Scuze, nu am inteles, ce e mai scurt? Pescuitul sau drumul?eve scrie:Eu cand merg la pescuit la Divici (cs) merg pe Moravita-Varsac-Bela Crkva-Naidas e mult mai bun si mai scurt....
pescuit la stiuca in prohibitie
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

-
laurentiucat
- utilizator constant

hai sa va dau o tema
da pescuitul comercial e permis la stiuca in prohibitie?vad ca ziceti numai de pescuit sportiv..
Toti pescarii ajung in Rai...
daca se pescuieste la stiuca in perioada interzisa este braconaj nu conteaza cu ce,deoarece braconierii dau la orice si zic ca sunt la stiuca ,si pe de alta parte nu poti da la stiuca ,dai la rapitor ca nu ai de unde sa stii ca intra stiuca si nu salau sau clean,si mai lasati-ma voi ca daca prindeti clean sau alte specii le eliberati,fiti sinceri
normal ca dai la rapitor...ca doar stiuca nu haleste mamaliga....dar am mai zis undeva pe forum...tine de caracterul pescarului sportiv, pentru ca pescarii de spin sunt cei mai sportivi din tagma pescarilor, daca prinzi altceva inafara de stiuca se elibereaza frumos dupa un scurt pupic si eventual o stiuca....si in fond si la urma urmei se poate pescui la orice cu conditia eliberarii pesteluilukul scrie:daca se pescuieste la stiuca in perioada interzisa este braconaj nu conteaza cu ce,deoarece braconierii dau la orice si zic ca sunt la stiuca ,si pe de alta parte nu poti da la stiuca ,dai la rapitor ca nu ai de unde sa stii ca intra stiuca si nu salau sau clean,si mai lasati-ma voi ca daca prindeti clean sau alte specii le eliberati,fiti sinceri
off topic: s-o luam logic si cu "bun simt":
la ce rost sa umfli juvelnicul si frigiderul cand, dupa ce-s congelati si stau in frigi nu mai au acelasi gust?
hai ca se mai intampla vara mai ales, daca ai familie numeroasa si iesi la cabana la munte sa faci un gratar (cum am patit anul trecut), atunci te mai intinzi, dar in rest nu-i vad rostul
la ce rost sa umfli juvelnicul si frigiderul cand, dupa ce-s congelati si stau in frigi nu mai au acelasi gust?
hai ca se mai intampla vara mai ales, daca ai familie numeroasa si iesi la cabana la munte sa faci un gratar (cum am patit anul trecut), atunci te mai intinzi, dar in rest nu-i vad rostul