Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
taicanoe
- veteran

-
Cat costa in Serbia o zi de pescuit pe incinta privata? E usor sa te intelegi cu patronul?
la crap 10 euro sau mai mult ... aici unde am fost n-am platit nimic ... am fost cu o ruda a patronului

S'altare și bunăstare !
-
Fario_nebunu
- veteran

taicanoe scrie:Cat costa in Serbia o zi de pescuit pe incinta privata? E usor sa te intelegi cu patronul?
la crap 10 euro sau mai mult ... aici unde am fost n-am platit nimic ... am fost cu o ruda a patronului

In saracia aia din Serbia, care nici nu e tara UE si a fost devastata in 99 de NATO, plateste cineca 10 euro pe zi la crap? E drept ca la noi e si mai mult dar la sarbi...credeam ca zici 4-5 euro.
-
taicanoe
- veteran

-
devastata in 99 de NATO
corect e devastati de americani;
dar si-au revenit destul de repede, la ei nu prea vezi pamanturi nelucrate ...
S'altare și bunăstare !
-
eve
- junior

5000 dinari e permisul pe un an la ei,am intrebat eu un prieten pescar din Bela Crkva.Mai multe detalii nu cunosc am intrebat in cazul meu cat m-ar costa nefiind cetatean sarb.
-
mircioneolt
- veteran

carcotasii sunt nimic fata de acest topic

-
kio
- junior

taicanoe scrie:devastata in 99 de NATO
corect e devastati de americani;
dar si-au revenit destul de repede, la ei nu prea vezi pamanturi nelucrate ...
Cum au picat podurile de peste Dunare, asa au picat si turnurile!
-
tunoI
- junior

salTARE
Nu-i cam mult 5000 de dinari ptr ca 10 euro=960 dinari?Da intradevar se poate face permis la ei asa mi-a zis si mie un vames sarb care o mai rupea cat de cat pe romaneste.
@taicanoe
La biserica alba ai fost pe baltile alea acolo ii 10 euro?Ptr ca am inteles(nu-s sigur)ca atat te-ar costa cu tot cu cazare sau loc de camping am vazut si parcuri de rulote

.
@Fario_nebunu
Sa stii ca in saracia aia de serbia merg multi multi de tot romani la piata si targuie mult mai ieftin ca la noi si oricum la ei nu vezi parcele nelucrate sau mizerie ca la noi.De multe ori veneam de la resita sau timisoara si ma duceam sa halesc la ei plescavita cu toate ca-i mai scumpa ca la noi sau acelasi pretz dar e CALITATE.A si era sa uit mi-am uitat tel la ei intr-un fel de depozit la ei nici nu am apucat sa intreb si mi le-a dat inapoi si tel toate 3 erau de peste 1000 euro la noi nu le mai vedeam.Si nu-s sarb dar m-as muta la ei cu cea mai mare placere daca as stii limba.
-
Fario_nebunu
- veteran

tunoI scrie:
@Fario_nebunu
Sa stii ca in saracia aia de serbia merg multi multi de tot romani la piata si targuie mult mai ieftin ca la noi si oricum la ei nu vezi parcele nelucrate sau mizerie ca la noi.De multe ori veneam de la resita sau timisoara si ma duceam sa halesc la ei plescavita cu toate ca-i mai scumpa ca la noi sau acelasi pretz dar e CALITATE.A si era sa uit mi-am uitat tel la ei intr-un fel de depozit la ei nici nu am apucat sa intreb si mi le-a dat inapoi si tel toate 3 erau de peste 1000 euro la noi nu le mai vedeam.Si nu-s sarb dar m-as muta la ei cu cea mai mare placere daca as stii limba.
Asa e, au reputatie de oameni cinstiti, pacat ca oleaca cam nationalisti. Unde mai pui ca au femei frumoaseeeeeee, eu cand am vazut sarboaice m-a luat cu calduri!

-
tunoI
- junior

-
eve
- junior

Eu cand merg la pescuit la Divici (cs) merg pe Moravita-Varsac-Bela Crkva-Naidas e mult mai bun si mai scurt....