Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 14 Apr 2008, 23:05

eugen scrie:ma crucesc cat de intens traiti niste evenimente.
Pai daca nu traiesti intens ceva ce-ti place inseamna ca nu-ti place destul sau ca o faci asa numa sa te aflii in treaba.
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Apr 2008, 08:32

eugen scrie:
Adi_ scrie:eugen, la cine te referi? :)
inclusiv la tine ma refer. uite ce zici aici:
Adi_ scrie: personal cred ca Stefan merita respect indiferent de locul pe care s-a clasat. nu cred ca-i usor sa fii singur cand toti ceilalti au echipe. sa n-ai cu cine sa te sfatuiesti, cine sa te incurajeze, etc.
adica prinde pesti in rauri cu palmieri pe margini si tu zici respect? :shock:
unde-a disparut oftica, injuraturile printre dinti, invidia, sentimentele firesti si naturale!

pescuitu' asta de competitie naste monstri, aia e. culmea-i ca nici nu va dati seama. va fura peisaju' incetisor asa de nici nu va dati seama cat de penibil va aprindeti la discutii. ha ha

ar mai fi niste pasaje care se preteaza bine de tot la comentarii, dar ma voi opri aici. nu de alta dar mi-e somn. :)

ciao ciao
:shock: :roll: :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Apr 2008, 10:18

stefane,

asa este, depinde cat de intens le traiesti. mie imi place sa joc fotbal dar nu ma uit la meciuri decat foarte foarte rar. poate's pur si simplu incapabil sa inteleg niste chestii.

sa ma pici cu ceara si nu inteleg de cand a ajuns pescuitul asa un sport palpitant de au trebuit inventati chibuti de margini sa aplaude si critici de joc care sa comenteze ca n-ai driblat bine in ultimele 5 minute.

o fi imaginatia mea bolnava de vina, dar mie-mi pare ca prea va luati in serios. de exemplu:
Stefan Florea scrie:E usor sa vorbesti de pe margine, dar i-as invita pe toti cei dezamagiti de rezultatul meu sa intre si ei intr-un concurs, sa se califice national si sa mearga singuri la un mondial si pe urma sa auzim pareri.
national, mondial, calificari. big deal! mda. sorry, da' mie imi suna a discurs de nadia comaneci dupa olimpiadele din atena. ori contextul chiar nu se compara.

asa-i mai mereu dupa eventuri din astea. basca o luati pe ulei dinainte sa se intample. cum a fost si de data asta, cand pe forumul celalalt se inghesuiau niste baietii sa-ti dea sfaturi cum sa procedezi, pe apele tale, cu totul alte conditii si alte pesti. inca mai penibil.

bine, nu ca s-ar fi discutat vreodata pescuit la modul serios pe vreunul din forumurile cu muscari. d-aia le si mai citesc, de plict, cele mai groase topicuri cu participanti activi invariabil sunt astea.

despre xxx nu discutam, ca asa-i la noi, incepatorii merg direct la calificari si viseaza la nationale, iar daca-i iei la bani marunti nu stiu sa faca cinci noduri.

scuze de off topic.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 15 Apr 2008, 10:38

eugen scrie:
Adi_ scrie:eugen, la cine te referi? :)
inclusiv la tine ma refer. uite ce zici aici:
Adi_ scrie: personal cred ca Stefan merita respect indiferent de locul pe care s-a clasat. nu cred ca-i usor sa fii singur cand toti ceilalti au echipe. sa n-ai cu cine sa te sfatuiesti, cine sa te incurajeze, etc.
adica prinde pesti in rauri cu palmieri pe margini si tu zici respect? :shock:
unde-a disparut oftica, injuraturile printre dinti, invidia, sentimentele firesti si naturale!

pescuitu' asta de competitie naste monstri, aia e. culmea-i ca nici nu va dati seama. va fura peisaju' incetisor asa de nici nu va dati seama cat de penibil va aprindeti la discutii. ha ha

ciao ciao
LOLZ...

Ultimele doua pasaje sunt voit rautacioase, si nu sunt in spiritul libertatii si al democratiei ! :lol:

Mai Eugen, esti cam extremist.
Io cred ca tu daca erai la putere le interziceai pescarilor pemianti ca pe marginea apei cand pescuiesc sa nu-si poarte coronitele !
Stii , coronite din alea ce primeai prin scoala primara la Loc.1,2 sau 3, sau mentiune.

Curat extremist moncher , . :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Apr 2008, 10:43

m-ai ghicit. se vede ca ai fost des la pescuit cu mine si ma cunosti bine. :twisted:

deci toate pasajele sunt voit rautacioase. nu doar ultimele. he he

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 15 Apr 2008, 10:49

nici n-apucai sa ma uit altundeva ca te si aprinsesi... :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Apr 2008, 11:01

ya sucker..bag resize la niste pozne ca sa ti le trimit si nu arde nimic pe aici, trust me :)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 15 Apr 2008, 11:03

eugen scrie:ya sucker..bag resize la niste pozne ca sa ti le trimit si nu arde nimic pe aici, trust me :)
Stiu ca nu arde nimic.
Doar resize-ul ala la pozne poate . Doar ca m-ai surprins cu promptitudinea.
Mugur Dixit !

Stefan Florea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Stefan Florea » 15 Apr 2008, 22:05

Eugen, asa cum am scris mai sus discutii la discutii si comentarii offtopic fara rost cu jgniri si tot tacamu, adevarata arta. Eu sincer nu are rost sa mai comentez la comentarile tale ca in afara sa pierd vremea nu as realiza nimic.
Pe mine sigur nu mai vazut comentantand parerea nimanui pe vreunul din forumuri.
Asa ca iti doresc toate cele bune si spor la tot ce faci.
If there is not Fly Fishing in heaven
...you won't find me there

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Apr 2008, 10:22

stefane,

lucrurile stau cam asa, kuintinauti a plasat niste intepaturi la misto si voi v-ati afectat toti si-ati sarit ca arsi sa-i explicati in grup cum sta treaba cu pescuitul.

chiar va luati prea in serios. nu are nimeni niciun cui cu niciun fel de concursuri si concurenti, nici macar eu care uneori ma prefac ca sa mai dau apa la moara la discutii. :)

nu mai fiti asa batosi fratilor, atitudinea asta este invitatie pe fata la caterinca. e un sfat prietenesc, intelegi ce vrei si crezi ce vrei.

fie vorba intre noi doi mie mi-esti simpatic, dar ma doare la basca daca simti ca-ti pierzi timpul discutand cu mine.

poate incerci totusi sa-ti faci timp de-un chat cu kuintinauti, omul a vazut pe apa muscari celebri din categoria alora care proiecteaza scule de pescuit si au inventat tehnici, ba uneori a si prins mai bine ca ei.

chiar e stupid sa va luati dupa aparente si prejudecati si sa stati tot timpul incordati. it's about fun, remember...

fire intinse!

Scrie răspuns