pescuit la stiuca in prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Apr 2010, 22:08

eve scrie:Eu cand merg la pescuit la Divici (cs) merg pe Moravita-Varsac-Bela Crkva-Naidas e mult mai bun si mai scurt....
Scuze, nu am inteles, ce e mai scurt? Pescuitul sau drumul? :lol:

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 13 Apr 2010, 01:53

Buna ziua
Se poate pescui la stiuca cu orice momeli admise de lege pe perioada
prohibitiei generale.
cu stima
Adria Ionascu, consilier ANPA

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

hai sa va dau o tema

Mesaj de laurentiucat » 18 Apr 2010, 08:27

da pescuitul comercial e permis la stiuca in prohibitie?vad ca ziceti numai de pescuit sportiv..
Toti pescarii ajung in Rai...

tunoI
junior
junior

Mesaj de tunoI » 20 Apr 2010, 21:11

Am o cunostinta la Pol de Frontiera si zice ca au primit ca se poate pescui la stiuca numai cu momeli artificiale :idea: :shock:

@eve
Asa am auzit si eu ca-i mai bun drumu si mai scurt dar stii sigur ca permisu costa 5000 de dinari?

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 20 Apr 2010, 23:03

Am vorbit cu un pescar din Bela Crkva,mai multe detalii nu stiu,dar ma interesez si va voi tine la curent :wink:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 21 Apr 2010, 10:27

daca se pescuieste la stiuca in perioada interzisa este braconaj nu conteaza cu ce,deoarece braconierii dau la orice si zic ca sunt la stiuca ,si pe de alta parte nu poti da la stiuca ,dai la rapitor ca nu ai de unde sa stii ca intra stiuca si nu salau sau clean,si mai lasati-ma voi ca daca prindeti clean sau alte specii le eliberati,fiti sinceri

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 21 Apr 2010, 10:37

lukul scrie:daca se pescuieste la stiuca in perioada interzisa este braconaj nu conteaza cu ce,deoarece braconierii dau la orice si zic ca sunt la stiuca ,si pe de alta parte nu poti da la stiuca ,dai la rapitor ca nu ai de unde sa stii ca intra stiuca si nu salau sau clean,si mai lasati-ma voi ca daca prindeti clean sau alte specii le eliberati,fiti sinceri
normal ca dai la rapitor...ca doar stiuca nu haleste mamaliga....dar am mai zis undeva pe forum...tine de caracterul pescarului sportiv, pentru ca pescarii de spin sunt cei mai sportivi din tagma pescarilor, daca prinzi altceva inafara de stiuca se elibereaza frumos dupa un scurt pupic si eventual o stiuca....si in fond si la urma urmei se poate pescui la orice cu conditia eliberarii pestelui

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 21 Apr 2010, 10:38

eventual o poza... scuze...din cauza vitezei

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 21 Apr 2010, 10:43

daca ar fi toti ca tine ,dar in romania foamea intrece bunele maniere...

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 21 Apr 2010, 11:20

off topic: s-o luam logic si cu "bun simt":

la ce rost sa umfli juvelnicul si frigiderul cand, dupa ce-s congelati si stau in frigi nu mai au acelasi gust?
hai ca se mai intampla vara mai ales, daca ai familie numeroasa si iesi la cabana la munte sa faci un gratar (cum am patit anul trecut), atunci te mai intinzi, dar in rest nu-i vad rostul

Scrie răspuns