pescuit la stiuca in prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Apr 2010, 13:59

ce dreaqu , doamne iartama :lol: o tot aburim atat ?
stiuca a depus demult iar conform legii prohibitia la stiuca a incetat la 1 aprilie (31 martie inclusiv) asa ca se poate pescui la stiuca si cu porumb, mamaliga, boilies sau polistiren expandat ... problema e daca va trage stiuca la asa ceva :lol:

uite stiuca prinsa in 20 luna trecuta - 2,8kg - si n-am gasit urma de icra sau lapti in ea.

Imagine
S'altare și bunăstare !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Apr 2010, 14:31

Deci noi sa intelegem ca ai pescuit in prohibitie la stiuca, ai prins stiuca si ai si mancat-o, nu? :wink: Ce dreq'... :roll:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 08 Apr 2010, 14:39

Si dupa toate astea, iti mai si postezi pe forum isprava. Felicitari. Un comportament cu adevarat demn de urmat. :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 08 Apr 2010, 14:46

1.poate a fost prinsa pe incinta privata (caz in care prohibitia e stabilita de administratorul baltii).
2.constatarea cu privire la prezenta sau absenta icrelor si/sau laptilor se poate face si prin "mulgere" (cu atat mai mult in perioada de prohibitie).

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Apr 2010, 15:16

De acor da "n-am gasit in ea" nu prea-i mulgere si chiar daca era incinta privata tot era inca la ftt... :lol: , de acord cu pescuitul nu neaparat cu retinutul... intrebarea mai tare este: da' daca avea? Plus de asta nu cred ca e o incinta privata desi e posibil. Oricum nu am nimic cu nimeni si nu-l condamn pe Taicanoe... era o observatie. Am vazut lucruri cu adevarat odioase numai pe forumul asta, asta nu-i nimic, cu atat mai mult cu cat, cum spui tu, poate chiar nu avea si e pe incinta privata, poate chiar a dansului (Taicanoe).
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Apr 2010, 15:26

Sau poate omu' a pescuit in Serbia, unde exista alta prohibitie, si a facut legatura intre stiucile lor, clima lor, cu stiucile noastre, clima noastra...etc

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 08 Apr 2010, 15:52

Cei asa greu sa intelegeti? Taicanoe nu a ''muls-o'' nu a sectionat-o cum insinua cineva ci pur si simplu i-a facut o ecografie. :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Apr 2010, 16:17

:lol: :lol: :lol:
eram sigur ca o sa apara astfel de comentarii

Am taiat-o si am mancat-o de florii ... am retinut-o cu acordul proprietarului baltii ... pentru ca era ranita. Daca priviti la fotografie, dupa degetul aratator se poate vedea o urma mai albicioasa ; pe ambele parti erau cate doua urme destul de adanci si recente ... asa ca la urmatoarea iesire o sa o caut pe cea care a muscat-o pe asta.
E prinsa pe o incinta privata in Serbia la aprox. 90km de Resita la o oscilanta Cati :lol: Fotografia a fost facuta afara, la masina, in spate se vede canalul Tisa-Dunare.
S'altare și bunăstare !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Apr 2010, 19:03

taicanoe scrie::lol: :lol: :lol:

Am taiat-o si am mancat-o de florii ... am retinut-o cu acordul proprietarului baltii ... pentru ca era ranita. Daca priviti la fotografie, dupa degetul aratator se poate vedea o urma mai albicioasa ; pe ambele parti erau cate doua urme destul de adanci si recente ... asa ca la urmatoarea iesire o sa o caut pe cea care a muscat-o pe asta.
E prinsa pe o incinta privata in Serbia la aprox. 90km de Resita la o oscilanta Cati :lol: Fotografia a fost facuta afara, la masina, in spate se vede canalul Tisa-Dunare.
Cat costa in Serbia o zi de pescuit pe incinta privata? E usor sa te intelegi cu patronul?

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 08 Apr 2010, 19:24

taicanoe scrie::lol: :lol: :lol:
Polemica, painea noastra cea de toate zilele..... :lol: :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Scrie răspuns