Poze cu rauri de la campionatul mondial de musca din NZ

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 27 Mar 2008, 09:17

gyly scrie:Se vede ca nu prea au ajuns romanii pe acolo...
Au ajuns romanii si pe acolo,dar nu stiu de ce cand sunt plecati in alta parte stiu sa respecte legea,dar cand vin inapoi in Romania tot ca animalele se comporta.
C***t in traista!

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 27 Mar 2008, 17:17

Chiar exista asemenea locuri? :P :elkgrin:
:respekt:
Multa lume, putini oameni...

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 28 Mar 2008, 10:26

MIe mi-a stat inima vreo 2 ture....

E incredibil de frumos!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Mar 2008, 10:45

Mai fratilor, voi chiar sunteti naivi? Nu va dati seama ca aceste imagini sunt de fapt facute pe computer? Nu exista nicaieri asemenea ape, cristaline, pline de vegetatie, cu fundul albastru ca o laguna si cu palmieri peste tot. Sunt imagini artificiale menite sa ne inebuneasca pe noi sarmanii care mai avem de asteptat pana la 1 mai...
Apropo de 1 mai. Din moment ce Pastele pica in week end si duminica parca e 30 aprilie, oare nu s-o da voie sa inceapa sezonul de muscarit chiar in acel week end? Ce sa mai asteptam inca o zi pana pe 1 mai? Adica plec de la munte pe 30 aprilie si ma reintorc pe 1 mai doar ca sa fiu in legalitate absoluta? :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Mar 2008, 12:08

Serbanele, exact discutia asta ai mai inceput-o si anul trecut. Esti de coma! :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Mar 2008, 14:08

Luci scrie: Singurul care savureaza competitia asta este Stefan, un sibian ce s-a mutat in Noua Zeelanda si s-a lasat de spinning si s-a apucat de musca. Acu e singurul roman care ne reprezinta la acest concurs
Aaaaa the woblerman ?

Ptiyu ! Este ca la el acasa !

Dude don´t worry !

Imposibil sa nu cistige la individual !

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 28 Mar 2008, 14:24

eu scrie:Chiar exista asemenea locuri? :P :elkgrin:
:respekt:
Asa ceva nu se exista, dom'le! Acolo e la antipozi, unde stau oamenii cu capul in jos, deci nici apa nu sta in albii, cade direct in sptiul cosmic.
Cu tot cu PET-uri & alte plastice... ... ...

:wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Mar 2008, 00:39

Adi_ scrie:Serbanele, exact discutia asta ai mai inceput-o si anul trecut. Esti de coma! :lol:
Deh, ce sa fac si eu? Ori incep sa ma ramolesc prematur :datz: ori insemna ca mereu se repeta scenariul cu ratarea week endului. Adi, fii 100% sincer cu mine si jura-te ca nu vei pescui pe 30 aprilie daca vei avea sansa sa te gasesti langa o apa cu pastravi. Eu unul nu as rezista, pentru o zi mi se pare chiar ilogic....

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Mar 2008, 07:13

Fario
stai linistit !...
daca 1 mai e lipit de un weekend... atunci in weekendul ala poti pescui linistit,...nu scrie la lege, dar nu am intalnit in 30 de ani de pescuit la pastrav niciodata o persoana in control care sa fie atat de absurda in privinta asta...
si militeanul pe sosea daca te opreste si ti-a expirat verificarea la masina de o zi sau doua,... te intelege....
daca ai vreo temere, poftim ! iti dau eu voie... vrei o dispensa ? :lol: ...
iti dau, :D, numai sa nu te duci cu ea pe apele din alba si hunedoara ... acolo dispensa de la mine cred ca nu-i valabila (cred ca tot sezonul nu numai in 30 aprilie )... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 29 Mar 2008, 15:15

Credetzi sau nu pescuitul la musca aici nu are nimic (sau aproximativ nimic )in comun cu ce credetzi voi. Voblermanu(Shtefan-ul) nostru s-a aclimatozat cat a putut shi sper ca a facut ceva meseriash in top! Dar daca nu, eu sunt alaturi de el! Eu am fost pescar de musca ianinte shi aici am ajuns pescar de vobler, el exact invers!
Ciudat. Oricum cinste lui!
Traind de atatzi ani aici am avut parte de multe comentarii de genu "acolo shi cu morcov prinzi"... Greshit maxim! Eu ca sa prind un peshte adevarat conduc 700 de kilometrii shi unblu pe jos "n" kilometrii pe valea raului ca sa ajung in locuri unde nimeni nu a fost. Fac trasee prin muntzi shi urc prin albii zile intregi. Fac apoi 4 poze shi toata lumea zice " Noua zeelanda tat prostu prinde". garantez ca shi voi putetzi prinde aceeashi peshti in aceeashi raza de actziune! Dar asta este... noi o facem pe bune!
Cred ca presiunea pe capul lui e maxima... saracu voblerman! Kehehehhe... adevarul e ca mi se falfaie pt el... nici macar nu l-am vazut in viatza mea... Trebia sa ne intalnim pe aieroport shi nu s-a intamplat. In fine m-am turat de-am pixu!

Scrie răspuns