Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
taicanoe
- veteran

-
ce dreaqu , doamne iartama

o tot aburim atat ?
stiuca a depus demult iar conform legii prohibitia la stiuca a incetat la 1 aprilie (31 martie inclusiv) asa ca se poate pescui la stiuca si cu porumb, mamaliga, boilies sau polistiren expandat ... problema e daca va trage stiuca la asa ceva
uite stiuca prinsa in 20 luna trecuta - 2,8kg - si n-am gasit urma de icra sau lapti in ea.

S'altare și bunăstare !
-
Chief
- veteran

-
Deci noi sa intelegem ca ai pescuit in prohibitie la stiuca, ai prins stiuca si ai si mancat-o, nu?

Ce dreq'...

-
PescarNebun
- senior

-
Si dupa toate astea, iti mai si postezi pe forum isprava. Felicitari. Un comportament cu adevarat demn de urmat.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
kingofbeasts
- veteran

-
1.poate a fost prinsa pe incinta privata (caz in care prohibitia e stabilita de administratorul baltii).
2.constatarea cu privire la prezenta sau absenta icrelor si/sau laptilor se poate face si prin "mulgere" (cu atat mai mult in perioada de prohibitie).
-
Chief
- veteran

-
De acor da "n-am gasit in ea" nu prea-i mulgere si chiar daca era incinta privata tot era inca la ftt...

, de acord cu pescuitul nu neaparat cu retinutul... intrebarea mai tare este: da' daca avea? Plus de asta nu cred ca e o incinta privata desi e posibil. Oricum nu am nimic cu nimeni si nu-l condamn pe Taicanoe... era o observatie. Am vazut lucruri cu adevarat odioase numai pe forumul asta, asta nu-i nimic, cu atat mai mult cu cat, cum spui tu, poate chiar nu avea si e pe incinta privata, poate chiar a dansului (Taicanoe).
-
attilaf
- veteran

Sau poate omu' a pescuit in Serbia, unde exista alta prohibitie, si a facut legatura intre stiucile lor, clima lor, cu stiucile noastre, clima noastra...etc
-
pensionaru
- veteran

-
Cei asa greu sa intelegeti? Taicanoe nu a ''muls-o'' nu a sectionat-o cum insinua cineva ci pur si simplu i-a facut o ecografie.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
taicanoe
- veteran

-
eram sigur ca o sa apara astfel de comentarii
Am taiat-o si am mancat-o de florii ... am retinut-o cu acordul proprietarului baltii ... pentru ca era ranita. Daca priviti la fotografie, dupa degetul aratator se poate vedea o urma mai albicioasa ; pe ambele parti erau cate doua urme destul de adanci si recente ... asa ca la urmatoarea iesire o sa o caut pe cea care a muscat-o pe asta.
E prinsa pe o incinta privata in Serbia la aprox. 90km de Resita la o oscilanta Cati

Fotografia a fost facuta afara, la masina, in spate se vede canalul Tisa-Dunare.
S'altare și bunăstare !
-
Fario_nebunu
- veteran

taicanoe scrie:
eram sigur ca o sa apara astfel de comentarii
Am taiat-o si am mancat-o de florii ... am retinut-o cu acordul proprietarului baltii ... pentru ca era ranita. Daca priviti la fotografie, dupa degetul aratator se poate vedea o urma mai albicioasa ; pe ambele parti erau cate doua urme destul de adanci si recente ... asa ca la urmatoarea iesire o sa o caut pe cea care a muscat-o pe asta.
E prinsa pe o incinta privata in Serbia la aprox. 90km de Resita la o oscilanta Cati

Fotografia a fost facuta afara, la masina, in spate se vede canalul Tisa-Dunare.
Cat costa in Serbia o zi de pescuit pe incinta privata? E usor sa te intelegi cu patronul?
-
PescarNebun
- senior

-
Polemica, painea noastra cea de toate zilele.....

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.