ceilalti au echipe. sa n-ai cu cine sa te sfatuiesti, cine sa te incurajeze, etc.
unde-a disparut oftica, injuraturile printre dinti, invidia, sentimentele firesti si naturale!
pescuitu' asta de competitie naste monstri, aia e. culmea-i ca nici nu va dati seama. va fura peisaju' incetisor asa de nici nu va dati seama cat de penibil va aprindeti la discutii. ha ha
ar mai fi niste pasaje care se preteaza bine de tot la comentarii, dar ma voi opri aici. nu de alta dar mi-e somn.
ciao ciao
Eugene, ... trebe sa citesti si tu printre randuri ...eugen scrie: adica prinde pesti in rauri cu palmieri pe margini si tu zici respect?![]()
unde-a disparut oftica, injuraturile printre dinti, invidia, sentimentele firesti si naturale!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/